• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

canım benim sanırım haklısın bunda daha deneyimli olurum sanırım stres heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormus malesef ...çok mutluyum ya ...canım seninn adınada cok sevindi transferinin kaçıncı günündesin test günün ne zaman inşallah peşpeşe mutlu haber veririz hepimiz rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah..

benim transferim 28 subatta oldu canim. cuma günü test günü. acayip tirsiyorum valla. allah hakkimizda hayirlisini versin insallah.

kan verdim geldim sonuç 4 gibi çıkar dediler dualarınızı eksik etmeyin ne olur.allahım bu sefer bu mutluluğu yaşatsın inşallah banada.

kan verdim geldim sonuç 4 gibi çıkar dediler dualarınızı eksik etmeyin ne olur.allahım bu sefer bu mutluluğu yaşatsın inşallah banada.

ınsallah pozıtıf dıye gelırsın cnm :) dualarım senınle. sızde sıkıntı neydı

ınsallah pozıtıf dıye gelırsın cnm :) dualarım senınle. sızde sıkıntı neydı

erkek faktörlü canım bizde eşim tese oldu ilk deneme haziranda negatif sonuçlandı bakalım bu 2. deneme inşallah bu bahar çiçekler benim içinde açar.

erkek faktörlü canım bizde eşim tese oldu ilk deneme haziranda negatif sonuçlandı bakalım bu 2. deneme inşallah bu bahar çiçekler benim içinde açar.

ınsallhhhhhhhhhhhhhh cnm rabbım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallah belırtın fılan varmı

arkadaşlar burda transfer yaptırmış bekleyenler var..peki transfer sonrası doktorlarınız hormon tahlili istemedimi tarnasferden sonra 4 ve 8. günde ...

arkadaşlar burda transfer yaptırmış bekleyenler var..peki transfer sonrası doktorlarınız hormon tahlili istemedimi tarnasferden sonra 4 ve 8. günde ...

yooooo istemedi hatta 13. gün test yapalım dedı bende öleee bekliyorum

bugun 11. günümdeyim

bekliyoruz doktorcumda test mest bişi demedı

yooooo istemedi hatta 13. gün test yapalım dedı bende öleee bekliyorum

bugun 11. günümdeyim

bekliyoruz doktorcumda test mest bişi demedı

benden istedi dün konu açtım tahlillerle ilgili belki yorumlayan birileri olur diye ama kimseden ses çıkmadı. sonucum için pazar gününü bekliyorum ama bu sürede geçmek bilmiyo

sabah internet paketim bitti telefondan giremiycem artık nete.. akşamları eşimden bilgisayarı alabildikçe girerim nete görüşürüz inş....
çok özliycem layynn sizii :)

canım tebrik ederimm :)

canım aplamm.. valla bende hep yattım.. sadece yemek namaz ve wc için kalktım... yatmanın çok iyi geldiğini düşünenlerdenim.. tabi bünyeye göre de değişir...

benim de bişeyim yok yaaaa.. cuma keseyi sonra kalp atışlarını de duysam da rahatlasam...

transfer gününe göre canım....... kalp atışı 7 haftada duyuluyo en erken :)
canım akşamları bari gel takıl özletme kendini:38:

allah im yüzüne baksin canim dileğini nasip etsin inşallah hayirli ve güzel sonuçlarla gelirsin dua ile.....

hadi hayirlisi canim. hayirlisi ile güzel haberler alacaksin. dualarimiz seninle.

valla beni ilk kez transferden sonra kontrole cagirdilar. persembe transfer olmustu pazartesi gittim kontrole. kan aldilar ama neye bakacaklarini bilmiyorum. birde tutunma kolaylassin diye bir igne yaptilar kalcadan. cuma günü de kismetse test günü :18:

hadi hayirlisi canim. hayirlisi ile güzel haberler alacaksin. dualarimiz seninle.

valla beni ilk kez transferden sonra kontrole cagirdilar. persembe transfer olmustu pazartesi gittim kontrole. kan aldilar ama neye bakacaklarini bilmiyorum. birde tutunma kolaylassin diye bir igne yaptilar kalcadan. cuma günü de kismetse test günü :18:

hayırlısı olur inşş..sen den sonrada ben baktırıcam pazar sabahı erkenden gidicem...

bende cuma günü test yaptiricam.. ben transferden sonra iki gün arayla 3 igne vurdum kendime... ama ne kontrole cagirdi doktorum nede kan testi yapti. acaba normalmi?

canlarım banada dua edin 6 gün kaldıı:((

iyiki bu topic var
ben hergün merakla giriyorum
sankı kırk yıllık arkadaslarım hamıleymis gibi seviniyorum.

taabiii halen Allahın sınavında olan ve en kısa zamanda Allahın iziyle hayırlı evlatlar doğuracak olan arkadaslara da bol bol dua ediyorum

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.

arkadaslar size birsey sorucam.. bu benim ilk tüp bebek denemem. embriyo transferin yumurtalarin toplanmasindan iki gün sonra yapildi. yani carsamba toplandi cuma günü iki embriyo transfer edildi.. ve bugün benim transferimin 12. günü ve normalde adet olma tarihim.. ne adet olma belirtisi var nede hamilelik.. dogrusu benim ilk hamileleigimde adet belirtilerim vardi ama hamileydim. acaba bugün adet olmazsam hamilemiyim cuma günü test yaptiricam. doktorum transferin 14. günü kan testi yapiyoruz dedi.. cok sitresliyim kafamdan bir türlü bu düsünceyi atamiyorum.. oglumla bile dogru ilgilenemiyorum..

hadi hayırslı BERENcimm bebişi kap gel , BAŞAK cımm seni de merak ediyoruz bugün inşallah 2 hamiş haberi alırız başka vaar mıydı test yaptıracak varsa inşallah onardan da güzel haberler alırız

arkadaslar size birsey sorucam.. bu benim ilk tüp bebek denemem. embriyo transferin yumurtalarin toplanmasindan iki gün sonra yapildi. yani carsamba toplandi cuma günü iki embriyo transfer edildi.. ve bugün benim transferimin 12. günü ve normalde adet olma tarihim.. ne adet olma belirtisi var nede hamilelik.. dogrusu benim ilk hamileleigimde adet belirtilerim vardi ama hamileydim. acaba bugün adet olmazsam hamilemiyim cuma günü test yaptiricam. doktorum transferin 14. günü kan testi yapiyoruz dedi.. cok sitresliyim kafamdan bir türlü bu düsünceyi atamiyorum.. oglumla bile dogru ilgilenemiyorum..

14.günü dediyse doktor beklemelisin bence o gün kan tahlilinde belli olur hiçbir belirtin yoksa da korkma hamiş olanların bazıları da öyle hissedebiilir yani herkes de farklı bazılarında kasık ya da bel ağrısı bazısında hiçbi şey endişenme canım beklee

Back
X