• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Sormayin uyku duzenim bir degisti aksamlari erkenden uyuyorum sonra sabahin korunde ayaktayim
Melekkkkkkk hadi test zamani guzel haber ver bize :nazar: :49: :nazar::49:
Bu gun baska kimler var test yapacak

gunaydın guzelleeeerrrrrrrrrrrrrr :) napıosnuuuzzzzzzz? Keyıfler nasıll?

BİLGECEBUK...affına sığınarak katılıyorum alfabeye...kendinebu kadar işkence yapma...bak bunun en güzel örneği mehlika...o ümidini hiç kaybetmedi...ben onu takip ederken yaa bu kızın sonucu daha çıkmamışdı galiba...bebişim filan diyoo...geçmişi okur dururdum...o kadar pozitif ve olumluydu ki...bana umut olmuşdu...evet çok korkuyorsun anlıyorum...ben de çok korkmuştum...hasta olucağımdan çok emindim...kendimi ikinci aşılama için hazırlıyordum...HATA...UMUT HEP OLMALI...ŞİMDİ DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK 25.03...CMTS TESTİM TEKRARLANICAK...UMUTLA BEKLİYORUM...BEBEĞİM BENİ BIRAKMIYCAK...ONUNLA KONUŞUYORUM...RABBİME DUA EDİYORUM...ONDAN İSTİYORUM...

ALFABECİM...KARDEŞİMM..RABBİM GÜZEL GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞ...RABBİM ÇİFTER ÇİFTER BEBİŞ NASİP ETSİN SANA İNŞ....

cnm bizi merakda bırakmaaa ben takip ediorum seni

Sormayin uyku duzenim bir degisti aksamlari erkenden uyuyorum sonra sabahin korunde ayaktayim
Melekkkkkkk hadi test zamani guzel haber ver bize :nazar: :49: :nazar::49:
Bu gun baska kimler var test yapacak

ne güzel bir gündü diyeceğimiz bir gün olsun...herkes güzel haberler alsın, ben senin beslenme listene baktım da bulgur niye yemicez onu anlamadım,birde ben çocukluğumdan beri kesinlikle haşlanmış yumurta yemiyorum, onun yerine ne yapılabilir biliyormusun??

Günaydın arkadaşlar. Ya bu konu ilede sizi sıktım ama benim siyah renkte lekelenmem oluyor önceleri leke diyordum ama şimdi biraz daha arttı kanama mı demeliyim bilemedi.ilk zamanlar birkaç kat tuvalet kağıdı koyuyordum yoğunluğunu anlayayım kaç katı batıyor dika 3-4 katı ancak idi şimdi 6-7 kat batmış ve alag daha genişlemiş birde ped kullanmak istemiyorum haileyim beeeen ped de ne imiş diye sanki onu kullanırsam iyice artacakmış gibi geliyordu bana ama bügün başladım onu koymaya.kader arkadaşlarım aranızda hamile olan var başına böyle testten sonra devam eden leke yada kanama olan varmı (inşallah olmaz ama) bana yardım edebilirmisiniz sizlerin doktorları ne öneriyor ben artık adamı bunalttım en sonunda test ver oradan anlarız dedi verdim testi sonuç:>1000.0 çıktı korkmaya gerek yok 1000 den büyük değerin düşse değerde düşerdi dedi herşey normal diyoooo.birde önceki tüp bebek denememde daha fazla oluyordu kanamam proluton depot amp. Vermişlerdi daha yeni geldi aklıma doktorada soramadım acaba onu mu kullansam gerçi öncekinde onu kullandım kesti kanamayı ama bebeğim tutunamadı bana. Ne yapayım arkadaşlar doktor ne kadarada önemli değil normal desede her lavaboya girişimde moral "0" olarak çıkıyorum.

cnm sizde nasıldı bnm de eşimde sperm hızı %20 sayımız 64 milyonda napsak acaba bilemedim sen n dedğin kürlelr bize fayda sağlar mı yada aşılamasız direk tüp mü denesek

valla bılemıycem kı canımmm. . . Sperm sayımızı da hızımızı da artırdı. . . . Denemen de fayda var. . .sen bılırsın tabı ama bence tup bebek dene dırek. .

Günaydın arkadaşlar. Ya bu konu ilede sizi sıktım ama benim siyah renkte lekelenmem oluyor önceleri leke diyordum ama şimdi biraz daha arttı kanama mı demeliyim bilemedi.ilk zamanlar birkaç kat tuvalet kağıdı koyuyordum yoğunluğunu anlayayım kaç katı batıyor dika 3-4 katı ancak idi şimdi 6-7 kat batmış ve alag daha genişlemiş birde ped kullanmak istemiyorum haileyim beeeen ped de ne imiş diye sanki onu kullanırsam iyice artacakmış gibi geliyordu bana ama bügün başladım onu koymaya.kader arkadaşlarım aranızda hamile olan var başına böyle testten sonra devam eden leke yada kanama olan varmı (inşallah olmaz ama) bana yardım edebilirmisiniz sizlerin doktorları ne öneriyor ben artık adamı bunalttım en sonunda test ver oradan anlarız dedi verdim testi sonuç:>1000.0 çıktı korkmaya gerek yok 1000 den büyük değerin düşse değerde düşerdi dedi herşey normal diyoooo.birde önceki tüp bebek denememde daha fazla oluyordu kanamam proluton depot amp. Vermişlerdi daha yeni geldi aklıma doktorada soramadım acaba onu mu kullansam gerçi öncekinde onu kullandım kesti kanamayı ama bebeğim tutunamadı bana. Ne yapayım arkadaşlar doktor ne kadarada önemli değil normal desede her lavaboya girişimde moral "0" olarak çıkıyorum.

moralın bozmaya gerek yok bence sekerımm. . . Hamıleyız ve bıyolojık bıcok degısıklıgın olması gayet normal. . . Doktorunun onermedgı hıcbıseyı yapma sakın. . .allah muhafaza, bısey olur bebegıne. . Sakın ol, pedı kullanma. . kocısının atletlerını parcala guzelce yıka . . . . Utuleyıp onu koy. . . . Peddekı kımyasallar zarar verır. . . Anlastık mııı ? Korkacak bısey yookk :)

Kızlar günaydın, ajanda hastanenin kafeteyasinda test sonucumu bekliyorum, heyecandan ölmek üzereyim, dualariniza ihtiyacim var...

Kızlar günaydın, ajanda hastanenin kafeteyasinda test sonucumu bekliyorum, heyecandan ölmek üzereyim, dualariniza ihtiyacim var...

Suandayi ajanda yapan telefon, boşa kafa yormayın diye düzeltme yapayım dedim:)

Evet canim, sabahı nasıl ettim bilmiyorum, Allahım hakkımızda hayirlisini versin

aaayyy cok heyecanlııı. . . . .kızzz ınsaallaaahh guzel haberlerle geeelll :) bende hastnde doktor beklyrmmm amelıyttaymss. . ne zaman cıkcak sonucunnnn. . . .kımle beklıyon hastanedeeee?

kızlar merhaba aranıza yei katıldım bende tup bebek yaptırdm 22 sınde 5 ymurtam toplandı 24 unde 2 gun embrıosu kondu 4 hücreli hersey yolund bundan sonrası taktırı ılahı dendı benım sadece tuplerım tıkalı oldugu ıcın basvurduk bugun 6 ıncı gunum dayanamayıp ıdrar testı yaptım negtaıf tabıkı ama hc uzulmedm daha bellı olmaz o benım merakımdı sızde benım duruumum nsıl

kızlar merhaba aranıza yei katıldım bende tup bebek yaptırdm 22 sınde 5 ymurtam toplandı 24 unde 2 gun embrıosu kondu 4 hücreli hersey yolund bundan sonrası taktırı ılahı dendı benım sadece tuplerım tıkalı oldugu ıcın basvurduk bugun 6 ıncı gunum dayanamayıp ıdrar testı yaptım negtaıf tabıkı ama hc uzulmedm daha bellı olmaz o benım merakımdı sızde benım duruumum nsıl

sekerımmm bılemeyııızzz kıııı. . .sakın ol :) bol bol ananas yeeee yat dınlen dıkkat et :) gerısı Takdır ı ılahııı :)

moralın bozmaya gerek yok bence sekerımm. . . Hamıleyız ve bıyolojık bıcok degısıklıgın olması gayet normal. . . Doktorunun onermedgı hıcbıseyı yapma sakın. . .allah muhafaza, bısey olur bebegıne. . Sakın ol, pedı kullanma. . kocısının atletlerını parcala guzelce yıka . . . . Utuleyıp onu koy. . . . Peddekı kımyasallar zarar verır. . . Anlastık mııı ? Korkacak bısey yookk :)

haklısın canım çok doğru söylüyosun pedlerde çok sağlıklı diil.işte birde doktora hem güveniyorum hemde işime gelmeyen yani beni sakinleştirmeyen cevaplar verdiğinde acaba diye bir soru oluyor aklımda

sekerımmm bılemeyııızzz kıııı. . .sakın ol :) bol bol ananas yeeee yat dınlen dıkkat et :) gerısı Takdır ı ılahııı :)

aynen ole yapıyorum suyu meyvesı anaas agacı cıktı ıcımde bu arada kızlar 2 gun 4 hucrelı embrıyo hamıle kalan varmı

kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim

kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
fatoşş ne diyosun canım ya çook üzüldüm allah korusun dikkat et canım ne olur

nasıl yaaa ne diyosun sen ... telefonunu aççç delirecem fatoşşşşş

Back
X