Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins. cnm Hakkimizda hayirlisi Allah boyle nasip gormus demekkiDidem canım hakkına hayırlısı olsun bir sonraki denemeye gerek kalmadan haberini vermek nasip olsun ins
öffffffffffffffffffff. ise yaramamis. halen benim kutu cikmamis altta. ühühühüüüüüü
hadi yaa benimde ilk olacak
gecikmelide olsa tebrikler tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini çok sevindim çok güzel bir haber teyyyyyy teyyyyyyyyyyyy teyze olmak ne güzelkızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????
NİSAM canım çok üzüldüm ama takdiri ilahi rabbim herşeye bir vakit koymuş dilerim tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hepimiz anne oluruz güzelim yaaselam arkadaşlar ancak gelebildim hastaneden malesef negatif çıktı kağıtta herhangi bir değer falan yazmıyo doktorumu aradık dersteymiş.ondan haber bekliyoruz bizi arıycakmış eşime telefonda söyledim oda bana testi yaptırdığımız yere güvenmiyom başka yerde yaparız dedi bi de zorla idrar testi de aldırdı oda tabiki tek çizgi şimdi doktorun aramasını bekliycez bakalım ne olcak.hayırlısı buymuş RABBİME gece gündüz hayırlısı diye dua ettim benm içinde hayırlısı buymuş.kaderimde bunu yaşamak varmış yaşıyorum.üzülmeye tabiki üzüldüm hatta test sonucunu alırken yanımda annem vardı o benden daha çok üzülüyo diye ağlayamadım bile.bu kadar işte tedavi iğneler transfer merak heyecan gerginlik stres bu kadarmış.şimdi ........RABBİM isteyen herkese inşallah içindede bana nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi olmayı.inşallah bi dahaki sefere olur.benim için hayırlısı buymuş demek ki.......
NASILSINIZZZZZZZ Dün yoktum arkadaşlar gördüğüm arkadaşlara yazdım ama geçmişi çok okuyamadım. Yarın test günüm benimle teste giden varmı.![]()
MELEĞİM test günüm yarın canım sen nasılsın bitenesi anlat accıkben iyi sayılırımm defnee...güzel haberler ver bize inş...benim test günümmm perşembe...seni soruyorlardı arkadaşlarrr...merak ettilerrr seniii) bugün test günün olduğunu yazmışlardı...
oyyyyyyyyyy kıyamam sana üzülme tatlım bebişlerin iyidir ama sen kendine dikkat etki onlar daha güçlü olsun olurmubenım öküzcan yüzünden hıckıra hıckıra cok agladım :'( bebeklerıme bısey olmamıstır demı yaa . . :'(
oyyyyyyyyyy kıyamam sana üzülme tatlım bebişlerin iyidir ama sen kendine dikkat etki onlar daha güçlü olsun olurmu![]()
boşver kuzum herifler hep öyle fazla takılmayacaksın onlara bak benimki kaç saattir uyuyor napalımböyle işte....puuuffff. . . Benım herıf tescıllı dangozzz! Ilgısızzz ışkolık şapşaaaaalllll. . . . Cok sınırlıyımmm. . .
hadi gelin hepiniz sizi bekleiyorum biriniz gelip öbürünüz gidiyor olmazki canım yaaaaaaaaaaa vallaha çay yaptım çok güzel olmuş buyrun beraber içelim hem özledim sizi yahuuuuuuu![]()
bak bu doğru işte napak kaderaksam oldu ılgılı kocalrı olunca bızı unuturlar tabı, bızde boyle bı koroglu bı ayvaz takılalımmm. . . Oooy oooyyy