Defnecigim malesef braz once okudum haberini, su an duygularin cok karmakarisik , haklisinda sana pes etme demiyecegim ama kendine zaman ver , zaman gectikce daha netlesecek duygularin, yaslarimiz birbirine yakin bu yuzden hayat mucadelenin icerisinde birde bebek mucadelesi seni cok yipratmistir ama su an fevri kararlar verme , gun dogmadan neler dogar.
Umarim gecen zaman icini rahatlatir sakin dusunmen saglar ve br firsat daha verirsin kendine .
Allaha emanet ol....
Canim hayirli olsun transferin siki siki tutunsunlar sana.....
Canim arkadasim seni daha yeni okudum ve nacizane bir tavsiyem var sana , bu noktaya cok zor geliyoruz zaten cok zor elde ediyoruz bebegi , hic bir seyi riske atmana gerek yok
tup bebek merkezleri yuksek bhcg yi gordumu su gun gel diyor cunku cok yogun , o gune kadarda sagam kalan gelsin mantiginda malesef , onlarda hakli bu bekleme suresince cokta fazla yapacak bir sey yok sen zaten ultrasondan sonra takip icin iyi bir doktor bulmaycakmisin kendine , simdiden iyi bir dogum doktoru bul kendine git gorus belki yapacagi bir sey vardir , tavsiyeleri vardir. Ben yaptim bile 21 subat test oldum bana klinik 13 martta gel dedi , esimde biz neyi bekliyoruz ya bu arada kafamizdakiler ne olacak dedi , bulduk iyi bir doktor bugun gittik tanisalim diye ve keseyide gorduk erkenden. Oncelikle sakin ol mantikli dusun, dinlenebildigin kadar dinlen ve mmkunse bir soktora gorun en azindan icin rahatlar
Allah korusun seni ve bebislerini....
Canim hosgeldin aramiza dondurulmus embryon yok diye uzulme onemli olan hala yumurtan olmasi , ben 1-2 yumurtayi bile zor buluyordum simdi hamileyim , cokluk onemli degil kalite onemli...
Canim hayirli olsun , ikizlerini saglikli sihhatli buyut insallah , pitir pitir kalp atislarini duy insallah :))))
Bugun bende keseyi gordum , minicik , bitanecik , Allah bizlere bagislasin
Forografini almissindir insallah , ben aldim album yapacagim :)))))
Mehlikacigim canim nasilsin buyuk ihtimalle yarin okursun bunu , Ben bugun gittim ya doktora tanismaya gel bir bakalm degerin yuksek buyuk ihtimal gorunurdedi ve bana bakti , alttan falan degil normal ultrason iste , gobisten.....
Ve benim minis gorundu ben 21 subat test oldum yani 7 gun sonra gorduk biz, endiselenme alttan bakmaz daha , bakmaya kalkarsada hayir dersin ne olacak. Artik sende arastir bir doktor biran once bu kadar zor elde ettik , bekleme merkezi falan hem bak br suru bilgi verdi yapilacaklarla ilgili simdiden lazim , ek vitaminler verdi , kan testleri var yapilacak, simdi hareket zamani
Durmak yok yola devam :)))))
Not : bana cok guzel kitapciklar veri ay ay neler oluyor , nelere dikkat etmeliyiz, ne yemeliyiz falan bir takim daha istesem sana nasil ulastirabilirim ki :))))
Brde aklnda tut ananas yemeye devam , enginar ye mutlaka , pekmez lmon sikacaksin sulandirip iceçeksin :))))