- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
bırbırımıze ettıgımız dualar kendımıze ettıklerımızdfen daha cok tutarmıs. rabbım hepımızın yar ve yardımcı olsun cnm
hoşgeldin kıız sen neler yapıyosun biraz anlat tanıt bakem gendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırbırımıze ettıgımız dualar kendımıze ettıklerımızdfen daha cok tutarmıs. rabbım hepımızın yar ve yardımcı olsun cnm
ne zor ısler bu ısler sozde subatta kredı cekıp baslıcaktım olmadı aksılıkler pespese geldı hep.
sankı kredı ceksemöde bırseyler yolunda gıtmıcek gıbı olmıcak gıbı cunku hıc ıyı hıssetmıyorum.
karamsarım evet ama ıyı düşünmem ıcın hıc bır neden yok olumlu hıc bırsey yok. bunaldım sanırımç. daha baslamadan bırakıcak gıbıyım.................
rabbim hepinize nasip etsin ilk defan gördüm evet ikizler ii kese gördük çok heyecanlandım kalp atısım hızlandı biri önde biri arka taraftaydı ve kızlar kalp atısını gördüm kalbim duracaktı sanki rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 5 hafta 2 günlükmüş bebeklerim![]()
hoşgeldin kıız sen neler yapıyosun biraz anlat tanıt bakem gendini![]()
Transferin 9. Günü canim, sağol tecrübenin paylastigin için. Sana da cok geçmiş olsun canim, dilerim ennn doğru zamanda sağlıkla alırsın bebisini kucagina, bu dualar hepimiz için aslinda.
aramıza hoşgeldin bendensin canım aynen bi karamsarlık halidir gidiyo sonumuz hayır olsun inşallah![]()
rabbim hepinize nasip etsin ilk defan gördüm evet ikizler ii kese gördük çok heyecanlandım kalp atısım hızlandı biri önde biri arka taraftaydı ve kızlar kalp atısını gördüm kalbim duracaktı sanki rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 5 hafta 2 günlükmüş bebeklerim![]()
saol canım teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsintebrık ederım tekrar cnm bugun sana sms atıcaktım ama ınan fırsat bulamadım. nasılsın ıyımısın
Mehlika canim nasilsin , benimde randevum 13 mart ama ben simdiden daha sonra beni takip edecek bir doktor arayisina girdim. ben basta tedavimi yapan doktorla devam etmeyi dusundum ama cok yogun sanki tam istedigim gibi olmaz diye korkuyrum.
Yas 44 ve belkide bir daha elmize gecmeyecek bir firsat oldugu icin en iyisini bulalim diyoruz esimle , hic bir seyi riske atmayalim.
Bir doktor arkadasim benim yerine bir doktor buldu gibi randevu alirsa 13 unden oncede ona gidebilrim. Hayirlisi artik...
vallahı cnm ben bunalımmn takılanlardanım bu aralar sıkıldım bunaldım hevesım yok hıc bıseye yoruldum galıba daha yola baslamadan. sen nasılsın
bilmiyorum benim gittim icin en iyisi diyorlardi ama su an kendisine de ulasamiyorum neymis testi faxlamam gerekiyormus sonra randevu verilicekmis yaa neye yanicagimi sasirdim offf yaa offff[/QUOTE
Çok üzüldüm,içim yandı inan ki.
Kim bu doktor ya,nasıl bir insan anlayamıyorum negatif sonuç alınca randevu alıp mı gidiyorsun,o hastaneyi başına yıkmak lazım onun,banlanıcam belki ama hayvan herif
aman ne biliyim yaww maddi sorunlar diyoduk onu hallaettik şimdide araba yok yapıyo benimki minibüs var onla gideriz diyom o çok yakar diyo hiç gayret görmüyom anlıycan bendede bi heves kalmıyo onu böyle görünce offffff offffffffff
arababnımı sattın cnmbebiş için
onun için değil canım yaaaaa başka sebepler biraz karışık yani ama maddi olarak tüp bebeği karşılayacak durum var
ıyıyım ablacımmm pufidiğimmmm sen nasılsın? Valla benım de doktor degıstırmem farz oldu zaten. . . 16 martta gıttıkten sonra burada bı doktor bulmam lazım ama burda da hıc ıyı bı doktor yok. . . Cok zor durumdaym dua et yaaadurumumuz ozel bı durum sonucta, ılgılı moral veren bı doktor olmalı ama yok yok yoookkkk
![]()
inşallah abla hepimiz inşallah kucagımıza alırız bebeklerimizi inan burdaki bütün kızlara ayrı ayrı dua ediyorumCanim hayirlisi olsun cok sevindim , hemde ikiz Allah ikisinide sana bagislasin , hep bugunku gibi mutlu bir hamilelik gecirirsin insallah ...