• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Alemsiniz kızlar

Ben sabahtan beri sinir küpüyüm bı kutu atarax ıcesim var

ya aglıyorum ya da saga sola bagırıyorum

sakınlasemıyorum bır turlu

ben boyle degılım normalde ama engel olamıyorum suan hersey gozume batıyor

ya ınanmazsınız dızı karakterlerine bıle sektırıyorum.

hızımı alamazsam aglıyorum nolcak halimiz

yazık kocacım uzak mı dursa konussa mı bılemyor ne yapcanı

olsun ben gene kızacak bıseyle buluyorum

Napcam ben boyle adam nerdeyse baslarım cocugundan tedavınden dıyıp bosıcak benı
gözünü seveyim sakin ol bak sonra pişman olursun ben ne yapıyorum çok sinirlenince saatlerce banyo yapıyorum çok iyi geliyor ohhhhhhhhhh missssssssssssssssss:52::52::52::52::52:

Kızlar çok şükür RAbbime ben bebeğime hiiççç uğraşmadan ,, doktor yüzü görmeden kavuştum......
.................
şimdi diyorsunuzdur bunun neresi üzücü diye.....Ama ben de en yakınımı ÜZDüm
hamile kalışımla ,,,, canIM ABLAMI üzdÜM,, HEM DE Çoookk...........

AbLAM Benden önce evlenmişti....:73:.......Ama bebeği olmuyordu..:31:...........

.Zaten ben nişanlandığım sıralarda da ilk
tüp bebek denemesini yaptırmışlardı......:emir_bebek:.........

HepiMİZ O Kadar ÇOK emindikki........
tüp bebek denemesi sonucu POZİTİF sonuç alacağını zannediyorduk.......Hatta

ablam Eğer
hamile olsaydı düĞÜnüme bile gelmeyecekti........Ben onu görmeye gidecektim

bEYAZ
GELİNLİĞİMLE.....:12::12::12:......yeterki bebişine bir şey olmasındı düşüncemiz......:49:..

Ama olmadı ablam ilk neGATİF sonucu aldı...........Bizim
için yıkım oldu bu sonuç..........:14::14::14:....

Sonra ben evlendim.........:123: ...............

.Eşimle konuştum bu durumu.....:17:......Bebek düşünmeyelim ,,,, ilk önce ablam ANNE olsun ,,, sonra biz yaparız dedim........Kabul etti eşim........:46:

bİZ yeni evliyken ablamlar 2. tedavİSİNİ YAptırdılar..........SONUÇ mu........................Yİne NEGATİF...............EnişteM ABlama bu negatif sonucu VERMEmek için saatlerce gelmemişti evlerine..:59: :59: ...Canından BİLE daha çok sevdiği

ablamın üzülmesini hiç istemiiyordu...:38: ..Biz de öyle tabi..........

Ablam saatlerce ağladı.....:14::14::14::14::14::14:.Ben de başında ağladım....................:14::14:.....

O KADAR umut dolu konuşmuştu
doktorlar ,,, bu kez olacak diyorlardı............Yine olmamıştı.......çeKİLEN acılar ayrı ,,, ablamın her yerleri çürümüştü iğnelerden.....:50::50:..

......AMA umutları tükenmemişti yine........Üzülselerde yine de toparladı kendini.....Yine deneyeceklerdi.........

Bu kez ara verdiler epey.........Biz de bu arada evleneli 1 yılı geçmişti........:4:

Eşim ısrar ediyordu artık BEBEK için........Çok korunmayalım BAK ilerde biz de bu durumlara düşmeyelim

diyordu.......
.................. İçmden ona hak versem de dinlemiyordum onu ,,, ablamdan önce BEBEK sahibi olamazdım....:19::19:....

.............................OLumsuz tedavilerin ardından yine başlamıştı ablamlar TÜP BEBEK tedavisine...............

Bu arada ablamın 2 göRÜMCEsinin ikisi de haMİLEYDİ.....:47::47::47:...............AblaMIn gözü önünde her gün büyüyordu karınları...........:47::47::49:.................

.....................BU 3. tedavileri olduğu için bu kez daha umutluyduk hepimiz kesin POZTİF olacak diyorduk..............

Bu sefer de olmamıştı maalesef..........:14::14:......................................Yaşadığımız hüznü tahmin edersiniz....................

..................Eşim bir gün dediki ,,,,, biz de artık kOrunmaYI BIRAkalım..............Hemen
hamile kalacak değilsin yaa ,,,,, sen hamile kalana kadar belki 1 YIL geçer........Bu süre de de ablanlan da hamile KALır belki......Boşuna beklemeyelim artık onları dedi.....................

......................Kabul ettim eşimin dediklerini................

...................KoruNMayı Bıraktığımız ilk ay adetim GEcikti...........................

...VE bir sabah kalkınca test yaptım ,,,,,,,,,,,,,, POZİTİF di sonuç.............
:30:
:30:Ama ben saATLERCE ağladım elimdeki testle.........:5::5::5:......
................Şimdi aBLAMA ben hamileyim diye nasıl derdim............:18:
:18:......................................Günlerce hiç kimseye demedim
hamile olduğumu ,,,,,, bir tek eşim ve ben biliyordum.......................

..........Nasıl deriM ABLAMA diye düşünürken birden ABLA ben hamileyim dedim........
Donduk kaldık o an ikimiz de ,,,, sonra boynuma sarıldı ablam ÇOOK sevindim diyerek ,,,ama gözleri dolu dolu omuştu ,,,,, hatta ağlamıştı bile azcık......:14::14:.....
...............Sonra ben de KESİN bir şey belli değil ,,, evde yaptım testi belki de yanlışdır dedim........
......................Ertesi gün ablamla beraber SAĞLIK ocağINA gittik.....Tahlil verdim.........

.......Hemşire elinde POZitif sonuçla yanımıza geldi......TEST sonucu Kimin dedi ,,,,,,, benim dedim kısIK Bir sesle.............Hamilesin dedi..........:94:..İŞTE o an içim parçalandı ne diyeceğimi bilemedim........:50::50::50:......
...........tek kelime etmeden Çıktı
kk ordan...............

.......................ikİMİZİN DE gözleri dolmuştu ,,,, annem de yanımızdaydı zaten O BİLE bir şey diyemedi ablama ve BAna ,,,,,
.......................Ve ablam ARKASINI dÖNÜP GİTTİ ,,, GÖZLERİ DOLU DOLU ,,,,, eve gidince de saatlerce ağlamış zaten............:14::14::14:...................

Ben hiç istememiştim onu ÜZMEYİİ ........... ......AMA allah bÖYLE DİLEdi ,,, böyle yazmış kaderimize.....Şimdi o kIZIMI CANI gibi seviyor..........:emir_bebek::emir_bebek:..........
............ALLAHIM inşllh ONA D kendi evlatlarını görmeyi nasip eder.........:49::49:

Bu da bizim yaşadığımız gerçekler......Şu an ablam 5. tüp bebek denemesine gidecek......Bu sefer sonuç ne olur bilemiyoruz....İnşlahh ÇOokk güzel olur....

Son düzenleme:
MELEĞİM test günüm yarın canım sen nasılsın bitenesi anlat accık:40:

geç gördümmm canımm yaaa...sıkıntı bastı bana gidiyim bıcı bıcı yapıyımmm dedimmm ;))geldimmm...napıyımm defnecimmm ölee bekliyorummm perşembeyiii...ama umudum yok pekk benim aşılama çünkü şans birazz azzz...ama nasippp tabiki de..Rabbim ne eylerde güzel eyler...ilk aşılamamm...bursa da yaşıyorum..öleeee iş deeee...

benım öküzcan yüzünden hıckıra hıckıra cok agladım :'( bebeklerıme bısey olmamıstır demı yaa . . :'(

korkma bebişine bişiycik olmamışdır inş.ama ağlama lütfennn sennnn...senin gibi akıllı bi kadınnn ALLA ALLAH yola getirir o öküzcanı sıkma canını...şimdi bişiey anlamamşdır öküzcanın öküz can iş de adı üstünde...hele bi kalp atışlarını duysunnn pervane olur senin öküzcannn bakkk demiştin dersinnn...

RUYA BUSE zor bi durummm gerçektenn...Rabbim senin de en çok da ablacığının yardımcısı olsun...

geç gördümmm canımm yaaa...sıkıntı bastı bana gidiyim bıcı bıcı yapıyımmm dedimmm ;))geldimmm...napıyımm defnecimmm ölee bekliyorummm perşembeyiii...ama umudum yok pekk benim aşılama çünkü şans birazz azzz...ama nasippp tabiki de..Rabbim ne eylerde güzel eyler...ilk aşılamamm...bursa da yaşıyorum..öleeee iş deeee...
canısı biz ne biliyoruz ki bilen büyük biri var biz ona sığınıp dua edeceğiz bazen bende çok karamsar oluyorum ama bakıyorum allahın ol demediğine sen boşuna uğraşıyorsun ama biz inançlı insanlarız ve ona sığınıp hayırlısını istiyoruz hem bacım dur beaaaaaaa önce ben sonra sengüzel haberler vereceğiz inşallah ben öyle hissediyorum inanki.......:34::34:

gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar

kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

gelinde ;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım :52::52::52::52:

gözünü seveyim sakin ol bak sonra pişman olursun ben ne yapıyorum çok sinirlenince saatlerce banyo yapıyorum çok iyi geliyor ohhhhhhhhhh missssssssssssssssss:52::52::52::52::52:[/QUOT

bilgecimmm ben de defneyle aynı fikirdeyim...hemen ılık bi duş al...ben öle yapıyorummm kendime geliyorummm...anlıyorumm zor anlar yaşıyoruzzz ama sonuç değişmiyoo kii canımm..nasip herşey nasipp..ama tabiki de kendimize dikkat ediyoruzzz elimizden geleni yapıyoruzz RABBİMİN İZNİYLE... ondan sonraaa gerisi RABBİMİN takdiri...

canısı biz ne biliyoruz ki bilen büyük biri var biz ona sığınıp dua edeceğiz bazen bende çok karamsar oluyorum ama bakıyorum allahın ol demediğine sen boşuna uğraşıyorsun ama biz inançlı insanlarız ve ona sığınıp hayırlısını istiyoruz hem bacım dur beaaaaaaa önce ben sonra sengüzel haberler vereceğiz inşallah ben öyle hissediyorum inanki.......:34::34:

aminn aminnn dua niyetine olsunnn inş..defnecimmm...tabiki de öleee...

Kızlar çok şükür RAbbime ben bebeğime hiiççç uğraşmadan ,, doktor yüzü görmeden kavuştum......
.................
şimdi diyorsunuzdur bunun neresi üzücü diye.....Ama ben de en yakınımı ÜZDüm
hamile kalışımla ,,,, canIM ABLAMI üzdÜM,, HEM DE Çoookk...........

AbLAM Benden önce evlenmişti....:73:.......Ama bebeği olmuyordu..:31:...........

.Zaten ben nişanlandığım sıralarda da ilk
tüp bebek denemesini yaptırmışlardı......:emir_bebek:.........

HepiMİZ O Kadar ÇOK emindikki........
tüp bebek denemesi sonucu POZİTİF sonuç alacağını zannediyorduk.......Hatta

ablam Eğer
hamile olsaydı düĞÜnüme bile gelmeyecekti........Ben onu görmeye gidecektim

bEYAZ
GELİNLİĞİMLE.....:12::12::12:......yeterki bebişine bir şey olmasındı düşüncemiz......:49:..

Ama olmadı ablam ilk neGATİF sonucu aldı...........Bizim
için yıkım oldu bu sonuç..........:14::14::14:....

Sonra ben evlendim.........:123: ...............

.Eşimle konuştum bu durumu.....:17:......Bebek düşünmeyelim ,,,, ilk önce ablam ANNE olsun ,,, sonra biz yaparız dedim........Kabul etti eşim........:46:

bİZ yeni evliyken ablamlar 2. tedavİSİNİ YAptırdılar..........SONUÇ mu........................Yİne NEGATİF...............EnişteM ABlama bu negatif sonucu VERMEmek için saatlerce gelmemişti evlerine..:59: :59: ...Canından BİLE daha çok sevdiği

ablamın üzülmesini hiç istemiiyordu...:38: ..Biz de öyle tabi..........

Ablam saatlerce ağladı.....:14::14::14::14::14::14:.Ben de başında ağladım....................:14::14:.....

O KADAR umut dolu konuşmuştu
doktorlar ,,, bu kez olacak diyorlardı............Yine olmamıştı.......çeKİLEN acılar ayrı ,,, ablamın her yerleri çürümüştü iğnelerden.....:50::50:..

......AMA umutları tükenmemişti yine........Üzülselerde yine de toparladı kendini.....Yine deneyeceklerdi.........

Bu kez ara verdiler epey.........Biz de bu arada evleneli 1 yılı geçmişti........:4:

Eşim ısrar ediyordu artık BEBEK için........Çok korunmayalım BAK ilerde biz de bu durumlara düşmeyelim

diyordu.......
.................. İçmden ona hak versem de dinlemiyordum onu ,,, ablamdan önce BEBEK sahibi olamazdım....:19::19:....

.............................OLumsuz tedavilerin ardından yine başlamıştı ablamlar TÜP BEBEK tedavisine...............

Bu arada ablamın 2 göRÜMCEsinin ikisi de haMİLEYDİ.....:47::47::47:...............AblaMIn gözü önünde her gün büyüyordu karınları...........:47::47::49:.................

.....................BU 3. tedavileri olduğu için bu kez daha umutluyduk hepimiz kesin POZTİF olacak diyorduk..............

Bu sefer de olmamıştı maalesef..........:14::14:......................................Yaşadığımız hüznü tahmin edersiniz....................

..................Eşim bir gün dediki ,,,,, biz de artık kOrunmaYI BIRAkalım..............Hemen
hamile kalacak değilsin yaa ,,,,, sen hamile kalana kadar belki 1 YIL geçer........Bu süre de de ablanlan da hamile KALır belki......Boşuna beklemeyelim artık onları dedi.....................

......................Kabul ettim eşimin dediklerini................

...................KoruNMayı Bıraktığımız ilk ay adetim GEcikti...........................

...VE bir sabah kalkınca test yaptım ,,,,,,,,,,,,,, POZİTİF di sonuç.............
:30:
:30:Ama ben saATLERCE ağladım elimdeki testle.........:5::5::5:......
................Şimdi aBLAMA ben hamileyim diye nasıl derdim............:18:
:18:......................................Günlerce hiç kimseye demedim
hamile olduğumu ,,,,,, bir tek eşim ve ben biliyordum.......................

..........Nasıl deriM ABLAMA diye düşünürken birden ABLA ben hamileyim dedim........
Donduk kaldık o an ikimiz de ,,,, sonra boynuma sarıldı ablam ÇOOK sevindim diyerek ,,,ama gözleri dolu dolu omuştu ,,,,, hatta ağlamıştı bile azcık......:14::14:.....
...............Sonra ben de KESİN bir şey belli değil ,,, evde yaptım testi belki de yanlışdır dedim........
......................Ertesi gün ablamla beraber SAĞLIK ocağINA gittik.....Tahlil verdim.........

.......Hemşire elinde POZitif sonuçla yanımıza geldi......TEST sonucu Kimin dedi ,,,,,,, benim dedim kısIK Bir sesle.............Hamilesin dedi..........:94:..İŞTE o an içim parçalandı ne diyeceğimi bilemedim........:50::50::50:......
...........tek kelime etmeden Çıktı
kk ordan...............

.......................ikİMİZİN DE gözleri dolmuştu ,,,, annem de yanımızdaydı zaten O BİLE bir şey diyemedi ablama ve BAna ,,,,,
.......................Ve ablam ARKASINI dÖNÜP GİTTİ ,,, GÖZLERİ DOLU DOLU ,,,,, eve gidince de saatlerce ağlamış zaten............:14::14::14:...................

Ben hiç istememiştim onu ÜZMEYİİ ........... ......AMA allah bÖYLE DİLEdi ,,, böyle yazmış kaderimize.....Şimdi o kIZIMI CANI gibi seviyor..........:emir_bebek::emir_bebek:..........
............ALLAHIM inşllh ONA D kendi evlatlarını görmeyi nasip eder.........:49::49:

Bu da bizim yaşadığımız gerçekler......Şu an ablam 5. tüp bebek denemesine gidecek......Bu sefer sonuç ne olur bilemiyoruz....İnşlahh ÇOokk güzel olur....

İnsallah onunda artık zamanı gelmiştir çok üzüldüm Rabbim bu tedavisinde yüzünü güldürsün inşallah kimsenin emegini zayetmesin

güzeller benim çıkmam gerek biliyorsunuz malum yarın benim için büyük gün lütfen bu gece benim için dua edermisiniz yarın hayırlısıyla güzel bir sonuç alayım allahım benim içinde hayırlısıyla ol desin rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepinize iyi akşamlar kocaman muuuuuuuuuuuuaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:54::54::54:

iyi geceler defne...duacınım canım...Rabbim gönlündekini nasip etsin inş..yarıngüzel haberler ver bize inş..

Son düzenleme:
ben de çıkıyorummm canlarrr herkese iyi gecelerrr...yarın herkes için güzel bir gün olsunn inş...

kızlar acil cevap lütfen benim bugün negatif çıktı sonucum doktoru aradık sekreter biz geri döncez dediler ve dönmediler bende ilaçlarımı içmedim artık doğrumu yaptım bilmiyorum.sabah 5 ten beri de kahverengi lekelenmelerim var bayağıda oluyo.ne yapmam lazım

kızlar acil cevap lütfen benim bugün negatif çıktı sonucum doktoru aradık sekreter biz geri döncez dediler ve dönmediler bende ilaçlarımı içmedim artık doğrumu yaptım bilmiyorum.sabah 5 ten beri de kahverengi lekelenmelerim var bayağıda oluyo.ne yapmam lazım

canim cok uzuldum negatif sonuc almissin Allah yardimcin olsun bidahaki sefere insallah melegine kavusursun hatta tedaviye gerek kalmadan kavusursun insallahh

sordugun konu hakkinda yardimci olamayacam canim cunku hicbir bilgim yokk

canim cok uzuldum negatif sonuc almissin Allah yardimcin olsun bidahaki sefere insallah melegine kavusursun hatta tedaviye gerek kalmadan kavusursun insallahh

sordugun konu hakkinda yardimci olamayacam canim cunku hicbir bilgim yokk

olsun cnm cvbın için sağol.bu arada amin inşallah bizede nasip olsun

ablacım memorıal fıyatlar nedır ortalama?

Canim memorial tup bebek paket fiyati veriyor 2100€ + ilaclar
İlk muayne ve ilk testler bu fiyatin icerisinde fakat extra yapilan genetik , pgt gibi uygulamalardan fiyat ayrica aliniyor

anladim canim ben bi 3 ay ara vericem sonra baslicam bu psikolojiyle yine sonuc ayni olur.. peki doktorunun adinida verirsen tam olur:)

Didemcim kendini ne zaman hazir hissedeceksen o zaman yap ama sana bir tavsiyem var bu bekleme suresi icerisinde kendini mutlu ve huzurlu hissedecegin seyler yap , canini sikan ortamlarda durma , acik havada yuruyusler yap , bu zor tedaviye vucudunu ve kendini hazirla.
Memorialin isleyisi farkli diger kliniklerden ekibin basinda semra hn var ama o direkt hasta almiyor , ekip 7 doktordan olusuyor , sen birini seciyorsun belli konuarda o ilgileniyor ama dosyani tum doktorlar goruyor ve beraber senin takibini yapiyorlar. Tedaviye basladiginda her sabah hastaneye gidiyrsun her gun kan aliniyor ve ultrason yapiliyr , Her gun ogleden sonra toplanti yapiliyor semra hn o gunku durumuna gore tedaviyi yonlendiriyor dedigim gibi farkli bir sistemleri var , benim doktorum aynur hn'di ama nur hn' da takibimi yapti. Beraber goturduler beni sonuca sen o gunlere gel buradan mesaj atarsin ben yardimci olurum

benım öküzcan yüzünden hıckıra hıckıra cok agladım :'( bebeklerıme bısey olmamıstır demı yaa . . :'(

Mehlikacimmmmmm uzdumu seni kocisin :))). Canim birazda biz bu aralar hasssiz galiba bende olur olmadik her seye aglamaya basladim , ama yine de gelip kizayim istersn :)))))

nisaemre öncelikle geçmişl olsun. kan testte hormon değerin kaç,eger ayrıntılıysa orada değer eger 15 ten azsa tutunma olmamıştır. fazlaysa tutunmaya çalışıyordur. benim de lekeler geldi ama maalesef gıt gıde arttı ve adet oldum. her şeyin hayırlısı inşallah.

nisaemre öncelikle geçmişl olsun. kan testte hormon değerin kaç,eger ayrıntılıysa orada değer eger 15 ten azsa tutunma olmamıştır. fazlaysa tutunmaya çalışıyordur. benim de lekeler geldi ama maalesef gıt gıde arttı ve adet oldum. her şeyin hayırlısı inşallah.

değer falan yazmıyo kağıtta sadece negatif yazıyo canımbenim de gittikçe artıyo.ilaçlarıda bıraktım zaten.

Back
X