canım benim sanırım haklısın bunda daha deneyimli olurum sanırım stres heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormus malesef ...çok mutluyum ya ...canım seninn adınada cok sevindi transferinin kaçıncı günündesin test günün ne zaman inşallah peşpeşe mutlu haber veririz hepimiz rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah..
kan verdim geldim sonuç 4 gibi çıkar dediler dualarınızı eksik etmeyin ne olur.allahım bu sefer bu mutluluğu yaşatsın inşallah banada.
ınsallah pozıtıf dıye gelırsın cnm :) dualarım senınle. sızde sıkıntı neydı
kan verdim geldim sonuç 4 gibi çıkar dediler dualarınızı eksik etmeyin ne olur.allahım bu sefer bu mutluluğu yaşatsın inşallah banada.
erkek faktörlü canım bizde eşim tese oldu ilk deneme haziranda negatif sonuçlandı bakalım bu 2. deneme inşallah bu bahar çiçekler benim içinde açar.
arkadaşlar burda transfer yaptırmış bekleyenler var..peki transfer sonrası doktorlarınız hormon tahlili istemedimi tarnasferden sonra 4 ve 8. günde ...
yooooo istemedi hatta 13. gün test yapalım dedı bende öleee bekliyorum
bugun 11. günümdeyim
bekliyoruz doktorcumda test mest bişi demedı
canım akşamları bari gel takıl özletme kendinisabah internet paketim bitti telefondan giremiycem artık nete.. akşamları eşimden bilgisayarı alabildikçe girerim nete görüşürüz inş....
çok özliycem layynn sizii :)
canım tebrik ederimm :)
canım aplamm.. valla bende hep yattım.. sadece yemek namaz ve wc için kalktım... yatmanın çok iyi geldiğini düşünenlerdenim.. tabi bünyeye göre de değişir...
benim de bişeyim yok yaaaa.. cuma keseyi sonra kalp atışlarını de duysam da rahatlasam...
transfer gününe göre canım....... kalp atışı 7 haftada duyuluyo en erken :)
inanki topici acarken çok dua etmiştim inşallah bir sürü hamile haberleri alırız diye inşallah böyle devam eder tabi negatif olanlarda var ama bizlerde onlara hamile hamile dua ederiz hemencecik onlarda bizim ardımıza hamile olur inşallah:)
arkadaşlar burda transfer yaptırmış bekleyenler var..peki transfer sonrası doktorlarınız hormon tahlili istemedimi tarnasferden sonra 4 ve 8. günde ...
hadi hayirlisi canim. hayirlisi ile güzel haberler alacaksin. dualarimiz seninle.
valla beni ilk kez transferden sonra kontrole cagirdilar. persembe transfer olmustu pazartesi gittim kontrole. kan aldilar ama neye bakacaklarini bilmiyorum. birde tutunma kolaylassin diye bir igne yaptilar kalcadan. cuma günü de kismetse test günü :18:
hayırlısı olur inşş..sen den sonrada ben baktırıcam pazar sabahı erkenden gidicem...
canlarım banada dua edin 6 gün kaldıı(
arkadaslar size birsey sorucam.. bu benim ilk tüp bebek denemem. embriyo transferin yumurtalarin toplanmasindan iki gün sonra yapildi. yani carsamba toplandi cuma günü iki embriyo transfer edildi.. ve bugün benim transferimin 12. günü ve normalde adet olma tarihim.. ne adet olma belirtisi var nede hamilelik.. dogrusu benim ilk hamileleigimde adet belirtilerim vardi ama hamileydim. acaba bugün adet olmazsam hamilemiyim cuma günü test yaptiricam. doktorum transferin 14. günü kan testi yapiyoruz dedi.. cok sitresliyim kafamdan bir türlü bu düsünceyi atamiyorum.. oglumla bile dogru ilgilenemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?