Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de yarin test gunum cok korkuyorum elim ayagim dolaniyor .. napicam bilemiyorum tek bildigim cok korkuyorum
gıttım ıdrar testı aldımmm gıcıklık olsun dıye :) defalarca tek cızgı gordum sımdı cıft :) hahayyy
dogru diyorsun hayirlisi .. ama ne bilim bu sefer cok korkuyorum.. Allahim yuzume bakar insallah..inşallah sen pozitifle dönersin canım hayırlısı
ne zamandır dusunuyorum. . . Bılıyorsunuz ben hamılelıgım oncesnde de sonrasnda hep pozıtıf olmaya calısan bırıyım. . . Sızlerın keyıflerını yerıne getırmek ıcın muhabbet edıyorum sızlerle. . Fakat bazen de uzulmuyo degılım, negatıf alan arkadasları ıncıtıyosam kırıyosam dıye. . . Ben nısbet yapmam asla, kımseyı hakır gormem. . .ama ıstemeden kırıyorsam da cok ozur dılerım. . . Asla yanlıs anlasılmak ıstemem. . . . Umarım kendımı dogru ıfade edebılmısımdır. . . .![]()
dogru diyorsun hayirlisi .. ama ne bilim bu sefer cok korkuyorum.. Allahim yuzume bakar insallah..
neyse hadı konuyu degıstıreyım fazla uzuldukkk :) cok ıyı sevdıgım bı arkadasıma koca arıyoruuuummmm. . . . Iyı nezıh bırı varsa soyleyın de tanıstırak,sevaptır :) hahaaayy
varrr teyzemin oğlu
arkadaşlar mrb..dünde yazmıştım lekelenmeem vard bugünde devam ediyo dün çok azdı bugün miktarı arttı ama rengi koyu kırmızı ve kahve telvesi gibi bişeyler var korkuyrm napsam bilmiyorm(
benim de yarin test gunum cok korkuyorum elim ayagim dolaniyor .. napicam bilemiyorum tek bildigim cok korkuyorum
neyse hadı konuyu degıstıreyım fazla uzuldukkk :) cok ıyı sevdıgım bı arkadasıma koca arıyoruuuummmm. . . . Iyı nezıh bırı varsa soyleyın de tanıstırak,sevaptır :) hahaaayy
super super. . :) hehee. . .baslık parasını bana vercek ama ona gore amaaa :)
korkma diyecegim ama ne fayda bende korkuyorum. ya benim embriyolar 5.ci güne kadar gidemezse. ya ben transfere gidip eli bos dönersem diye. ama inanki korkunun hicbir seye faydasi yok. hatta zarari bile var.
melikacigim hamileligi hallettin bakiyorum hemen yeni bir konu buldun kendine. seni gidi cöpcatan seni. simdiden hayirlisi olsun. elini attigin bu is mutlu bir yuvaya dönüssün :)
arkadasım bende hıc olmadı oyle bısey. . .ama ıns hayra alamettır. . . Oyle hemen korkmayın rahat ol :)
kabul teyzem başımın etini yiyo istanbuldan.bi arkadaşın yokmu diye.buldum işte arada benimd karım olur seninde
kizlar bende yarini beklemiyip test yaptirdim bu sabah sonucu alana kadar soylemim dedim simdi sonucu aldim degerler bi gidim bile yukselmemis yine negatifi aldim dondum.. off yarabbim sana siginiyorum bu acidan
aaayyy olmaass. . .ıstanbul boyük şeerr. . . Oraya gız virmem beeenn :)