Günaydın arkadaşlar. Ya bu konu ilede sizi sıktım ama benim siyah renkte lekelenmem oluyor önceleri leke diyordum ama şimdi biraz daha arttı kanama mı demeliyim bilemedi.ilk zamanlar birkaç kat tuvalet kağıdı koyuyordum yoğunluğunu anlayayım kaç katı batıyor dika 3-4 katı ancak idi şimdi 6-7 kat batmış ve alag daha genişlemiş birde ped kullanmak istemiyorum haileyim beeeen ped de ne imiş diye sanki onu kullanırsam iyice artacakmış gibi geliyordu bana ama bügün başladım onu koymaya.kader arkadaşlarım aranızda hamile olan var başına böyle testten sonra devam eden leke yada kanama olan varmı (inşallah olmaz ama) bana yardım edebilirmisiniz sizlerin doktorları ne öneriyor ben artık adamı bunalttım en sonunda test ver oradan anlarız dedi verdim testi sonuç:>1000.0 çıktı korkmaya gerek yok 1000 den büyük değerin düşse değerde düşerdi dedi herşey normal diyoooo.birde önceki
tüp bebek denememde daha fazla oluyordu kanamam proluton depot amp. Vermişlerdi daha yeni geldi aklıma doktorada soramadım acaba onu mu kullansam gerçi öncekinde onu kullandım kesti kanamayı ama bebeğim tutunamadı bana. Ne yapayım arkadaşlar doktor ne kadarada önemli değil normal desede her lavaboya girişimde moral "0" olarak çıkıyorum.