Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ohh maşallah maşallah...RABBİM annelerine de bebişlere de sağlık sıhhat versin inş.
isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..
merhaba kızlar nasılsınız
guzel haber vereyımm de azıcık mutlu olalımmm :) fatos bebıslerının keselerını gormus . . .ıkız bebıslerımız yoldaaaa :) hay maşşallaaahhh. . . . Allah nazarlardan korusun. . . .:)
amin inşaallah. . .bızım de randevumuz 16 mart. . . Kalp atısı ve kese ıcın gıdıcez ıns Ankaraya. . . Dualarınızda unutmayn benıııı :)
amin inşaallah. . .bızım de randevumuz 16 mart. . . Kalp atısı ve kese ıcın gıdıcez ıns Ankaraya. . . Dualarınızda unutmayn benıııı :)
hay masallah ne güzel bir haber bu. Yüce Rabbim sorunsuz tamamina erdirsin insallah. darisi tüm isteyenlerin basina
dualarimiz hep seninle. istermisin sende bize ikiz haberi getiresin. iste tam o zaman dügün bayram olur valla. topigin tüm hamileleri ikize gebe. vay vay. ne güzel olurdu.
ya birde su evlenme kutucugunu nasil yapiyorsunuz yahu ben bir türlü beceremedim. ablaya bir yol gösterseniz. DANKE :)
hay masallah ne güzel bir haber bu. Yüce Rabbim sorunsuz tamamina erdirsin insallah. darisi tüm isteyenlerin basina
dualarimiz hep seninle. istermisin sende bize ikiz haberi getiresin. iste tam o zaman dügün bayram olur valla. topigin tüm hamileleri ikize gebe. vay vay. ne güzel olurdu.
ya birde su evlenme kutucugunu nasil yapiyorsunuz yahu ben bir türlü beceremedim. ablaya bir yol gösterseniz. DANKE :)
sırasıyla yazıyorummm canımmm...sayfa sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline giriyoruz
profil düzenle giriyoruz
hitap şeklini,özel gün türü görsel alanlar var..onlarıda giriyoruz tarihi aralarına nokta değil - ayırısan sistem kabul ediyorr
görseli seçmek için aşağıda bi link var (www.kadınlar kulubü.com) yanlış hatırlamıyorsan
bu kadardı sanırımm öptümm canımmmm :)
isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..
Kizlar merhaba, benim 2 gündür su gibi akintim var, biranda bosaliveriyor, kokusuz renksiz... Hiç böyle birşeyle karsilasaniniz var mi?
bilmiyorum benim gittim icin en iyisi diyorlardi ama su an kendisine de ulasamiyorum neymis testi faxlamam gerekiyormus sonra randevu verilicekmis yaa neye yanicagimi sasirdim offf yaa offffcanım senin yarın değilmiydi yaaa canını sıkma kuzum ya inşallah bidahaki sefere hayırlısıyla olur
iyi bi doktor araştırmayıda ihmal etme olurmu
nisaemre sanada çok üzüldüm canım allah sabır versin alanda verende o
o kdar emekten sonra zor ama hepsinde var bi hayır![]()
transferin kaçıncı günü,benimde olmuştu test sonucum pozitifti,ama sonradan değerim düştü maalesef,yani hamilelik belirtisi diye biliyorum ben.
bilmiyorum benim gittim icin en iyisi diyorlardi ama su an kendisine de ulasamiyorum neymis testi faxlamam gerekiyormus sonra randevu verilicekmis yaa neye yanicagimi sasirdim offf yaa offff
Hayırlı geceler...Senin hamileliğin pek çok kişiyi umutlandıracak bir hamilelik bence.Sağlıkla sen de öteki hamile diğer arkadaşlar da bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı ben gibi tedavisi başlayanlara, benimde çarşamba günü opum var, stres yapmaya başladım bile.
ya bişey diycem bende hamile kalırsam (inşallah ) banada bu dansözü oynatırmısın lütfen![]()
gıttım ıdrar testı aldımmm gıcıklık olsun dıye :) defalarca tek cızgı gordum sımdı cıft :) hahayyy
bebegim sen hamile kal 10 tane dansöz oynatmayan namert :)
aman hemencik resmini cek bebek albümüne koyarsin. zamanla cizgi testten silinebilir cünkü. hatira kalsin.
selam arkadaşlar ancak gelebildim hastaneden malesef negatif çıktı kağıtta herhangi bir değer falan yazmıyo doktorumu aradık dersteymiş.ondan haber bekliyoruz bizi arıycakmış eşime telefonda söyledim oda bana testi yaptırdığımız yere güvenmiyom başka yerde yaparız dedi bi de zorla idrar testi de aldırdı oda tabiki tek çizgi şimdi doktorun aramasını bekliycez bakalım ne olcak.hayırlısı buymuş RABBİME gece gündüz hayırlısı diye dua ettim benm içinde hayırlısı buymuş.kaderimde bunu yaşamak varmış yaşıyorum.üzülmeye tabiki üzüldüm hatta test sonucunu alırken yanımda annem vardı o benden daha çok üzülüyo diye ağlayamadım bile.bu kadar işte tedavi iğneler transfer merak heyecan gerginlik stres bu kadarmış.şimdi ........RABBİM isteyen herkese inşallah içindede bana nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi olmayı.inşallah bi dahaki sefere olur.benim için hayırlısı buymuş demek ki.......
test günüme 3 gün kaldı ve bende adet agrıları başladı bile kanama hiç olmadı ama şu üç gün gecse bi test aldım bekliyorum ogun hem gelsın hem gelmesın istiyorum allahım insallah bebeklerim benimledir
kizlar bende yarini beklemiyip test yaptirdim bu sabah sonucu alana kadar soylemim dedim simdi sonucu aldim degerler bi gidim bile yukselmemis yine negatifi aldim dondum.. off yarabbim sana siginiyorum bu acidan
guzel haber vereyımm de azıcık mutlu olalımmm :) fatos bebıslerının keselerını gormus . . .ıkız bebıslerımız yoldaaaa :) hay maşşallaaahhh. . . . Allah nazarlardan korusun. . . .:)
hoşgeldinnnn...ben iyi olmaya çalışıyorum..didem ve nisa adına üzügünüm çokk...ama umut hep vardır her zaman...bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde de hayır vardır...buna sığınıyorum bol bol da dua ediyorum onlaraaa...
selam arkadaşlar ancak gelebildim hastaneden malesef negatif çıktı kağıtta herhangi bir değer falan yazmıyo doktorumu aradık dersteymiş.ondan haber bekliyoruz bizi arıycakmış eşime telefonda söyledim oda bana testi yaptırdığımız yere güvenmiyom başka yerde yaparız dedi bi de zorla idrar testi de aldırdı oda tabiki tek çizgi şimdi doktorun aramasını bekliycez bakalım ne olcak.hayırlısı buymuş RABBİME gece gündüz hayırlısı diye dua ettim benm içinde hayırlısı buymuş.kaderimde bunu yaşamak varmış yaşıyorum.üzülmeye tabiki üzüldüm hatta test sonucunu alırken yanımda annem vardı o benden daha çok üzülüyo diye ağlayamadım bile.bu kadar işte tedavi iğneler transfer merak heyecan gerginlik stres bu kadarmış.şimdi ........RABBİM isteyen herkese inşallah içindede bana nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi olmayı.inşallah bi dahaki sefere olur.benim için hayırlısı buymuş demek ki.......