- 7 Kasım 2012
- 846
- 106
- 123
2.00 cikmis cnmcok uzuldumm ya . . Degerın kac cıkmıs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.00 cikmis cnmcok uzuldumm ya . . Degerın kac cıkmıs![]()
NİSAEMRE
Gercekten cok ama cok üzüldüm
Ama metanetli duruşun beni cok etkiledi
Haklısın hersey Allahtan
Bizler basit kullarız aklımızın ermediği milyonlarca sey olabilir en güzelini en ıyısı yapıyorsun allaha sığınmakla, hayırlısını istemekle.
Nacizene 2 3 ornek vericem sana belki haddim olmayarak affet lütfen
1. Bulunduğum sehirde 15 yasındakı bir cocuk eve geliyor annesi ile tartısıyor sonra cocugun kız kardesi annesinin dayısını cagırmaya gıdıyor.
Çocuk merdıvenlerden ınerken annesinin dayısı ile karsılasıyor bıcaklayarak olduruyor, komsular cocugun annesine haber vermeye gıttıklerınde seccadeye kapanmış vaziyette cocugun annesini görüyorlar bakıyorlarki seccade kana bulanmışkadın oracıkta ölmüs. Aile cok temiz bir aile cocugun öldürdüğü adam ise imam, anne namazında niyazında ıyılıksever bı kadın ama cocuk hayırsız.
2. Bu örneğide babaannem anlatmıstı. kadın 5. kere kız cocuk doğuruyor. Kocası erkek doğurmazsan kollarınıkırarım dıyor. Kadın dua ediyor eli kolu olmasada yeterki bir erkek ver yarabbim diyor. Kadının erkek cocugu oluyor ama kolları gelismemiş omuzdan ıtıbaren yok.
3. baska bır ornek Esmer bir kadın varmıs oğulları da esmer erkek güzelilermis. hep dua etmis esleri acık tenli olsun torunları beyaz beyaz olsun dıye. sımdı bı oglu buyuk sorunlar yasayarak bosanmış ve torunla ılgılı gıderek buyuyen problemleri var, bir oğlu evlilikle ilgili sürekli sorunlar yasıyor, bir oğlunun ise bir turlu cocugu olmuyor.
YANİ sonuc olarak bizler acız kullarız yapmayın arkadaslar Hayırlısını dileyın Allahım gönlümdekini hayırlı et diye dua edin
kusura bakmayın fazlasıyla kafanızı sisirdim.
inanın her mutlu haberde kardesim yada ablam cocuk sahibi olacakmıs gibi seviniyor, her olumsuz haberde ise Allahtan Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Allah sabır versin cümlemize
neyse hadı konuyu degıstıreyım fazla uzuldukkk :) cok ıyı sevdıgım bı arkadasıma koca arıyoruuuummmm. . . . Iyı nezıh bırı varsa soyleyın de tanıstırak,sevaptır :) hahaaayy
2.00 cikmis cnm
NİSAEMRE
Gercekten cok ama cok üzüldüm
Ama metanetli duruşun beni cok etkiledi
Haklısın hersey Allahtan
Bizler basit kullarız aklımızın ermediği milyonlarca sey olabilir en güzelini en ıyısı yapıyorsun allaha sığınmakla, hayırlısını istemekle.
Nacizene 2 3 ornek vericem sana belki haddim olmayarak affet lütfen
1. Bulunduğum sehirde 15 yasındakı bir cocuk eve geliyor annesi ile tartısıyor sonra cocugun kız kardesi annesinin dayısını cagırmaya gıdıyor.
Çocuk merdıvenlerden ınerken annesinin dayısı ile karsılasıyor bıcaklayarak olduruyor, komsular cocugun annesine haber vermeye gıttıklerınde seccadeye kapanmış vaziyette cocugun annesini görüyorlar bakıyorlarki seccade kana bulanmışkadın oracıkta ölmüs. Aile cok temiz bir aile cocugun öldürdüğü adam ise imam, anne namazında niyazında ıyılıksever bı kadın ama cocuk hayırsız.
2. Bu örneğide babaannem anlatmıstı. kadın 5. kere kız cocuk doğuruyor. Kocası erkek doğurmazsan kollarınıkırarım dıyor. Kadın dua ediyor eli kolu olmasada yeterki bir erkek ver yarabbim diyor. Kadının erkek cocugu oluyor ama kolları gelismemiş omuzdan ıtıbaren yok.
3. baska bır ornek Esmer bir kadın varmıs oğulları da esmer erkek güzelilermis. hep dua etmis esleri acık tenli olsun torunları beyaz beyaz olsun dıye. sımdı bı oglu buyuk sorunlar yasayarak bosanmış ve torunla ılgılı gıderek buyuyen problemleri var, bir oğlu evlilikle ilgili sürekli sorunlar yasıyor, bir oğlunun ise bir turlu cocugu olmuyor.
YANİ sonuc olarak bizler acız kullarız yapmayın arkadaslar Hayırlısını dileyın Allahım gönlümdekini hayırlı et diye dua edin
kusura bakmayın fazlasıyla kafanızı sisirdim.
inanın her mutlu haberde kardesim yada ablam cocuk sahibi olacakmıs gibi seviniyor, her olumsuz haberde ise Allahtan Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Allah sabır versin cümlemize
kizlar bende yarini beklemiyip test yaptirdim bu sabah sonucu alana kadar soylemim dedim simdi sonucu aldim degerler bi gidim bile yukselmemis yine negatifi aldim dondum.. off yarabbim sana siginiyorum bu acidan
2.00 cikmis cnm
isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..canım üzülme Rabbimin takdiri zamanı gelince olucak inşallah... sorun neydi canım neden olmadığını araştırdınızmı hiç?
isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..
isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..
hepsine bakildi bi sorun yok yok yok.. dedikleri tek sey bu ..canım genetik test falan yaptırdınızmı? yada histereskopi rahim filmi o tür şeylere baktırdınızmı canım ya
Amin cnm saol biliyorum buda gecicek ama .. baska tedavi icin benim sabrim kalmadi . onun icin ne yapicagimi ben bilmiyorum ..didem ada
canım kıyamam
ne olur üzülme hayırlısı
Allah sabrını verir insallah
Allah can saglıgı versin
kizlar benim listeye göre bugün aslandefnenin de test günü. haber var mi. ben mi kacirdim yoksa....
yok canım haber yok aslandefneden hiç gelmedi galiba buğün
amın cnm tesekkurlerhayırlısı canım benim herşeyin hayırlısı üzülme nolurrrr...rabbim yardımcın olsun...
guzel haber vereyımm de azıcık mutlu olalımmm :) fatos bebıslerının keselerını gormus . . .ıkız bebıslerımız yoldaaaa :) hay maşşallaaahhh. . . . Allah nazarlardan korusun. . . .:)