• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Yakinda dolu rahim resmin olur insallah :)))
Sana asagida doktorun bana verdigi ek besin takviyelerini verdim doktorunla bir gorus sanada artik ek vitamin versin , sadece yemekle olmaz , bebisini veya bebislerini iyi beslemen lazim

Benexol B12 ..............sabah tok karnina 1 ad.
Folibol 5 mg ...............sabah tok karnina 1
Previt pozitif ...............sabah tok karnina 1 ad.
Oceansea...................balik yemedigim gunler 1ad. ( balik tableti )
Ferrum Forte ............. Sabah tok karnina 1 ad.

kızzz bunlar ıyıce kılo aldırmasııınnn? Zaten dana gıbı oldum :)

Dün yazmıştım kızlar bugün opum vardı. Sabah muayenede yumurtalarımın çatlamış olduğu görüldü. :25::25: çok üzüldüm. dr eldeki sperm ile aşılama yapalım dedi, ve aşılama yapıldı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum artık. Güzel haber veremedim yani. Kendinize iyi bakın.

asılama nasıl bısey pek bılmyrm ama onun da guzel sonuclarını gorduk. . . Yıne gorurrz ınsaallaahh. . . . Uzulme nolur, boylesı daha hayırlı demekkı. . .guzel sonuclarını bekleyelım ınsaallaah :) uzulmeee

Dün yazmıştım kızlar bugün opum vardı. Sabah muayenede yumurtalarımın çatlamış olduğu görüldü. :25::25: çok üzüldüm. dr eldeki sperm ile aşılama yapalım dedi, ve aşılama yapıldı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum artık. Güzel haber veremedim yani. Kendinize iyi bakın.

Canim guzel haber veremedim ne demek, bak asilama yapilmis hic bir sey yapilmamis degil ve belkide senin hamilelik hikayen bu.
Sakin kendini uzme su andan itibaren neler oluyor rahmn icinde bilemezsin, bak melek vardi asilama yaptirmis onun dun pozitifini duyduk. Bellimi olur sende boyle hamile kalirsin.
Sakin bozmayacaksin icini sabirla est gununu bekle insallah guzel haber vereceksin ...

kızzz bunlar ıyıce kılo aldırmasııınnn? Zaten dana gıbı oldum :)

Olmaz bir sey vitaminlerden kilo almazsin , cok yersen alirsin :))))
Su an dusunmen gereken bebek , ilk 3 ay cok onemli zemin hazirlaniyor yani insaatin temelini saglam atmak lazim, beslensinki siki siki tutunsun.
Temel olarak yiyeceklerimiz , doktorumun tavsiyesi
sut ve sut urunleri her gun
Yumurta ve kirmizi et , protein her gun
Bakliyat , lifli gidalar en az haftada 2 kez
Balik haftada 2 kez ( balik yemedigim gunler balik tableti aliyrum)
Her gun cig sebze ve salata ( mutlaka sirke ile yikanacak )
Bol meyva gunduzleri , aksam yersen kilo olarak doner
Badem , ceviz, findik , hurma , kuru kayisi, kuru incir her gun brer avuc ( ozellikle hurma cok yararli )
3 corba kasigi pekmeze yarim limon sikacaksin , soguk su ile sulandir , icecek gibi ic ( demir kaynagi her gun 1 bardak)
Doktor ozellikle ananas , tussuz zeytin , zeytinyagli yemekler ve enginar yememi onerdi
Hamur isi , pilav , bulgur , hazir gidalar yasak , tavuk yiyeceksen iyi marka olacak
Yogurtunu kendin mayala

Olmaz bir sey vitaminlerden kilo almazsin , cok yersen alirsin :))))
Su an dusunmen gereken bebek , ilk 3 ay cok onemli zemin hazirlaniyor yani insaatin temelini saglam atmak lazim, beslensinki siki siki tutunsun.
Temel olarak yiyeceklerimiz , doktorumun tavsiyesi
sut ve sut urunleri her gun
Yumurta ve kirmizi et , protein her gun
Bakliyat , lifli gidalar en az haftada 2 kez
Balik haftada 2 kez ( balik yemedigim gunler balik tableti aliyrum)
Her gun cig sebze ve salata ( mutlaka sirke ile yikanacak )
Bol meyva gunduzleri , aksam yersen kilo olarak doner
Badem , ceviz, findik , hurma , kuru kayisi, kuru incir her gun brer avuc ( ozellikle hurma cok yararli )
3 corba kasigi pekmeze yarim limon sikacaksin , soguk su ile sulandir , icecek gibi ic ( demir kaynagi her gun 1 bardak)
Doktor ozellikle ananas , tussuz zeytin , zeytinyagli yemekler ve enginar yememi onerdi
Hamur isi , pilav , bulgur , hazir gidalar yasak , tavuk yiyeceksen iyi marka olacak
Yogurtunu kendin mayala

aaayyy Allah razı olsun ablam yaa. . . Tamam not alıyorum bunları, yapıcam hepsını de sırke ıle yıkama olayı neden?

Kızlar sabah test yaptım tek çizgiydi yarın 10. Gün kan testini yaptırıym mı yoksa pzt gününü mü bekliym

Kızlar sabah test yaptım tek çizgiydi yarın 10. Gün kan testini yaptırıym mı yoksa pzt gününü mü bekliym

blast mıydı? Blast sa yap bence yarın. . . .ama degılse yapma.. Ikı gun daha sabret. . . Deger dusuk gelırse de uzulrsn. . . Ssbret sekerımm :)

şubat bıttı bızım topıgınde ısı bıttı :) nerdesınız yaaawww

kızlar selam,

beklemekten sıkıldım, şu resimleri yüklemeyi deniyorum,, bakalım olacak mı ,

üzülmeeee...mucizeyi RABBİMİN nasıl nasip edeceği hiççç belli olmaz...yumurtalar dışarıda değil içeride aşkitoları ile buluşacaklar...üzülmeee olur muu...tadını çıkar..

MEHLİKAA napıyosunnn...nerelerdesin...canım sıkılıyorrr benim...

fadime beni hamilee yapmışşş sayfa başında liste de...bittim bittim bayıldım...inş. yarın değerim çok çok yüksek çıkar...

Son düzenleme:
MEHLİKAA napıyosunnn...nerelerdesin...canım sıkılıyorrr benim...

fadime beni hamilee yapmışşş sayfa başında liste de...bittim bittim bayıldım...inş. yarın değerim çok çok yüksek çıkar...

ınsaallah datlummm. . . Erkenden gıt teste. . . Merakta bırakma bızııı. . .:)

mrb arkadaşlar mutluluk haberi alan herkesin sevinci daim olsun, bendeki merakla bekleyiş devam etmekte, bugün tekrar kan vermem gerekiyordu ama ben vermedim, eşimde istemedi, oluruna bırak diyor, değerimdeki artış sıkıntılıydı, merkezede yakın değiliz kendim gidip vereyim yollarda bu hafta perişan oldum, korkuyorum yola çıkmaya.....

ya arkadaşlar benim kasıklarımda kramp gibi ağrılar oluyor özellikle yatarken kalkarken veya yürürken bir anda batıveriyor ve bu ağrılar son zamanlarda yoğunlaştı. inşallah hayra alamettir.

şubat bıttı bızım topıgınde ısı bıttı :) nerdesınız yaaawww

evet ya mehlika, şubat ta bitti, hamile kalamayan bizler (benim transfer ertelendi gerçi) marta kaldık, keşke 1 kaç ay geç olsa da, olsa..

neyseki şubatta bayağı hamilemiz oldu, onlara nazar değmesin,, sağlıklı devam etsin hamilelilkleri inşallah,,,

pufycim yemekleri de yazmış,,,, oh oh, yiyin kızlar yiyin,,,,,, sirke yeşillliklerdeki kum vs gitsin diye tavsiye ediliyordur bence,,, aman sağlıklı beslenmeyi lütfen ihmal etmeyin,,,,, temel sağlam olacak kızlarrrrrrr

Back
X