- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada bir iki arkadasım benden daha kotu durumda olanlar olabilecegını onları da dusunerek halıme sukretmem gerektıgı yonunde elestırıde bulundular.
bılıyorum kı ellerınden geldıgınce ıyı nıyetle yaklastılar ama ben sorunumun ben olamadıgım oldugunu anlatmak ıstedım sadece
oooffff kızlar nerdesiniz, canım çok sıkkınkarnım ağrıyor adet olcam heralde, zaten bugün adetimin 30. günü, tam günü yani
off ya test günümde yarın, çıkabilecek miyim bakalım böyle yarına
((
canım benim o aldığımız hormon ilaçları yüzünden tüm dengemiz alt üst oluyo çok iyi anlıyorum kuzucum sakin olmaya çalış canım yaaa biliyosun arkadaşlarda iyi niyetli
sewtuğ .. sıkıntıya girmemeye çalıs .. böyle yaparsan, olmaz bu isler .. rahat tut kendini.. bulmaca çöz.. kitap oku.. nebilim biseyyler yap, uzandığın yerde, yatıp dinlenmene bak bence.. pozitif düsünmeye çalıs ki, o yönde olsun .. bak yarın dedin, bgünden test yapsana.. eğer yapabiliyosan tabi ki ..
Rabbim güldürsün yüzünü .. amin ..
oooffff kızlar nerdesiniz, canım çok sıkkınkarnım ağrıyor adet olcam heralde, zaten bugün adetimin 30. günü, tam günü yani
((
işyerindeyim zaten ama kafamı toparlayamıyorum pek, böyle nazlanmak gibi algılamayın, aklımdan geçenleri yazıyorum, herkesin derdi bir diye. umuyorum güzel şeyler olur, umuyorum buz bebeklerim benimledir, bekliycez görcez.
arkadaşlar, bugün transferimin 3. günü ilk gün transfreden 2 saat sonra hastanede tansiyonum düştü ve her tarafımdan ter boşandı 1 saat sonra ayağa kalktım ve beyazımsı bi sıvı aktı içim içimi yiyiyorböyle bişey yaşayan arkadaşlar var mı bişey olmuşmudur ..?
burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;
saolun hepinizden allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.
Ben oncelikle şu konuya acıklık getirmek istiyorum!!!!
Yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.
Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam
inanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.
Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.
Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.
Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.
Kusura bakmayın zamanınızı aldım
amanıınnn bide isyerindeymiss :44::44:
yok nazlanma değil de, kendini düsünüp durduğun içirn strese sokabiliyo olabilirsin ..
yaz cnm, tabi ki hepimiz burada birbirimeze canlı destek için buradayız =)
hepimizin bir derdi var, o da ; O bebisleri göbüslere kondurmak, sonrada güzel bir doğum..daha ne istenilebilinir ki Rabbim den =)
yüreğini ferah tutmaya çalıs ki, bebislerin de sana tutunsun annesi![]()
canım benim o aldığımız hormon ilaçları yüzünden tüm dengemiz alt üst oluyo çok iyi anlıyorum kuzucum sakin olmaya çalış canım yaaa biliyosun arkadaşlarda iyi niyetli
((
Hadi insallah hamilelik belirtisidir bunlar. :) yarina kadar beklemek ne zor geliyordur simdi sana. Gun yaklastikca bekleyis daha da zor oluyor degil mi? Benim daha 4. Gun bugun. 9 mart test tarihim. Ve simdiden adet agrilari hissediyorum aara ara hafif de olsa.
Yarin guzel bebis haberleri gelecek umarim senden, az daha sabir :)
yaaa boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum bile uykusuzda kaldım.bütün gece çalıştım şimdi uyumam lazım ama uyuyamayoooomm.kızlar bilen varsa bana boğazım için bir pratik tariffff
Burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;
saolun hepinizden Allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.
Ben oncelikle şu konuya acıklık getirmek istiyorum!!!!
yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.
Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam
İnanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.
Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.
Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.
Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.
Kusura bakmayın zamanınızı aldım