Kabarcık çook teşekkür ederim.cevap verdiğin için..Eşimde bende sigarayı 3 yıl önce sigarayı bıraktık.yaklaşık 2 yıldır da çocuk için uğraşıyoruz.yediklerine derken de keçiboynuzu kürü yapıyorum başka da bişey yok.aylarca ilaç kullandı sayı ve hareketlilikte de çok değişme olamadı.bu arada sayı ve hareketlilik de düşük. 3 ay klomen kullandım hiç işe yaramadı.kistler oluştu.tabi onları yok etmek için ilaç kullandım..
2 aşılama yaptık birincisi kimyasal gebelikle sonuçlandı 2.cisi tutmadı.
artık aşılamayla uğraşmak istemiyorum.
Ancak morfoloji 0 olunca biraz korktum.
Ayıca beylikdüzü medicana ya gidecem tüp bebek için orası hakkında bilginiz var mı.Mart ayında kısmetse başlayacağız.
ben geldiimmm .. vee sonunda buyuk gune 1 gun kaldiiii
hoşgeldin kuzucum nasılsın heyecan varmı benimkide soru işte tabiiki olur demi yaaa
nisaemre nin bugün test günüya ondan haber bekliyorum
ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle döner.. bende bugun yerımde duramıyorum bi geçse hayırlısıyla.. sen nabıyon dadlum gıymatlum
gıttım ıdrar testı aldımmm gıcıklık olsun dıye :) defalarca tek cızgı gordum sımdı cıft :) hahayyy
senın bebişinin muhtemel dogum tarıhıyle benım dogum günüm aynı gün ..yarın için senden özel dua istıyoruz biz
Arkadaşlar test günümden 15 gün sonra kontrole çağırdılar bu cumartesi kontrole gideceğiz sizce keselerin yanında kalp atışı duyulabilirmi... 4 Şubatta transferim oldu 12. gün değerim 159 du Bhcg, 2 gün sonraki değer 296 oldu...çift embriyo transfer edildi sizce ikiz olma ihtimali varmı :)
Kizlar merhaba, benim 2 gündür su gibi akintim var, biranda bosaliveriyor, kokusuz renksiz... Hiç böyle birşeyle karsilasaniniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?