• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

cahıllık kotu sey, hemen bılgılendıreyım guzel bayan :) 9.gun 122
11.gun 299 :) hamd olsunn. . . cok mes'uuduzzzz. . randevumuz 16 mart. . .kese ve kalp atısı ıkısı de bellı olur demı?? ayy cok heyecanlıymm. . . Ikız dgıl gıbı ama olsun. . . Rabbım hakkmzda hayrlısını versn, saglıklı olsun da baska ne ıster bı anne. . . .dua edın guzel bayan :)
:nazar::nazar:
kese ve kalp atışını görürsün cnm dün bizim 7.haftamız doldu kalp atışlarını duydum çok heyecan verici cnm bnm gözlerim doldu okadar diyeyim çok güzel bir duygu rabbim sanada nasip etsin.sana 2tane embriyo transferi olmamışdı mehlikacım.rabbim onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

alttan muayene yaptılar demı? Ilk haftalar alttan bakılınca bebege zarar verıyomus sanırım o cıhaz. . . . Dusuk tehlıkesı falan dıye okudum korktum acıkcası. . . .7 haftalık olup ultrasonla bakılmasını bekleyeym dıyorum ben ama bılemedım datlum yaaa

Cânim icinden öyle geliyorsa öyle yap sen Zaten randevunda gittiğinde hem görür hem duyarsin inşallah,ben dayanamazdim muhakkak görmeliydim :)

kese ve kalp atışını görürsün cnm dün bizim 7.haftamız doldu kalp atışlarını duydum çok heyecan verici cnm bnm gözlerim doldu okadar diyeyim çok güzel bir duygu rabbim sanada nasip etsin.sana 2tane embriyo transferi olmamışdı mehlikacım.rabbim onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Cânim aklim sendeydi valla çok sevindim darisi bize insallahh

evet canm ıkı embryydu. . . senın de mı ıkız kııızzzz? Degerlerın nasıldı kuzucummm

Son düzenleme:
bu gün ikinci kan testimi verdim ilki 101 di şimdiki ise 180 ne bu şimdi..... anlamadım ikiye katlamadı diye çok canım sıkıldı....

Hpsgeldin..ayni ben :)) onca super sahane dedikleri onca sayidaki embiryom gitti 5.gun bir tane kaldi dediler .transferden sonra hep dusundumki herhalde bunlar ben ustlerine yurumeyeyim diye olu yada bos birsey koydular..ama ben yatmiyorum zipzip halinde evde dolasiyiyorum bakalim artik hayirlisi cok dusunmeyede gerek yok 2gun sonra ogrenecegim nasilsa iyi dusunelim iyi olsun artik..

Guldurdun beni. :) ustlerine yurumeyelim diye ha! Sakasi bile kotu ama napalim, bir yandan da komedi.

Ne guzel az kalmis teste. En nazli enbriyon kalmis demek ki. İyi olur sonuc umarim. Bence olur :)

Bana da bir tane transfer olacakti, yasal yas sinirindayim aslinda ama, ya dedigin kontenjandan ya da dirdirimdan kurtulmak icin iki tane transfer oldu. Birisi digerine gore iyi degil dediler zaten.

Kızlar, bir sağda bir solda iki tanecik yuurtam olmuş. Dün ultrasonum vardı. Bu gece çatlama iğnem var, yarın da hastaneye yatış, cuma günü toplanacak. Az oldu diye çok canım sıkıldı ama inşallah ikisi de kaliteli olur da döllenir. Dr a az değil mi deim, hiç olmayabilirdi de, boş da çıkabilir, öönemli olan kaliteli olmaları dedi, sanırım herşeye hazırlıklı olayım diye. Çok stresteyim ve herşeye gülerek stres atmaya çalışırum. halamın kızında kalıyorum, allahtan o da neşeli bir insan da, onun neşesi yenmeme yardım ediyor stresimi.
Yarın hastaneye yatınca internet ulaşamam büyük ihtimalle, o yüzden bu akşamdan cevaplarsanız sevinirim. Şu ana kadar hiç anestezi almadım ben, anestezimi nasıl yaptırayım, genel anesteziden korkuyorum, bayılacağımı bilmek ürkütüyor beni. Local yaptırsam acı hisseder miyim? Nasıl yapayım sizce? Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Kızlar, bir sağda bir solda iki tanecik yuurtam olmuş. Dün ultrasonum vardı. Bu gece çatlama iğnem var, yarın da hastaneye yatış, cuma günü toplanacak. Az oldu diye çok canım sıkıldı ama inşallah ikisi de kaliteli olur da döllenir. Dr a az değil mi deim, hiç olmayabilirdi de, boş da çıkabilir, öönemli olan kaliteli olmaları dedi, sanırım herşeye hazırlıklı olayım diye. Çok stresteyim ve herşeye gülerek stres atmaya çalışırum. halamın kızında kalıyorum, allahtan o da neşeli bir insan da, onun neşesi yenmeme yardım ediyor stresimi.
Yarın hastaneye yatınca internet ulaşamam büyük ihtimalle, o yüzden bu akşamdan cevaplarsanız sevinirim. Şu ana kadar hiç anestezi almadım ben, anestezimi nasıl yaptırayım, genel anesteziden korkuyorum, bayılacağımı bilmek ürkütüyor beni. Local yaptırsam acı hisseder miyim? Nasıl yapayım sizce? Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Genel anastezi cok rahat bence. Tatli bir uykudan uyanmis gibi kalktim ben iki seferde de. Ben de biraz panikliyordum bayilma fikrinden ama bir kac saniye icinde gidiyorsun zaten ne oldugunu bile anlamadan. Bol sqns yarin icin.

Oncelikle hepinize hayirli aksamlar .....
Biz bu gun beni hamilelik boyunca takip edecek doktorumuza gittik tanismaya , hadi bakalim gel bir ultrason yapalim dedi ve keseyi gorduk , hic ummuyorduk daha erken diye dusunuyorsuk bize merkez 13 martta gelin demisti , buyuk supriz oldu.
Doktorumla detayli konustuk bana bir suru yeni bilgi verdi , yapip yapmayacaklarimi anlatti , bir suru kitapcik verdi bana faydasi olacak.
Ama en onemlisi minisimin fotosunu verdi , artik gebelik gunlugumu yazacagim bir defterimızde var , doktorum ve ben butun bu aylar boyunca yasadiklarimizi yazacagiz , notlar alacagiz , fotigraflari ekliyecegiz ve bebisim Allah izin verirde saglikli dogarsa ona hediye edecegiz.
Kizlar benim bu gun yasadiklarimi insallah hepiniz yasarsiniz , hepiniz icin dua ediyorum en icten dileklerimle.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Not : gecmisi okuyamadim birazan okuyacagim bakalim bu gun neler olmus :))))

bırakın pesımı laaaayyynn :)
bu ne sevgıııııı aaaahhhhh,
bu ne ıstıraaaaappppp :) hahaa

Canım ne güzel bak çevrende seni sevenler var bak bizm yok :( akşm bi soru sordum tek bi arkadaş cvp verdi 2.ye başka bişy sordum kimseden cvp gelmedi 3 oldu üye olalı ondanmı ilgilenen yok yoksa ben bugün hamile olmadığımı öğrenince fazlamı duygusalım bilmiyorum :( eşimle ağlaya ağlaya gözyaşımız kalmadı :( inş sizler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Canım ne güzel bak çevrende seni sevenler var bak bizm yok :( akşm bi soru sordum tek bi arkadaş cvp verdi 2.ye başka bişy sordum kimseden cvp gelmedi 3 oldu üye olalı ondanmı ilgilenen yok yoksa ben bugün hamile olmadığımı öğrenince fazlamı duygusalım bilmiyorum :( eşimle ağlaya ağlaya gözyaşımız kalmadı :( inş sizler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba,

Ben clevapvermek isterdim ama hic bir bilgim yok. Sanirim dondurulmus embriyo denemesinin fiyatini sormustun. Ben normal tup bebek surecinden goze gelir bir farkla ucuz olacagini tahmin ediyorum ama... Kesin bilgim yok.

Senin icin de cok uzgunum, umarim bir sonraki denemen guzel sonuclanir. Sonuc alana kadar denemeye devam etmekten baska sans yok.

Hem dondurulmus embriyonun olmasi da bence buyuk bir sans.

Canim ben sürekli okuyorum ama gormemisim sorunu, eğer arkadaşın dediği gibi dondurulmuş embriyo transferinin maliyetini sordu isen cevaplayayim, benim de ayın 18'inde dondurulmuş transferim oldu 1200 TL'ye yaptırdık. Ben ankara HRS'de yaptırdım transferlerimiz. Dilerim yardımcı olabilmisimdir.

şekerlerimmm.. Bal gaymakkk lokumlarımmm. . . . . Tatlı hayırlı geceleeeerrr :) bebıslerım ve beeennn optuk sızııııı

Guldurdun beni. :) ustlerine yurumeyelim diye ha! Sakasi bile kotu ama napalim, bir yandan da komedi.

Ne guzel az kalmis teste. En nazli enbriyon kalmis demek ki. İyi olur sonuc umarim. Bence olur :)

Bana da bir tane transfer olacakti, yasal yas sinirindayim aslinda ama, ya dedigin kontenjandan ya da dirdirimdan kurtulmak icin iki tane transfer oldu. Birisi digerine gore iyi degil dediler zaten.

Benimde iki transfer oldu biri 3.gun digeri 5.gun.ama cok sayida oldugu icin donduracagiz diyorlarken transfer gunun sabahi aaaa hepsi oldu bir tane kaldi seklindeki yaklasimda benim icime sinmedi.sonucta uzmanlik alanin degil cok spesifik bir dal.adam bakiyor su kadar hucreli diyor diger doktorda sen yatarken aletler falan iki dk sonra hooop bitti hadi hayirlisi diyorlar.kenara cekil borde ben bakayim diyemiyorsunki.hic hos degil tamamen tanimadigin birine guvenmek zorundasin.son gun birde herkeste mirin kirin hali vardi hic hosuma gitmedi iste ama diyorum ya guvenmekten baska ne yapacaksin.birde madem kaliteli degil niye koyup milleti umutlandiriyorsun o kismida hic anlamiyorum ya neyse en sonunda onlarin uzmanlik alani elbet vardir bildilleri demek lazim.
Su ipadi tam endometriyumun oldugu yere koyup birde elimle iz yapacak kadar tepesinden tutup bastirmak ne demek ve neden yapiyorsam su an cok kizdim kendime.karnimida masanin kenarina super carptim zaten birkac saat once.test zamani yaklasti ya bosvermislik hali gitti benimkide tutarsa tum bunlara ragmen sukur icin nerelere gideyim siz soylersiniz artik..

malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:

Defnecigim malesef braz once okudum haberini, su an duygularin cok karmakarisik , haklisinda sana pes etme demiyecegim ama kendine zaman ver , zaman gectikce daha netlesecek duygularin, yaslarimiz birbirine yakin bu yuzden hayat mucadelenin icerisinde birde bebek mucadelesi seni cok yipratmistir ama su an fevri kararlar verme , gun dogmadan neler dogar.
Umarim gecen zaman icini rahatlatir sakin dusunmen saglar ve br firsat daha verirsin kendine .
Allaha emanet ol....

transferim dün yapıldı arkadaşlar
8 hücreli tek embriyo transferi beklemedeyim
bugün izinlym yatıyorum

Canim hayirli olsun transferin siki siki tutunsunlar sana.....

of yaaa çok korkuyoruminşallah biran önce şıp diye kesilir gidiverir.ama birde şu geliyo aklıma bana 2 embiriyo transver edildi.doktor birisi iyi diğeri çok iyi demişti.sonrada testte değerim 920.2 çıktı arkadaşlarla baktık değer çok yüksek ikizmi acaba dedik.şimdide tekini mi kaybediyorum acaba bilmiyorum ki mümkünmü internette araştırdım bi kişi tekini kaybetmiş diğeri devam ediyomuş ama bilmiyorum çaresizliğimden senaryomu yazıyorum saçmalıyomuyum anlamadım

Canim arkadasim seni daha yeni okudum ve nacizane bir tavsiyem var sana , bu noktaya cok zor geliyoruz zaten cok zor elde ediyoruz bebegi , hic bir seyi riske atmana gerek yok tup bebek merkezleri yuksek bhcg yi gordumu su gun gel diyor cunku cok yogun , o gune kadarda sagam kalan gelsin mantiginda malesef , onlarda hakli bu bekleme suresince cokta fazla yapacak bir sey yok sen zaten ultrasondan sonra takip icin iyi bir doktor bulmaycakmisin kendine , simdiden iyi bir dogum doktoru bul kendine git gorus belki yapacagi bir sey vardir , tavsiyeleri vardir. Ben yaptim bile 21 subat test oldum bana klinik 13 martta gel dedi , esimde biz neyi bekliyoruz ya bu arada kafamizdakiler ne olacak dedi , bulduk iyi bir doktor bugun gittik tanisalim diye ve keseyide gorduk erkenden. Oncelikle sakin ol mantikli dusun, dinlenebildigin kadar dinlen ve mmkunse bir soktora gorun en azindan icin rahatlar
Allah korusun seni ve bebislerini....

Epeydir sizleri takip ediyordum, bugun artik uye olup araniza katilmaya karar verdim.
Aranizda pozitif sonuc alanlara cok sevinip, negatif alanlara da cok uzuldum. Umarim bu yolun sonunda hepimiz mutlu oluruz.

Benim 2. Tup bebek denemem. Sorun esimde. Pazartesi gunu 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Yani 3 gundur karma karisik duygularla elimde ipad yatip bekliyorum.

Hic dondurulacak kalitede embriyomuz kalmadi, bir tek buna canim sikiliyor. Acaba transfer edilenler de iyi olmayabilir mi diye. Yanlis mi dusunuyorum sizce?

Ama genel olaral moralim gayet iyi ve umutlu.

Canim hosgeldin aramiza dondurulmus embryon yok diye uzulme onemli olan hala yumurtan olmasi , ben 1-2 yumurtayi bile zor buluyordum simdi hamileyim , cokluk onemli degil kalite onemli...

Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.

Canim hayirli olsun , ikizlerini saglikli sihhatli buyut insallah , pitir pitir kalp atislarini duy insallah :))))
Bugun bende keseyi gordum , minicik , bitanecik , Allah bizlere bagislasin
Forografini almissindir insallah , ben aldim album yapacagim :)))))

alttan muayene yaptılar demı? Ilk haftalar alttan bakılınca bebege zarar verıyomus sanırım o cıhaz. . . . Dusuk tehlıkesı falan dıye okudum korktum acıkcası. . . .7 haftalık olup ultrasonla bakılmasını bekleyeym dıyorum ben ama bılemedım datlum yaaa

Mehlikacigim canim nasilsin buyuk ihtimalle yarin okursun bunu , Ben bugun gittim ya doktora tanismaya gel bir bakalm degerin yuksek buyuk ihtimal gorunurdedi ve bana bakti , alttan falan degil normal ultrason iste , gobisten.....
Ve benim minis gorundu ben 21 subat test oldum yani 7 gun sonra gorduk biz, endiselenme alttan bakmaz daha , bakmaya kalkarsada hayir dersin ne olacak. Artik sende arastir bir doktor biran once bu kadar zor elde ettik , bekleme merkezi falan hem bak br suru bilgi verdi yapilacaklarla ilgili simdiden lazim , ek vitaminler verdi , kan testleri var yapilacak, simdi hareket zamani
Durmak yok yola devam :)))))

Not : bana cok guzel kitapciklar veri ay ay neler oluyor , nelere dikkat etmeliyiz, ne yemeliyiz falan bir takim daha istesem sana nasil ulastirabilirim ki :))))
Brde aklnda tut ananas yemeye devam , enginar ye mutlaka , pekmez lmon sikacaksin sulandirip iceçeksin :))))

Back
X