• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:
canim ablam seni o kadar iyi anliyorumki altindan kalkilamiyacak bir aci .. icin yaniyor ama Taktiri ilahi elden bir sey gelmiyor .. onun icin en yakin zamanda topla kendini . her seye ramen orda ufacikda olsa bir umut var ona saril ve yoluna devam et..:43::43:

malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:

allah yardımcın olsun canım hepimiz yaşadık o çaresizliği.allah hiçkimseyi bu duğgu ile test etmesin.inşallah canım güzel allahım tam umutlarının bittiği anda bebişini karnına koyuverir.hayırlısı olsun canım üzme kendini

yogunlaşırsa kesinlikle zaman kaybetmeden doktora git.

of yaaa çok korkuyoruminşallah biran önce şıp diye kesilir gidiverir.ama birde şu geliyo aklıma bana 2 embiriyo transver edildi.doktor birisi iyi diğeri çok iyi demişti.sonrada testte değerim 920.2 çıktı arkadaşlarla baktık değer çok yüksek ikizmi acaba dedik.şimdide tekini mi kaybediyorum acaba bilmiyorum ki mümkünmü internette araştırdım bi kişi tekini kaybetmiş diğeri devam ediyomuş ama bilmiyorum çaresizliğimden senaryomu yazıyorum saçmalıyomuyum anlamadım

of yaaa çok korkuyoruminşallah biran önce şıp diye kesilir gidiverir.ama birde şu geliyo aklıma bana 2 embiriyo transver edildi.doktor birisi iyi diğeri çok iyi demişti.sonrada testte değerim 920.2 çıktı arkadaşlarla baktık değer çok yüksek ikizmi acaba dedik.şimdide tekini mi kaybediyorum acaba bilmiyorum ki mümkünmü internette araştırdım bi kişi tekini kaybetmiş diğeri devam ediyomuş ama bilmiyorum çaresizliğimden senaryomu yazıyorum saçmalıyomuyum anlamadım

birini kaybetmen o şeklide belli olmaz canım istersen bir kan testi daha ver. ama leke tarzıysa dediğim gibi endişe etme bebeğim yogunlaşırsa ihmal etme olurmu şimdi biraz sakin ol ve kanamanı sürekli takip et.

birini kaybetmen o şeklide belli olmaz canım istersen bir kan testi daha ver. ama leke tarzıysa dediğim gibi endişe etme bebeğim yogunlaşırsa ihmal etme olurmu şimdi biraz sakin ol ve kanamanı sürekli takip et.

tamam canım saol desteğin için.inşallah hayırlısı olur.allahım isteyen herkese versin kimseyi geri çevirmesin çok zor bi duygu inşallah bunda ellerim dolu olur.

tamam canım saol desteğin için.inşallah hayırlısı olur.allahım isteyen herkese versin kimseyi geri çevirmesin çok zor bi duygu inşallah bunda ellerim dolu olur.

cok gecmıs olsun, basıma gelmedıgı ıcın anlayamıyorum ama ıns o lekelenme hayra ısarettır. . Cok sey arastırıp da germe bence kendını. . . Guzel dusunelım guzel olsun ınsaallah :)

canım çok geçmiş olsun,keşke bir günlük sevk falan alsaydın,bende ilk deneme sonucumu okulda öğrenmiştim,öğrencilerin karşısında çok zor oluyo dayanmak,zaman geçmiyo bitürlü,biran önce eve gidip ağlamak rahatlamak istiyo insan..
kaçıncı denemendi bilmiyorum ama pes etmek yok,devam edicez ve 1 gün başarıcaz Allahın izniyle

doktorunu arayıp sormadınmı canım??
1 tanesini kaybediyor olabilirsin,eski forumlarda okumuştum böyle birşey

canım ben dış gebelik geçirdiğim için az çok bilgim var bu konularda sen kanamanı sürekli takip et canım.

Cok buyuk ihtimal ikiz hamilesin ve bu tarifledigin kanama normal bir durum cok buyuk ihtimal yerlesme kanamasi denilen hal.birincisi su an iste olmaman evde direk 180derece pozisyonda yatiyor olman lazim ikincisi streslenme lutfen hamile olduguna sevin ve sukret arastirip durmak seni daha cok strese sokuyor.kptuyu dusunmek cok kolay iyiye odaklan insaniz basimiza hersey gelir en iyisini dusun en iyisi olsun..
Ben sana daha once cevap verdigime eminim ayrica bosuna sitem etmissin panik halinden gormedin sanirsam..

Son düzenleme:
doktorunu arayıp sormadınmı canım??
1 tanesini kaybediyor olabilirsin,eski forumlarda okumuştum böyle birşey

doktor ne yapsin daha gorulecek kese bile yok ortada kanama takibi yapilacak artarsa hastaneye gidilecek artmasa kese goruntuleme gunu normal muayenesine gidecek.bebek tutucu bir ilac yada tedavi olsa hepimize bastan verirler yada kimsenin bebegi dusmezdi degil mi??profosor edasiyla birini kaybediyor olabilirsin demek zaten bir acayip kizcagiz panik halinde sakinlestirmeyecek dogrulari soylemeyecekseniz hic yazmayin allah askina cematiin cani burnunda burada zaten..

Son düzenleme:
doktor ne yapsin daha gorulecek kese bile yok ortada kanama takibi yapilacak artarsa hastaneye gidilecek artmasa kese goruntuleme gunu normal muayenesine gidecek.bebek tutucu bir ilac yada tedavi olsa hepimize bastan verirler yada kimsenin bebegi dusmezdi degil mi??profosor edasiyla birini kaybediyor olabilirsin demek zaten bir acayip kizcagiz panik halinde sakinlestirmeyecek dogrulari soylemeyecekseniz hic yazmayin allah askina cematiin cani burnunda burada zaten..

senin başına gelirse kendi kendine otur bekle,polyannacılık oyna olurmu,,, hiiç doktorunu falan arıyım sorayım deme
bbeği kaybetmemek için yapılan iğneleri ilaçlarıda duymadın sanırım

senin başına gelirse kendi kendine otur bekle,polyannacılık oyna olurmu,,, hiiç doktorunu falan arıyım sorayım deme
bbeği kaybetmemek için yapılan iğneleri ilaçlarıda duymadın sanırım

Hakkimdaki iyi dileklerin icin cok cok sagol Allah razi olsun..
Kiz zaten yazmiski doktoru aradim hatta doktorun dediklerini de demis once okuyaydin hakli olurdun belki..
Tibbi bilgilerimizide karsilastirmaya hic girmeyelim..
Buda sahsina yazdigim son mesajdir bundan sonra istedigini yaz..

Hakkimdaki iyi dileklerin icin cok cok sagol Allah razi olsun..
Kiz zaten yazmiski doktoru aradim hatta doktorun dediklerini de demis once okuyaydin hakli olurdun belki..
Tibbi bilgilerimizide karsilastirmaya hic girmeyelim..
Buda sahsina yazdigim son mesajdir bundan sonra istedigini yaz..

arkadaşlar burda hepimiz birbirimize destek için varız çevremizden sakladığımız herşeyi burda paylaşıyoruz onun için bu şekilde sıkıntılı konuşmalara gerek yok.kabarcık yardımcı olmaya çalışmış sadece belki onun tıbbi bilgileri bizden iyidir. yada hakikaten kabarcık sen pratisyen hekimmisin?

canım benim yaaa çok üzüldüm ama pes etme nolur
bunda olmazsa bidahakine lütfen pes etme :26::26::26:

Back
X