Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım inşallah bebegin sıkı sıkı tutunur sorunun neydi cnmSlm arkadaşlar bende 2.tup bebek yaptırıyorum ve bugün 3.gun transferim oldu. Hepimiz dualarimizida birbirimizi unutmayalım inşallah. Pozitifleri görelim ve sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Slm arkadaşlar bende 2.tup bebek yaptırıyorum ve bugün 3.gun transferim oldu. Hepimiz dualarimizida birbirimizi unutmayalım inşallah. Pozitifleri görelim ve sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Nerdesin ya .....katılmıyon kaç gündür.... moraller bozuk mu yoksa....![]()
kırmızılar geldıı :) çok mes'uuuduummmm kıslaaarr. . . .
mutlu3838 transfer yapıldı Dualarınızı bekliyorumKızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------
2. fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------![]()
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------![]()
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
nezaman yapıldı canım sonucgünün ne zaman ay heyecanlı günler başladı inşallah sımsıkı tutunur bebeginmutlu3838 transfer yapıldı Dualarınızı bekliyorum
maşallah maşallah ne zaman gidiyorsun ankaraya şimdi canım
hayırlısı olsun canım benim çok dikkat et kendinesımdı yoldayız memlekete gıdıyoruz bursaya. . .pazartesı sabah da ankarada olcaz ınsallah. . . :)
feza beye gidiyorsun değilmi sen canımevet canım gidiyorum bu benim üçüncü olacağı için herşeyi inceliyor o yüzden içim rahat..bugün histereskopi oldum yapışıklık varmış ..diğer adetimde kolposkopi olmam gerektiğini söyledi rahim ağzında bi takım lezyonlar varmış onlara bakılacak..işallah kötü bir şey çıkmaz..bu arada hepinizin tedavisi hayırlı olsun..güzel haberlerinizi okumak nasip olsun..aminn
feza beye gidiyorsun değilmi sen canım
ben doktorumu çok seviyorum bugun bir ilaç kullanıyorum onun için aradım kullanayımmı diye çok nazik davranıyor çok hoşuma gidiyor sigara kesinlikle yasak bir tane bile içme dedi:))kilomla ilğili birşey söylemedi :)evet canım feza bey benimde doktorum..hatta oparesyonda hocada vardı :)
hayırlısı olsun canım benim çok dikkat et kendine
evet çok yakın olacak test günlerimiz artık bizlerde hamile haberleri almaya başlayalım:)sende pkoluydun dimisaol tatlişkomm :) ıns bebıslerımız aynı anda tutunurrrrr bıseee
olsunda geç olsun meleğim bu kez tutunsun bebegin inşallahgaliba içinizde en son tedaviolacak ben varım kızlar....