• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

slm cnm hsgeldin .. =)

ooo masaAllah :46::46::46: hadi insaAllah diyerekten, gelsin göbüse bebisler.. sımsıkı sarsın annesini meleklerr :29:

Aminnnnnn.tüm iyi dileklerin için tşk ederim:16:rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere ...

Burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;

saolun hepinizden Allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.

Ben oncelikle şu konuya acıklık getirmek istiyorum!!!!
yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.

Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam

İnanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.

Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.

Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.

Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.

Kusura bakmayın zamanınızı aldım

Allah cümlemizin yardımcısı olsun. İnanın yalnız değilsiniz bu konuda transferimin 3. gününden sonra bende ağlama krizlerine girmiştim. Aşırı sinirliydim bunu sebebi hem hormon hemde belirsiz bir bekleyiş acaba bebeklerimiz bizimle mi yoksa onca sancılı dönemi boşa mı geçirdik diye bir sürü düşüncelerden dolayıydı benim sinirli halim. Ama geçiyor bu haller sadece akıldaki soru işaretleri sizinle geliyor hep. Kendinizi üzmeyin sıkmayın bebeğiniz yada bebekleriniz için kendinizi toplamanız gerekiyor. Umudunuz, inancınız ve neşeniz eksik olmasın inşallah. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza sağ sağlıklı almayı nasip etsin.

kızlar bu tedaviler sonunda inş bebeklerimize kavuşcaz ama bişey sorcam...tüp bebekte yada aşılamada kullanılan ilaçlar iğneler tüylenme gibi yan etki yapıyomu sizde?

nasıl olıyımm meleğimm...öleee yatıyorumm...sen de alıcaksın bebişleri göbişeee...gece dua ede ede uyumuşum...ismen ettim hem de kendime de ettim...ama inan bana en çokk sana ettim...bi de nisaemre ye ettim çokkk... Umudumsun_umudumsun ona da ettim...benim değerim düşük 25.03 çıktı...gerçi doktor korkma değerin gayet iyi dedi ama bilmiyorum...çok sevinemiyorummm açıkçası...hep dediğim gibi rabbimden gelene boynum ince...testim tekrarlanıcak yarın inş. Artar değerim...
amin arkasdaşım allah razı olsun senden ağzına yüreğine sağlık inş senin değerlerde kat kat artar:49::49:
selamlar kızlar nasılsınız, herkeslere hayırlı cumalar olsun :16::16:
bi saat kadar önce cuma vaktinde bir sürü okudum, dualar ettim bu kk daki tüm isteyenyer için, hepimiz için , Rabbim kabul eyler insaAllah :nazar::nazar::nazar:

smdi bikaç sayfa gözüme çarpanlara birseylyer yazmak istiyorum..

mehlikerva.. cnm geçer bunlarda, sen düsündüğün için öyle rüyalar görmüşsündür.. bol bol felak- nas oku.. kendini rahatlat, gerçi sen bilirsin bunları da, buradan ancak bu kadar yardım oluyo biliyosun =)

ezgisu020705... cnm kolay değil .. 8 yıllın özlemini dolduracak bebisleri Rabbim tez zamanda göstersin sana.. Amin.. :16:

beren84.... cnm senin de özlemin epey olmus 10 yıl kadar.. benim de 15 yılım bitiyor.. insanın sabrını zorlaması gerçekden kolay bisey değil.. transferin 7. günüydeymişsin.. ve bana göre o hormon iğneleri insana biraz sıkıntı yapıyor..biraz da insan olarak acaba deyip bi karamsarlık oluyor.. çabalamaktan bıkdım demişsin.. bu tedavi sürecinde biz bayanlar epey bi sıkıntıya giriyoruz.. artık yüzümüzü güldürecek sonuçlar almayı hak ediyoruz tabi ki de .. Rabbim içini ferahlatsın.. insaAllah yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın .. Amin..
:16:

melek181... cnm iyi fikir bulmuşsun kendine..
:9: ftmaydn a sürtünüp, ikiz bulucakmışsın. hadi insaAllah diyelim :1::1::1:

ftmaydn.. hayırlı olsun çalısmada ki yeni yerin.. kenidin çok yorma, bebislere de iyi bak :38:
kız ben sürtüncem sende sürtün valla fatoşa:27::4::4:

canlar ben geldımm. . . Bugun cok yogun ve yorucu gectı. . . Doktora gıttım ozel hastaneye. . . Once kadın doktor olsun rahat edeym dedım hulya omer dıye bı kadına gıttım , suratsız benı kovmaktan beter ettı. . . .gırmemle cıkmam bır oldu. . . cıktım emın damgacı dıye bı doktor var ona gıttım. . . (Her kadın doktoru candan hanım gıbı guleryuzlu sandım galıba. . . . )Neyse emın bey cok hos ılgılı yardmcı olan bırı. . . .keseye baktı ultrasnla ama goremedı henuz cok kucuk haftaya gel dedı. . .. Tahlıl vs yarn yne gtcm ıns. . . Balık sut yumurta ıle beslenmem gerekıyomusss. . .beta hcg degerım de bugun transferden sonra 15. Gunum 2345 . . .sızce nasıl? Ikız mı sızceeee? Ben cok mes'uudumm:) bebıslerım degerımı katlanarak artırmısss Rabbıme hamd u senalar olsunn:)

Canim nasilsin , neler yapiyorsun bu gun morali bozuk gordum seni toparladinmi kendini :))))
Ben cok feci mide bulantilariyla ugrasiyorum birde adet sancisi gib sancilarla , doktorla gorustum rahim genislemesine bagli agrilar diyor , sende varmi agrilar ( bir de benim miyonlarim vardi , kenarda diye alinmamisti onlarda yapiyomus ve butun hamilelik boyunvpca agrilaim olacakmis )

Canim nasilsin , neler yapiyorsun bu gun morali bozuk gordum seni toparladinmi kendini :))))
Ben cok feci mide bulantilariyla ugrasiyorum birde adet sancisi gib sancilarla , doktorla gorustum rahim genislemesine bagli agrilar diyor , sende varmi agrilar ( bir de benim miyonlarim vardi , kenarda diye alinmamisti onlarda yapiyomus ve butun hamilelik boyunvpca agrilaim olacakmis )

pufyyy'mmm :) o agrılar bende de vardı ama mıyom flan degıl bugunbnm de doktorum olablr dedı normalms. . .ama bız keseyı goremedım. . . Transferdn snra 15. Gun ya bugun

canlar ben geldımm. . . Bugun cok yogun ve yorucu gectı. . . Doktora gıttım ozel hastaneye. . . Once kadın doktor olsun rahat edeym dedım hulya omer dıye bı kadına gıttım , suratsız benı kovmaktan beter ettı. . . .gırmemle cıkmam bır oldu. . . cıktım emın damgacı dıye bı doktor var ona gıttım. . . (Her kadın doktoru candan hanım gıbı guleryuzlu sandım galıba. . . . )Neyse emın bey cok hos ılgılı yardmcı olan bırı. . . .keseye baktı ultrasnla ama goremedı henuz cok kucuk haftaya gel dedı. . .. Tahlıl vs yarn yne gtcm ıns. . . Balık sut yumurta ıle beslenmem gerekıyomusss. . .beta hcg degerım de bugun transferden sonra 15. Gunum 2345 . . .sızce nasıl? Ikız mı sızceeee? Ben cok mes'uudumm:) bebıslerım degerımı katlanarak artırmısss Rabbıme hamd u senalar olsunn:)

mehlikaaaa sen ereğlide misinn...bak diyim ben sana kan çekmiş ben seni o yüzden çok sevdimm...ben ereğliliyimmm canımmm :) ayyy ayyy içim bi tuhaf oldu...güzel ereğlimm...bak kimleri de buldum ben yaaaa...kız mehlika valla ben seni görmeye gelirim...benim ailem arkadaşlarım herşeyim ereğli de...offf offf içim gitti şimdi bakkk...

Melek yarın güzel haberlerini bekliyoruz :))

inş. canım benim yaaa...inş. ama korkmuyorum herşeyin hayırlısı diyorum...ama seni okadar iyi anlıyorum ki...sen RABBİMİN en sevdiği kullarındansın...seni üzmek istemiyorum hiççç...ama baştan negatif sonuç almak daha az yıpratıcı olur du sanırım...çünkü ben çok bağlandım seni çok iyi anlıyorum çok dua ediyorum sana...sen de bana ettt çok çok...ne olursa olsun üzülücem ama asla pes etmiycem...

mehlikaaaa sen ereğlide misinn...bak diyim ben sana kan çekmiş ben seni o yüzden çok sevdimm...ben ereğliliyimmm canımmm :) ayyy ayyy içim bi tuhaf oldu...güzel ereğlimm...bak kimleri de buldum ben yaaaa...kız mehlika valla ben seni görmeye gelirim...benim ailem arkadaşlarım herşeyim ereğli de...offf offf içim gitti şimdi bakkk...

amanııınnn :) ne zaman gelıyon gızzzz goynumaaaa. . . . :) beklerım vallahaaa. . . .burda gorev yapıom evettt. . . .ama eskısehrlıyım aslennn :) ama nufusta bursalıyım:) eş durumundaaann

pufyyy'mmm :) o agrılar bende de vardı ama mıyom flan degıl bugunbnm de doktorum olablr dedı normalms. . .ama bız keseyı goremedım. . . Transferdn snra 15. Gun ya bugun

Canim sevindim doktora gitmene icin braz rahatlamistir , benim doktorumda erkek bayan isteim ama bu doktor icin iyi dediler onemli olan bize hitap etsin.
Bhgc degerin cok iyi ama ikzmi bilemiyecegim cunku benim 15. Gun 3578 di ama tek kese gorduk ,insallah seninki ikizdir degere cok aldanmamak lazim , senin minis kendini gostermedi demek yaramaz . Bana doktor beslenme listesi verdi , kitapcik seklinde daha oncede sormustum , sana da alsam nasil ulastirabilrim
Ben transferden 17 gun sonra gordum keseyi insallah bir dahaki sefere gorursun, resmini almayi untma

EsEs50 .. hsgeldin cnm.. nasıl gidiyor bebisli günler, iyi misin anlat biraz :16:

iyiyiz elhamdülillah sekerim bende bel agrisi cikti 2 gundur dun duramadım isten eve geldim doktora gidip rapor aldim canim 1 hafta dinlenicez inşallah bebeisimle :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins

amanııınnn :) ne zaman gelıyon gızzzz goynumaaaa. . . . :) beklerım vallahaaa. . . .burda gorev yapıom evettt. . . .ama eskısehrlıyım aslennn :) ama nufusta bursalıyım:) eş durumundaaann

uzun zamandır gelmek istiyorum ama bu tedavi durumlarından dolayı en son eylül de gelebildim...sanırım 3 ay daha gelemiycem ama...geldiğimde sahil de bi çay ısmarlarım sana canım benim...bebişleri tanıştırırız...bu arada ereğlinin en ünlü en tecrübeli doktorudur emin damgacı...bence doğru bir seçim...bir de olur da kararını değiştirirsen cavidan var bi de soy adını hatırlamıyorum sakın tercih etme...sakın...ben bu konularda pek kesin konuşmayı sevmem sorumluluktur çünkü...hem de çok büyük bi sorumluluk ...cavidanı tercih etme...ayyyy içim bi tuhaf oldu yaaa...
ha bi de eş durumundan da bursalısın...sen bursaya da gelirsin o zaman...

Son düzenleme:
yarın test günüm sabah 9 da kan verecem çok heyecanlıyım.benim bir haftadır adet agrısı gibi agrılarım olup geciyo ha oldum olucam gibiyim ama hiç kan yada akıntı olmadı.bi arkadaş progestan kullandıgın için olmuyosun dedi tutmamıstır diye içimi korku kapladı .pozitif sonuc alan arkadaşlar sizleri okudukca ümitleniyor nagatif alan arkadaşlar için üzülüyorum.. ruh halim bi acayip oldu anlamıyorum kendimi.rabbim hepimizn dualarını kabul etsin

yarın test günüm sabah 9 da kan verecem çok heyecanlıyım.benim bir haftadır adet agrısı gibi agrılarım olup geciyo ha oldum olucam gibiyim ama hiç kan yada akıntı olmadı.bi arkadaş progestan kullandıgın için olmuyosun dedi tutmamıstır diye içimi korku kapladı .pozitif sonuc alan arkadaşlar sizleri okudukca ümitleniyor nagatif alan arkadaşlar için üzülüyorum.. ruh halim bi acayip oldu anlamıyorum kendimi.rabbim hepimizn dualarını kabul etsin

canim allah yardimcin olsun yârin güzel haberlerle gel ins adet belirtileri de hemen hemen herkeste oluo dua ile ...

Canim sevindim doktora gitmene icin braz rahatlamistir , benim doktorumda erkek bayan isteim ama bu doktor icin iyi dediler onemli olan bize hitap etsin.
Bhgc degerin cok iyi ama ikzmi bilemiyecegim cunku benim 15. Gun 3578 di ama tek kese gorduk ,insallah seninki ikizdir degere cok aldanmamak lazim , senin minis kendini gostermedi demek yaramaz . Bana doktor beslenme listesi verdi , kitapcik seklinde daha oncede sormustum , sana da alsam nasil ulastirabilrim
Ben transferden 17 gun sonra gordum keseyi insallah bir dahaki sefere gorursun, resmini almayi untma

ozelden adres verırım gonderırsn ıns canısımm:) valla cok rahatladım yaaa. . . Resmını verıyo. . . .sımdı de bos bı rahım resmım var zatı :)

uzun zamandır gelmek istiyorum ama bu tedavi durumlarından dolayı en son eylül de gelebildim...sanırım 3 ay daha gelemiycem ama...geldiğimde sahil de bi çay ısmarlarım sana canım benim...bebişleri tanıştırırız...bu arada ereğlinin en ünlü en tecrübeli doktorudur emin damgacı...bence doğru bir seçim...bir de olur da kararını değiştirirsen cavidan var bi de soy adını hatırlamıyorum sakın tercih etme...sakın...ben bu konularda pek kesin konuşmayı sevmem sorumluluktur çünkü...hem de çok büyük bi sorumluluk ...cavidanı tercih etme...ayyyy içim bi tuhaf oldu yaaa...
ha bi de eş durumundan da bursalısın...sen bursaya da gelirsin o zaman...

evett :) ınsaallah kuzucummm. . . .

ozelden adres verırım gonderırsn ıns canısımm:) valla cok rahatladım yaaa. . . Resmını verıyo. . . .sımdı de bos bı rahım resmım var zatı :)

Yakinda dolu rahim resmin olur insallah :)))
Sana asagida doktorun bana verdigi ek besin takviyelerini verdim doktorunla bir gorus sanada artik ek vitamin versin , sadece yemekle olmaz , bebisini veya bebislerini iyi beslemen lazim

Benexol B12 ..............sabah tok karnina 1 ad.
Folibol 5 mg ...............sabah tok karnina 1
Previt pozitif ...............sabah tok karnina 1 ad.
Oceansea...................balik yemedigim gunler 1ad. ( balik tableti )
Ferrum Forte ............. Sabah tok karnina 1 ad.

Dün yazmıştım kızlar bugün opum vardı. Sabah muayenede yumurtalarımın çatlamış olduğu görüldü. :25::25: çok üzüldüm. dr eldeki sperm ile aşılama yapalım dedi, ve aşılama yapıldı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum artık. Güzel haber veremedim yani. Kendinize iyi bakın.

Back
X