• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

testi özel hastanede yaptırdım ama sadece negatif yazıyo değer falan yazmıyo.labaratuardan testi alırken oradaki kız negatif dedi.hayırlısı canım.bunun altında benim bilmediğim kim bilir nasıl bir hayır vardır benim için...napalım diycek laf yok canım bnm

anladım bıtanemmm. . Hayırlısı olsun ınsaallah . . Guclu olman guzel. . HerseyRabbımızden. . . Rabbım sabır versın canım. . .bıdahakı sefere ınsaallah. . . Kıyamam sana :(

testi özel hastanede yaptırdım ama sadece negatif yazıyo değer falan yazmıyo.labaratuardan testi alırken oradaki kız negatif dedi.hayırlısı canım.bunun altında benim bilmediğim kim bilir nasıl bir hayır vardır benim için...napalım diycek laf yok canım bnm

şuan o kadar üzgünüm ki...anlatamam...ama herzaman ne diyoruz rabbimdem gelene boynum kıldan ince...

aslında doya doya ağlamak istiyorum ama RABBİMİN gücüne gitmesin diye ağlıyamıyorum.acaba ne kadar ara versem tedavi ye mantıklı olanı ne kadar zamn

selam arkadaşlar ancak gelebildim hastaneden malesef negatif çıktı kağıtta herhangi bir değer falan yazmıyo doktorumu aradık dersteymiş.ondan haber bekliyoruz bizi arıycakmış eşime telefonda söyledim oda bana testi yaptırdığımız yere güvenmiyom başka yerde yaparız dedi bi de zorla idrar testi de aldırdı oda tabiki tek çizgi şimdi doktorun aramasını bekliycez bakalım ne olcak.hayırlısı buymuş RABBİME gece gündüz hayırlısı diye dua ettim benm içinde hayırlısı buymuş.kaderimde bunu yaşamak varmış yaşıyorum.üzülmeye tabiki üzüldüm hatta test sonucunu alırken yanımda annem vardı o benden daha çok üzülüyo diye ağlayamadım bile.bu kadar işte tedavi iğneler transfer merak heyecan gerginlik stres bu kadarmış.şimdi ........RABBİM isteyen herkese inşallah içindede bana nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi olmayı.inşallah bi dahaki sefere olur.benim için hayırlısı buymuş demek ki.......

canim benim acini cok iyi anliyorum. iki kere yasadim aynisini. doya doya agla birtanem icindeki tüm birikimi disari at. isyan etmis olmassin merak etme. üzülmek ayri isyan ayri. neden diye sormayacaksin cünkü bunun cevabi yok. henüz anne olma vaktin gelmemis. ama umut etmekten ve istemekten asla vazgecme. keske seni teselli edecek sözler olsa döksek burada yaziya. bilirim simdi ne desek bos anlamsiz. Insallah anne olacagin günler yakindir. ayni sey bizi de bekliyor olabilir. Yüce Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

aslında doya doya ağlamak istiyorum ama RABBİMİN gücüne gitmesin diye ağlıyamıyorum.acaba ne kadar ara versem tedavi ye mantıklı olanı ne kadar zamn

nisacım hakkında hayırlısı bazen bize şer gibi görünenler inanki hallımızda hayırlı olanıdır. hiççç üzülme onun zamanı gelmemiş daha demekki.bende bu sitede ilk tedaviyi yaptıranlardanım neğatif aldım bende.inan hiç üzülmedim dedğin gibi annem arkadaşlarım benden çok üzüldü. Rabbimin takdiri o bizim için olacak en güzel zamanı biliyor ve o zaman er yada geç gelecek bebeğim. sanırım ilk denemen canım ikinci denemeyi genelde üç ay sonra diyorlar. bende aynen öle yapacam ama senden ricam bu tedavine başlamadan bütün tetiklerini yaptır hem için rahat olur hemde doktorun açısından iş dahada kolaylaşır. Allaha emanetsin üzülmek yokkkk.

bence ara verme canım. . . Hemen tekrar basla. . Kısa protokol mu uyglndı sana uzun mu? Ilaclarının dozları nasıldı?

canim benim acini cok iyi anliyorum. iki kere yasadim aynisini. doya doya agla birtanem icindeki tüm birikimi disari at. isyan etmis olmassin merak etme. üzülmek ayri isyan ayri. neden diye sormayacaksin cünkü bunun cevabi yok. henüz anne olma vaktin gelmemis. ama umut etmekten ve istemekten asla vazgecme. keske seni teselli edecek sözler olsa döksek burada yaziya. bilirim simdi ne desek bos anlamsiz. Insallah anne olacagin günler yakindir. ayni sey bizi de bekliyor olabilir. Yüce Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

amin canım sen ikinci tedavine ne kdar ara verdin acaba vücudu biraz dinlendirsem mi yolsa devam mı etsek bilemiyorum zaten bir tane hakkım kaldı sigortadan ne yapsam bilemiyorum ikilemdeyim kafamı başka şeylerle doldursam daha iyi

canim aglamak istiyorsan agla tabiki . kendine yuklenme sakin .. ben boyle durumlarda tikanip kaliyorum ne diyecegimi bilmiyorum ama Allah hakkimizda hayirli olani verir demekki zamani degilmis.. ben iki denememi arka arkaya yaptirmistim bu son denememe 3 ay ara verdikten sonra yaptirdim .. doktorum ara vermeye sicak bakmamisti ama benim kendimi toparlamam gerekiyordu.. burda senin ne zama baslamak istedigin onemli bence..

anladım canım. . . :( arastır artık nasıl dılersen. . .dıyecek bısey bulamıyorum

biliyorum canım sıkma kendini en zor şeylerden biridir teselli etmek.hiçbir zaman doğru kelime yoktur hayırlısı artık sana özelden msj atıcam cnm bakarsın tabi becerebilirsem

test günüme 3 gün kaldı ve bende adet agrıları başladı bile kanama hiç olmadı ama şu üç gün gecse bi test aldım bekliyorum ogun hem gelsın hem gelmesın istiyorum allahım insallah bebeklerim benimledir

ne zamandır dusunuyorum. . . Bılıyorsunuz ben hamılelıgım oncesnde de sonrasnda hep pozıtıf olmaya calısan bırıyım. . . Sızlerın keyıflerını yerıne getırmek ıcın muhabbet edıyorum sızlerle. . Fakat bazen de uzulmuyo degılım, negatıf alan arkadasları ıncıtıyosam kırıyosam dıye. . . Ben nısbet yapmam asla, kımseyı hakır gormem. . .ama ıstemeden kırıyorsam da cok ozur dılerım. . . Asla yanlıs anlasılmak ıstemem. . . . Umarım kendımı dogru ıfade edebılmısımdır. . . . :(

amin canım sen ikinci tedavine ne kdar ara verdin acaba vücudu biraz dinlendirsem mi yolsa devam mı etsek bilemiyorum zaten bir tane hakkım kaldı sigortadan ne yapsam bilemiyorum ikilemdeyim kafamı başka şeylerle doldursam daha iyi

canim benim ben ilk denememi haziran ayinda ikinci denememi Eylül ayinda yaptim. ama benim dondurulmusum yoktu. bence panik yapma hemen baslamak icin. birak biraz vücudun dinlensin. benim kisisel fikrimi sorarsan 3 ay dinlen. hem zihinsel hem de bedenen kendini hauir hisset. kacan yok kovalayan yok. ben kendimce cok fazla beklemedigimi düsünüyorum. mesela ikinci denemede vücudum ilaclara yeteri kadar reaksiyon vermedi tek bir yumurtam gelisti.

ben senin yerinde olsam embriyo transferini sigortaya yüklemezdim. kendim karsilardim. ilacla tedavi yaparken sigortayi devreye alirdim. gerci bilmiyorum sizin orada mümkün mü ama ben burada almanya'da yumurta biriktirma isleminde hakkim gitmesin diye kendim karsiladim masraflari (tüp bebege göre cok daha azdi) sonra asil ilacli tedavide devreye aldim sigortami. sonucta dondurulmus embriyo transferi sanirim masraf acisindan son derece düsük. gene de iyi düsün ve doktorunla etraflica konus. o hepimizden daha iyi bilir. benim bildigim kendini hazir hissetmedikce bir sonraki denemene baslama. önce simdiki soku atlat sonra salim kafayla yeni adimlar at.

ne zamandır dusunuyorum. . . Bılıyorsunuz ben hamılelıgım oncesnde de sonrasnda hep pozıtıf olmaya calısan bırıyım. . . Sızlerın keyıflerını yerıne getırmek ıcın muhabbet edıyorum sızlerle. . Fakat bazen de uzulmuyo degılım, negatıf alan arkadasları ıncıtıyosam kırıyosam dıye. . . Ben nısbet yapmam asla, kımseyı hakır gormem. . .ama ıstemeden kırıyorsam da cok ozur dılerım. . . Asla yanlıs anlasılmak ıstemem. . . . Umarım kendımı dogru ıfade edebılmısımdır. . . . :(

canim benim neden böyle bir fikir edindin anlamadim. biri birsey mi dedi. hepimiz pekala senin ne kadar temiz kalpli pozitif bir insan oldugunu biliyoruz. keske hepimiz dünyaya senin gibi pozitif bakabilsek. Yüce Rabbimden dilerim ki bana senin bekleme sürende gösterdigin iyimserligi ve neseyi nasip eylesin. hep mutlu ve pozitif kal sirinecigim :16:

canim benim ben ilk denememi haziran ayinda ikinci denememi Eylül ayinda yaptim. ama benim dondurulmusum yoktu. bence panik yapma hemen baslamak icin. birak biraz vücudun dinlensin. benim kisisel fikrimi sorarsan 3 ay dinlen. hem zihinsel hem de bedenen kendini hauir hisset. kacan yok kovalayan yok. ben kendimce cok fazla beklemedigimi düsünüyorum. mesela ikinci denemede vücudum ilaclara yeteri kadar reaksiyon vermedi tek bir yumurtam gelisti.

ben senin yerinde olsam embriyo transferini sigortaya yüklemezdim. kendim karsilardim. ilacla tedavi yaparken sigortayi devreye alirdim. gerci bilmiyorum sizin orada mümkün mü ama ben burada almanya'da yumurta biriktirma isleminde hakkim gitmesin diye kendim karsiladim masraflari (tüp bebege göre cok daha azdi) sonra asil ilacli tedavide devreye aldim sigortami. sonucta dondurulmus embriyo transferi sanirim masraf acisindan son derece düsük. gene de iyi düsün ve doktorunla etraflica konus. o hepimizden daha iyi bilir. benim bildigim kendini hazir hissetmedikce bir sonraki denemene baslama. önce simdiki soku atlat sonra salim kafayla yeni adimlar at.

aslında doğru en azından şu iki ayı bi atlatayım hem maddi hem manevi biraz kendimi hazırlayayım doğrusu bu bencede

negatifi görmüş biri olarak söylüyorum sen böyle devam et canım burda herkes birbirini anlar o duyguyu yaşamak için ne kadar beklenildiğini bilioruz neler çekildiğini.herşeyi doya doya yaşa canımsın

Back
X