• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstır :( dua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm :( dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın

Olmamistir bebislerine bisey, uzulme bence. :) Dilerim tum hamileligin rahat ve saglikli gecer.

kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.

nerahabalar hatunlar nasılsınız? kabarcık nerdesinnnn senin için işi gücü bırakıp sürekli bakıyorum hadi geüzelim iyi haberler ver bize seni bekliyoruzzzzz.

kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.

canım kesinlikle belirtilere takılma onlar tamamen kullandığımız hormon ilaçlarından hiççç belirtisi olmayıp hamile olanlar var. ama benim gibi çokk belirti yaşayıp negatif olanlarda var onun için hiç takılma onlara şu anki durumunun keyfini çıkar ve bol dua et canım...

Geçmiş olsun caım, ben çok iyi bilirim bel ağrısını fıtıklı biri olarak, iyice yat dinlen de sen de bebişin de rahat edin, sert yatakta yatarsan daha rahat olursun benden sana tavsiye:)

allah razi olsun canim daha önceden olmamisti hic bel agrim ilk defa böyle bi agri yasiorum dinlenince gecio calisinca kopacak gibi oluo resmen yanio belimin kemikleri sanirim bebeisten:emir_bebek:

hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstır :( dua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm :( dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın

oooo her rüyayı bebeklere yorarsan işin zor tatlım az rahat ol çıkar aklında bişiy olacak korkusunu

canim adet belirtileri genellikle herkeste oluo bende de olmuştu sen kendi vücudunu tanirsin gözlemle , rabbim yardimcin olsun bebeisin seninle olsun inşallah dua ile ...

inşallah kızlar inşallah kelebeğim hala benimledir ve bende 7 martta anneliğe ilk adımı atanlardan olabilirim.hepinizi öptüm hoşçakalın.

Kızlar merhaba sizleri takip ediyorum

pozitifi görenleri çok tebrik ediyorum :16:

negatifi alanlara yılmak yok yola devam diyorum :34:
bende Aralıkta negatifi aldımm :43:
RABBİM bebeklerimi göndersin bize inşallah

mahlikacım üzülme inşallah sımsıkı tutunsun bırakmasın bebişler seni
dualarım sizlerlee
ben sana bişey sorucam benim eşimin sperm sayısı az
sizde anladığım kadarıyla azosperm vardı dimi
sen eşine kür yaptıgını okumuştum
şimdi şunu sormak istiyorum ben keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime kaynatıp her sabah suyunu içiriyorum
3 adet vitamin kullanıyor eşim
bide kestane balı kullandım demişin biz aldık o balı nasıl kullanıcaz zararı yok değilmi
eşimin sperm sayısı toplamda 9 milyondu hareketi azdı :44:
cevabın için şimdiden çook teşekkkür ederim :38:

oncelıkle Allah razı olsun kuzucm. . .Rabbm sıze de nasıp etsın ınsaallah. . . Kestane balını mutlaka denemelısınz, sabah aksam ac karna bı tatlı kasıgı yedır canm. . .fazlası da agır gelır. . .cok agır bı bal cunku. . .tek zararı kılo aldırıyo. . .esım 6 7 kılo aldı o bal yuzunden. . .ama sperm hareketnı falan artrdı hamd olsun. .. . Oyle canmmm. .

nerahabalar hatunlar nasılsınız? kabarcık nerdesinnnn senin için işi gücü bırakıp sürekli bakıyorum hadi geüzelim iyi haberler ver bize seni bekliyoruzzzzz.

nihalim minik kelebem yaww:1: sen nerdesin :27:
hiç karşılaşmıyoz ya kuşum senle:22:

nihalim minik kelebem yaww:1: sen nerdesin :27:
hiç karşılaşmıyoz ya kuşum senle:22:

meleğim burdayım ama seninle karşılaşamıyoruz özledimki seni hemde çookkkk. arayım diyorum işlerdende fırsat bulamıyorumm... şu bizim ikiz annesi ile konuşuyok işte bazen diyorum meleğimi hiç arayamıyorumm

oncelıkle Allah razı olsun kuzucm. . .Rabbm sıze de nasıp etsın ınsaallah. . . Kestane balını mutlaka denemelısınz, sabah aksam ac karna bı tatlı kasıgı yedır canm. . .fazlası da agır gelır. . .cok agır bı bal cunku. . .tek zararı kılo aldırıyo. . .esım 6 7 kılo aldı o bal yuzunden. . .ama sperm hareketnı falan artrdı hamd olsun. .. . Oyle canmmm. .

senden naber minik kuşum?
:37:takma rüya falan bitanem benim gördüğüm rüyalarda çıksaydı eğer valla şimdiye 10 çocuk anası olurdum yawww:9:

meleğim burdayım ama seninle karşılaşamıyoruz özledimki seni hemde çookkkk. arayım diyorum işlerdende fırsat bulamıyorumm... şu bizim ikiz annesi ile konuşuyok işte bazen diyorum meleğimi hiç arayamıyorumm
denk gelmiyoz herhalde kız ben fatoşa sürtüncem bende ikiz çıkarırım belkim:1:
ara kuzum her zaman 7 24 müsait sayılırım :27:

Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........

BİLGECEBUK...affına sığınarak katılıyorum alfabeye...kendinebu kadar işkence yapma...bak bunun en güzel örneği mehlika...o ümidini hiç kaybetmedi...ben onu takip ederken yaa bu kızın sonucu daha çıkmamışdı galiba...bebişim filan diyoo...geçmişi okur dururdum...o kadar pozitif ve olumluydu ki...bana umut olmuşdu...evet çok korkuyorsun anlıyorum...ben de çok korkmuştum...hasta olucağımdan çok emindim...kendimi ikinci aşılama için hazırlıyordum...HATA...UMUT HEP OLMALI...ŞİMDİ DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK 25.03...CMTS TESTİM TEKRARLANICAK...UMUTLA BEKLİYORUM...BEBEĞİM BENİ BIRAKMIYCAK...ONUNLA KONUŞUYORUM...RABBİME DUA EDİYORUM...ONDAN İSTİYORUM...

ALFABECİM...KARDEŞİMM..RABBİM GÜZEL GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞ...RABBİM ÇİFTER ÇİFTER BEBİŞ NASİP ETSİN SANA İNŞ....

senden naber minik kuşum?
:37:takma rüya falan bitanem benim gördüğüm rüyalarda çıksaydı eğer valla şimdiye 10 çocuk anası olurdum yawww:9:

cok canım sıkkın :( ben bulundugum ılceye 45 dk uzaklıkta bı koyde calısıyorum. . .yolları vırajlı ucurumlu koy yollarını sız dusunun. . .muftume gıttım rıca ettım yerımı degıstırmesı ıcın, cunku gercekten koy yolları hamıle degılken bıle hergun basımı donduruyodu mıdemı bulandırıyodu. . .zıplaya zıplaya nasıl gıdecegım ben :( kımse kale almıyo, rapor al dıyo ne raporu alacaksam. . . Ufff pazartesı de ısbası yapacaktm, ayarlanamadı :(

meleğim birde 10 tane doguruyormuşun hahhaaaaa
ahhhhhhhhhhh keşkem kız valla o zaman herkese birer çocuk düşer ailede bakıcı çoook bizde:1:
cok canım sıkkın :( ben bulundugum ılceye 45 dk uzaklıkta bı koyde calısıyorum. . .yolları vırajlı ucurumlu koy yollarını sız dusunun. . .muftume gıttım rıca ettım yerımı degıstırmesı ıcın, cunku gercekten koy yolları hamıle degılken bıle hergun basımı donduruyodu mıdemı bulandırıyodu. . .zıplaya zıplaya nasıl gıdecegım ben :( kımse kale almıyo, rapor al dıyo ne raporu alacaksam. . . Ufff pazartesı de ısbası yapacaktm, ayarlanamadı :(

güzelim sıkma canını buraya kadar geldin bundan sonrasıda olur gider inş....
ama bence riske atma çalışma derim....tehlikeyi atasaya kadar rapor al bence rapor vermez-lerse bile parasız izne falan çık üzme kendini canım:49::14:

hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstır :( dua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? ıkı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm :( dualarınıza alınbenı nolur. . . ıcım ferahlasın

hayırlı cumalar herkese...canım benim...korkma sakın bişiycik olmamışdır bebişine...hayra yoralım ruyalarımızı hayır olsun inş...çok düşündüğün için endişelendiğin için görmüşsündür...ben size hep dua ediyorum...bu cuma saatinde rabbim gönlüne ferahlık versin...rabbim bebişine sağlık sıhhat versin can versin kan versin inş...rabbim bu güzel bebişin annişkosuna da sağlık sıhhat versin...muck...

Back
X