• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????
gecikmelide olsa tebrikler tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini çok sevindim çok güzel bir haber teyyyyyy teyyyyyyyyyyyy teyze olmak ne güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:

selam arkadaşlar ancak gelebildim hastaneden malesef negatif çıktı kağıtta herhangi bir değer falan yazmıyo doktorumu aradık dersteymiş.ondan haber bekliyoruz bizi arıycakmış eşime telefonda söyledim oda bana testi yaptırdığımız yere güvenmiyom başka yerde yaparız dedi bi de zorla idrar testi de aldırdı oda tabiki tek çizgi şimdi doktorun aramasını bekliycez bakalım ne olcak.hayırlısı buymuş RABBİME gece gündüz hayırlısı diye dua ettim benm içinde hayırlısı buymuş.kaderimde bunu yaşamak varmış yaşıyorum.üzülmeye tabiki üzüldüm hatta test sonucunu alırken yanımda annem vardı o benden daha çok üzülüyo diye ağlayamadım bile.bu kadar işte tedavi iğneler transfer merak heyecan gerginlik stres bu kadarmış.şimdi ........RABBİM isteyen herkese inşallah içindede bana nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi olmayı.inşallah bi dahaki sefere olur.benim için hayırlısı buymuş demek ki.......
NİSAM canım çok üzüldüm ama takdiri ilahi rabbim herşeye bir vakit koymuş dilerim tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hepimiz anne oluruz güzelim yaa:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Son düzenleme:
NASILSINIZZZZZZZ Dün yoktum arkadaşlar gördüğüm arkadaşlara yazdım ama geçmişi çok okuyamadım. Yarın test günüm benimle teste giden varmı.:52::52::52::52:

offfff vallahi patlıycamm sıkıntıdannnn...kocişim de yokkk...öleee bi başımaaa oturuyommm...kimseler de yokkk...

NASILSINIZZZZZZZ Dün yoktum arkadaşlar gördüğüm arkadaşlara yazdım ama geçmişi çok okuyamadım. Yarın test günüm benimle teste giden varmı.:52::52::52::52:

ben iyi sayılırımm defnee...güzel haberler ver bize inş...benim test günümmm perşembe...seni soruyorlardı arkadaşlarrr...merak ettilerrr seniii ;)) bugün test günün olduğunu yazmışlardı...

benım öküzcan yüzünden hıckıra hıckıra cok agladım :'( bebeklerıme bısey olmamıstır demı yaa . . :'(

canım sonucun negatif çıkmış çok üzüldüm ama Allahdan dilerimki üç aya kalmadan burdan güzel haberini paylaşacağız inşallah canım herzaman duamdasınız:50::50::50:

hadi gelin hepiniz sizi bekleiyorum biriniz gelip öbürünüz gidiyor olmazki canım yaaaaaaaaaaa vallaha çay yaptım çok güzel olmuş buyrun beraber içelim hem özledim sizi yahuuuuuuu:34::34::34:

Son düzenleme:
hadi gelin hepiniz sizi bekleiyorum biriniz gelip öbürünüz gidiyor olmazki canım yaaaaaaaaaaa vallaha çay yaptım çok güzel olmuş buyrun beraber içelim hem özledim sizi yahuuuuuuu:34::34::34:

aksam oldu ılgılı kocalrı olunca bızı unuturlar tabı, bızde boyle bı koroglu bı ayvaz takılalımmm. . . Oooy oooyyy

Selam kızlar ,,, sizleri arasıra uzaktan takip ediyorum......Güzel haberlerinize sevinirken ,,, negatif sonuçlara da üzülüyorum......
....Biz de yaşıyoruz aynı şeyleri.................

Alemsiniz kızlar

Ben sabahtan beri sinir küpüyüm bı kutu atarax ıcesim var

ya aglıyorum ya da saga sola bagırıyorum

sakınlasemıyorum bır turlu

ben boyle degılım normalde ama engel olamıyorum suan hersey gozume batıyor

ya ınanmazsınız dızı karakterlerine bıle sektırıyorum.

hızımı alamazsam aglıyorum nolcak halimiz

yazık kocacım uzak mı dursa konussa mı bılemyor ne yapcanı

olsun ben gene kızacak bıseyle buluyorum

Napcam ben boyle adam nerdeyse baslarım cocugundan tedavınden dıyıp bosıcak benı

Back
X