inşallahhh canım inşallahboyle cumleleri yazmak insallah hepimize nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhh canım inşallahboyle cumleleri yazmak insallah hepimize nasip olur
inşallah abla hepimiz inşallah kucagımıza alırız bebeklerimizi inan burdaki bütün kızlara ayrı ayrı dua ediyorum
Ben bulantilar disinda iyiyim , iki gundur bulanti halsizlik canima okudu bu gun cok moralsiz br haldeyim , cok sukurki eve haftada bir yardimcim geliyor artik derliyor topluyor iste...
Doktor konusunda ben ayni endiseleri tasiyorum insallah iyi birer doktor buluruz bu gune geldikten sonra hic bir seyi riske etmemek lazim Allah yardimcimiz olsun , dualarim inana hepimiz icin....
bende kredı cekıcektım olmadı kredıver dıye bı yer var ordan alıcam olmazsa yarın smear ıcın dra gıdıcem ordan dönuste ugrıcam unıversı9te hastanelerınde yaptırsam dıyorum kocaeli unıv.de mesela cokmu kotu bılıyomusunuz
canım hastane hakkında bişey diyimiycem ben kayseride yaptırcam tatlım
ama raporsuz devlet hastaneside özelde yaptırmış kadar ücret istiyomuş
kocaeli unıv. aradım 1700+ilaclar tutuyor dedı
canlarr bi ricam olucak istanbulda gittiniz memnun kaldiginiz hastane varsa bana bildirirseniz cok sevinirim ..
tabiki ederim canım inşallah bu sfeer tutunur bebeğinBana da edinnn Mart sonu 3. deneme düşünüyorum,biliyorsunuz pozitif sonuç aldım,değerim düştü![]()
canım sıkma canını benimde 4 yumurta döllendi 2 si transfer edildi yeterki sen canını sıkma rabbim ol desin yeterkiNe kadar çok hamile haberi okudum bugün umarım hepiniz kucağınızda görürsünüz kızlar:)
Bende 14 Şubat'ta başladım iğnelere fakat çok iyi cevap vermedi yumurtalarım(( ctesi opum vardı 6 yumurtam toplandı şuan 4 tanesi yoluna devam ediyor. İlk önce çok üzüldüm ama şuan sadece dua ediyorum geçen sefer sayı çoktu ama olmadı inşallah dördünden biri beni mutlu eder dualarınıza ihtiyacım var
evet cnm nasip olursa ılk olucak![]()
Canim gitmeden seni gordum cevap vereyim dedim, benim gittigim hastaneyi sana tavsiye edebilrim memorial sisli , benim gibi umutsuz bir vakayi bile adam etti, ondan once gorustugum 5 iyi merkez srnden bir cacik olmaz ugrasma paranla tatil yap demisti ....
Dua edicem sana hamileyimmmmm diye yaz burdan Allahım göstersin :) Ben olumlu hissettim,inşallah güzel haber alıcaz canım senden :)
anladim canim ben bi 3 ay ara vericem sonra baslicam bu psikolojiyle yine sonuc ayni olur.. peki doktorunun adinida verirsen tam olur:)Canim gitmeden seni gordum cevap vereyim dedim, benim gittigim hastaneyi sana tavsiye edebilrim memorial sisli , benim gibi umutsuz bir vakayi bile adam etti, ondan once gorustugum 5 iyi merkez srnden bir cacik olmaz ugrasma paranla tatil yap demisti ....
rabbim hepinize nasip etsin ilk defan gördüm evet ikizler ii kese gördük çok heyecanlandım kalp atısım hızlandı biri önde biri arka taraftaydı ve kızlar kalp atısını gördüm kalbim duracaktı sanki rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 5 hafta 2 günlükmüş bebeklerim![]()