• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

aaayyy cok heyecanlııı. . . . .kızzz ınsaallaaahh guzel haberlerle geeelll :) bende hastnde doktor beklyrmmm amelıyttaymss. . ne zaman cıkcak sonucunnnn. . . .kımle beklıyon hastanedeeee?

Yalnızım canim, eşimi ise gönderdim zorla, oturduğum yerden dualar ediyorum rabbime, hadi sende hayırlı sonuçlarla dön

kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim

fatoşşş şakamı yaptın ya aç şu teliniiiii

kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim

canım allah yardımcın olsun tüm kalbimle diliyorum inşallah diğer bebişin seninle kalır allah sağlıkla kucağına almanı kısmet eder.sen kendini üzme ki bebişin birde senden etkilenmesin bitanem.

Günaydın arkadaşlar. Ya bu konu ilede sizi sıktım ama benim siyah renkte lekelenmem oluyor önceleri leke diyordum ama şimdi biraz daha arttı kanama mı demeliyim bilemedi.ilk zamanlar birkaç kat tuvalet kağıdı koyuyordum yoğunluğunu anlayayım kaç katı batıyor dika 3-4 katı ancak idi şimdi 6-7 kat batmış ve alag daha genişlemiş birde ped kullanmak istemiyorum haileyim beeeen ped de ne imiş diye sanki onu kullanırsam iyice artacakmış gibi geliyordu bana ama bügün başladım onu koymaya.kader arkadaşlarım aranızda hamile olan var başına böyle testten sonra devam eden leke yada kanama olan varmı (inşallah olmaz ama) bana yardım edebilirmisiniz sizlerin doktorları ne öneriyor ben artık adamı bunalttım en sonunda test ver oradan anlarız dedi verdim testi sonuç:>1000.0 çıktı korkmaya gerek yok 1000 den büyük değerin düşse değerde düşerdi dedi herşey normal diyoooo.birde önceki tüp bebek denememde daha fazla oluyordu kanamam proluton depot amp. Vermişlerdi daha yeni geldi aklıma doktorada soramadım acaba onu mu kullansam gerçi öncekinde onu kullandım kesti kanamayı ama bebeğim tutunamadı bana. Ne yapayım arkadaşlar doktor ne kadarada önemli değil normal desede her lavaboya girişimde moral "0" olarak çıkıyorum.
endişelenmen de cok hâklisin tatlim ,zaten bizlerin tup bebek annelerinin endişeleri hic bitmior sagliklica dogurasiya kadar.doktoruna sormak durumundasin bunalttim die düşünme haberdar et canim rabbim yardimcin olsun bebeislerin seninle olsun insallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Kızlar günaydın, ajanda hastanenin kafeteyasinda test sonucumu bekliyorum, heyecandan ölmek üzereyim, dualariniza ihtiyacim var...
güzel hayirli haberlerle gellllll canim rabbim gonlunun dileğine kavuştursun bugun insallah:52::52::52:
kızlar merhaba aranıza yei katıldım bende tup bebek yaptırdm 22 sınde 5 ymurtam toplandı 24 unde 2 gun embrıosu kondu 4 hücreli hersey yolund bundan sonrası taktırı ılahı dendı benım sadece tuplerım tıkalı oldugu ıcın basvurduk bugun 6 ıncı gunum dayanamayıp ıdrar testı yaptım negtaıf tabıkı ama hc uzulmedm daha bellı olmaz o benım merakımdı sızde benım duruumum nsıl
boll sans canim benim allah im tamamina da erdirir inşallah idrar testine takılma bence sen elinden geleni yaptın gerisini rabbim ayarlayacak ins gonlunu ferah tut dualarini ihmal etmee
hadi yaa kiz noldu ki acaba kanaman mi oluo ?rabbim yardimcin olsun canim bebeislerini sana bagislasin
allah im yardimcin olsun , tam o nlara alismisken hayallar kurarken coook zor olsa gerek.allah im hepimizin bebeislerini koru yarabbim.....kokularini ve kucagimiza almayi nasip et .....AMINNNNNNN

of ya hep korku, hep endişe allahım inşallah hepimizin bebişleri yerine oturur da bizlerde biraz rahat ederiz diye düşünüyorum.inşallah rahat ederiz heran canımız ağzımızda olmaz.

kızlar bir sorum olacak sizlere bugün transferimin 9. günü ben meraklandım ve idrardan gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti acaba bu günlerde idrardan belli olur mu yoksa sadece kan testinde mi belli olur? Adet olacakmışım gibi ağrılarım bide ne olur yardımcı olun.

kızlar bir sorum olacak sizlere bugün transferimin 9. günü ben meraklandım ve idrardan gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti acaba bu günlerde idrardan belli olur mu yoksa sadece kan testinde mi belli olur? Adet olacakmışım gibi ağrılarım bide ne olur yardımcı olun.

9.gun cok erken . . . Kanda gorebılırsın ama dusuk deger gorebılrsn. . Bence sabret. . . Bırde bel ve kasık agrıları hafıf kanamalar olabılr endıselenme

kızlar bir sorum olacak sizlere bugün transferimin 9. Günü ben meraklandım ve idrardan gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti acaba bu günlerde idrardan belli olur mu yoksa sadece kan testinde mi belli olur? Adet olacakmışım gibi ağrılarım bide ne olur yardımcı olun.

canım ıdrar testıne o kadar takılma bazen hamıleyken bıle ıdrar testınde cıkmayabılıo onun ıcın sabırlı ol kan testını yaptın kesın sonuc allah ım yardımcın olsun :49:

9.gun cok erken . . . Kanda gorebılırsın ama dusuk deger gorebılrsn. . Bence sabret. . . Bırde bel ve kasık agrıları hafıf kanamalar olabılr endıselenme

çokkk teşekkür ederim içim ferahladı. Pazartesi kan tahlili için çağırdı dr. bakalım onda ne çıkacak. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Fatoş canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah böyle anlarda ne denir bilmiyorum allahım seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın

sevılk sonuc ne? merka ettım canmm. . .

canım yarın vercem bidaha kan testi onunda sonucu pzt çıkacak, ben merkeze 60 km uzaktayım yola çıkmaya korkuyorum o yüzden, bakalım yarın burda acilden verip sonuç beklicez. sizin çevrenizde varmı böyle değeri 2 ye katlamadan yükselen benim %80 artmış...fatoşada çok üzüldüm bitmiyor sıkıntı test diyosun başka bişey çıkıyor.

çokkk teşekkür ederim içim ferahladı. Pazartesi kan tahlili için çağırdı dr. bakalım onda ne çıkacak. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Benimde dün 9. Gündü bende yaptım test senin gibi tek çizgiyi gördüm bugün 10. Gün korkuyorum kan testi yaptırmaya bende pzt bekliycem

canım ıdrar testıne o kadar takılma bazen hamıleyken bıle ıdrar testınde cıkmayabılıo onun ıcın sabırlı ol kan testını yaptın kesın sonuc allah ım yardımcın olsun :49:

Allah razı olsun gerçekten içim ferahladı inşallah bebişlerimizi sağ sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim

inş. canım benim yaaa...inş. ama korkmuyorum herşeyin hayırlısı diyorum...ama seni okadar iyi anlıyorum ki...sen RABBİMİN en sevdiği kullarındansın...seni üzmek istemiyorum hiççç...ama baştan negatif sonuç almak daha az yıpratıcı olur du sanırım...çünkü ben çok bağlandım seni çok iyi anlıyorum çok dua ediyorum sana...sen de bana ettt çok çok...ne olursa olsun üzülücem ama asla pes etmiycem...

Canımmm çok tatlısın sen.Ben ne düşünüyorum biliyor musun.Evet bir buldum bir kaybettim,herkese hamileyim dedikten sonra kaybetmek acıydı ama baştan negaif almak daha üzücü olurdu benim için,böyle en azından hamile kalabiliyorum onu öğrndim.Doktorlar hep şansımızın yüksek olduğunu söylüyorlardı ama insan kendi gözüyle görünce daha bir umutla sarılıyor hayata,ben inanıyorum meleklerim gelicek bir dahakine.Seninki de sıkı sıkı tutunsun annene,heyecanla bekliyorum güzel haberlerini

canım idrar TESTİNİ ÇOK DİKKATE ALMA GÜZEL DÜŞÜN İNŞALLAH GÜZEL Bİ SONUÇ ALIRSIN KANDA

Back
X