• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

NİSAEMRE
Gercekten cok ama cok üzüldüm
Ama metanetli duruşun beni cok etkiledi

Haklısın hersey Allahtan

Bizler basit kullarız aklımızın ermediği milyonlarca sey olabilir en güzelini en ıyısı yapıyorsun allaha sığınmakla, hayırlısını istemekle.

Nacizene 2 3 ornek vericem sana belki haddim olmayarak affet lütfen

1. Bulunduğum sehirde 15 yasındakı bir cocuk eve geliyor annesi ile tartısıyor sonra cocugun kız kardesi annesinin dayısını cagırmaya gıdıyor.
Çocuk merdıvenlerden ınerken annesinin dayısı ile karsılasıyor bıcaklayarak olduruyor, komsular cocugun annesine haber vermeye gıttıklerınde seccadeye kapanmış vaziyette cocugun annesini görüyorlar bakıyorlarki seccade kana bulanmışkadın oracıkta ölmüs. Aile cok temiz bir aile cocugun öldürdüğü adam ise imam, anne namazında niyazında ıyılıksever bı kadın ama cocuk hayırsız.

2. Bu örneğide babaannem anlatmıstı. kadın 5. kere kız cocuk doğuruyor. Kocası erkek doğurmazsan kollarınıkırarım dıyor. Kadın dua ediyor eli kolu olmasada yeterki bir erkek ver yarabbim diyor. Kadının erkek cocugu oluyor ama kolları gelismemiş omuzdan ıtıbaren yok.

3. baska bır ornek Esmer bir kadın varmıs oğulları da esmer erkek güzelilermis. hep dua etmis esleri acık tenli olsun torunları beyaz beyaz olsun dıye. sımdı bı oglu buyuk sorunlar yasayarak bosanmış ve torunla ılgılı gıderek buyuyen problemleri var, bir oğlu evlilikle ilgili sürekli sorunlar yasıyor, bir oğlunun ise bir turlu cocugu olmuyor.

YANİ sonuc olarak bizler acız kullarız yapmayın arkadaslar Hayırlısını dileyın Allahım gönlümdekini hayırlı et diye dua edin

kusura bakmayın fazlasıyla kafanızı sisirdim.

inanın her mutlu haberde kardesim yada ablam cocuk sahibi olacakmıs gibi seviniyor, her olumsuz haberde ise Allahtan Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

Allah sabır versin cümlemize

cok guzel bı konuya degınmıssın. . . .duanın seklı cok onemlı. . .dualarda da dıkkat etmek sart . . .

NİSAEMRE
Gercekten cok ama cok üzüldüm
Ama metanetli duruşun beni cok etkiledi

Haklısın hersey Allahtan

Bizler basit kullarız aklımızın ermediği milyonlarca sey olabilir en güzelini en ıyısı yapıyorsun allaha sığınmakla, hayırlısını istemekle.

Nacizene 2 3 ornek vericem sana belki haddim olmayarak affet lütfen

1. Bulunduğum sehirde 15 yasındakı bir cocuk eve geliyor annesi ile tartısıyor sonra cocugun kız kardesi annesinin dayısını cagırmaya gıdıyor.
Çocuk merdıvenlerden ınerken annesinin dayısı ile karsılasıyor bıcaklayarak olduruyor, komsular cocugun annesine haber vermeye gıttıklerınde seccadeye kapanmış vaziyette cocugun annesini görüyorlar bakıyorlarki seccade kana bulanmışkadın oracıkta ölmüs. Aile cok temiz bir aile cocugun öldürdüğü adam ise imam, anne namazında niyazında ıyılıksever bı kadın ama cocuk hayırsız.

2. Bu örneğide babaannem anlatmıstı. kadın 5. kere kız cocuk doğuruyor. Kocası erkek doğurmazsan kollarınıkırarım dıyor. Kadın dua ediyor eli kolu olmasada yeterki bir erkek ver yarabbim diyor. Kadının erkek cocugu oluyor ama kolları gelismemiş omuzdan ıtıbaren yok.

3. baska bır ornek Esmer bir kadın varmıs oğulları da esmer erkek güzelilermis. hep dua etmis esleri acık tenli olsun torunları beyaz beyaz olsun dıye. sımdı bı oglu buyuk sorunlar yasayarak bosanmış ve torunla ılgılı gıderek buyuyen problemleri var, bir oğlu evlilikle ilgili sürekli sorunlar yasıyor, bir oğlunun ise bir turlu cocugu olmuyor.

YANİ sonuc olarak bizler acız kullarız yapmayın arkadaslar Hayırlısını dileyın Allahım gönlümdekini hayırlı et diye dua edin

kusura bakmayın fazlasıyla kafanızı sisirdim.

inanın her mutlu haberde kardesim yada ablam cocuk sahibi olacakmıs gibi seviniyor, her olumsuz haberde ise Allahtan Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

Allah sabır versin cümlemize

buna benzer hikayeler bende biliyorum inanıyorumda.bu yüzden hep RABBİM hayırlısını sağlıklısını versin dedim olmadı var bi hayır.belki bu gözler şimdi göremiyo ama kimbilir bu sonucu görmem nelere vesile olcak.bakalım yaşayıp görücez canım hepinize teşekkür ederim belki sizlerle dertleştim diye bu kadar rahat atlatıyorum belki de gece gündüz çok dua ettim RABBİM gönlüme ferahlık verdide ondan böyleyim ben de bir gün inşallah RABBİM nasip ederse anne olurum

kizlar bende yarini beklemiyip test yaptirdim bu sabah sonucu alana kadar soylemim dedim simdi sonucu aldim degerler bi gidim bile yukselmemis yine negatifi aldim dondum.. off yarabbim sana siginiyorum bu acidan

canım ben testin sonucunu ilk gördüğüm an ağlamak üzereyken annem daha fazla üzülmesin diye hemen kendimi topladım ve yol boyunca eve gelene kadar salavat getirdim istediğimiz şeyi dualarda istiyoruz ama olmayıncada ferahlamak için dualara ihtiyacımız var yani dua dua dua

canım üzülme Rabbimin takdiri zamanı gelince olucak inşallah... sorun neydi canım neden olmadığını araştırdınızmı hiç?
isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..

isin kotusude o ya bana elle tutulur bi neden gostermiyorlar hicbir sorun yok ama 1 kere asilama 3 kere tup bebek denemesi bosa cikti o kadar para pul cope atildi .. bilmiyorum ama cok kotuyum esime daha bisey soylemedim oturdum kaldim burda..

canim benim cok üzüldüm. taktiri ilahi. dedigim gibi olacakla ölecegin önüne gecilmez. neden , nicin diye sorgulamaya kalksak bile cevap bulmamiz pek de mümkün degil. zamai degil henüz kismet degilmis. cok üzgün caresiz oldugunu iliyorum. bu durumda yapilacak teksey esine siki siki sarilmak ve yaradana siginmak. bu üzücü durumun altinda ancak beraberce kalkabilirsiniz.

canım genetik test falan yaptırdınızmı? yada histereskopi rahim filmi o tür şeylere baktırdınızmı canım ya

kizlar benim listeye göre bugün aslandefnenin de test günü. haber var mi. ben mi kacirdim yoksa....

hayırlısı canım benim herşeyin hayırlısı üzülme nolurrrr...RABBİM yardımcın olsun...

şimdi hiçbirşey düşünme kendine de eşine de zaman verrr biraz...hatta kaçabilirseniz varsa öyle bir imkanın hafta sonu iki gün de olsa başbaşa uzaklaşın herşeyden herkesden...üzülme nolurrrr...

Son düzenleme:
guzel haber vereyımm de azıcık mutlu olalımmm :) fatos bebıslerının keselerını gormus . . .ıkız bebıslerımız yoldaaaa :) hay maşşallaaahhh. . . . Allah nazarlardan korusun. . . .:)

guzel haber vereyımm de azıcık mutlu olalımmm :) fatos bebıslerının keselerını gormus . . .ıkız bebıslerımız yoldaaaa :) hay maşşallaaahhh. . . . Allah nazarlardan korusun. . . .:)

ohh ohh maşallah maşallah...RABBİM annelerine de bebişlere de sağlık sıhhat versin inş.

Back
X