Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bea valla yemicem artik .. ne yesem ayni 3 aylik gibi oluyor karnim nefes alamiyorum resmenNasıl yani yemek yemeyecek misin artık
Yediğin gıdalardan kaynaklı midende gaz oluşmuş olabilir.Ben de çok olur bu durum.
Biz yatiyoruz artik , hepinize yarinki gune umut dagitan mutlu ve huzurlu bir gece dilerim :)))))
yok bea valla yemicem artik .. ne yesem ayni 3 aylik gibi oluyor karnim nefes alamiyorum resmendaha onceki 2 denememde hic boyle olmamistim bu sefer hersey anormal derecede degisti .. hayrami yorsam serremi bilemedim:44::44:
yok cnm yaa bende duramam az ac kalsam ..parca tesirli bombadan farkim olmuyorKullandığın herhangi bir ilacın yan etkisi olmasın? Yemek yemeden de durulabilse canım duralım da , belki sen kendini zaptedebilirsin, ben yapamıyorum bunu bugün biraz az yedim başım ağrıdı ya. Ama eğer hamileysen yemek yemeden duramazsın zaten.
Morfolojinin o kadar onemli olmadigini soyluyorlar..ozellikle sigara en basta diger cevresel durumlardan cok etkileniyormus..sigara iciyorsa mutlaka birakmali tamamen olmasada en azindan tedaviye basladigin ay..morfoloji sifir olup tup bebegi olan cok var skinti yapma ama dedigim gibi yediklerine ictiklerine dikkat..
ya ben bugün test yapmaya gidiyorum ne olur bana dua edin inşallah güzel hberlerle geleyim.sabah namaza kalktığımda kahverengi lekelenme olmuş ve şu saate kadar ara ara hala gedi ondanda korktum.inşallah hayra vesiledir.RABBİM inşallah bana nasip etmiştir anneliği
canımmmm:) buyuk gun geldı cattı. . Rabbımhayrlısını versın. .. Dılerım anne oldugunu ogrenırız. . . Ama Allah muhafaza aksı olursa da guclu ol nolur. . hersey Rabbımden :) bıtanem benımmm bak bızı bekletmeeee. . .cabuk gel ogrenınceeeeee. . . . .elını gobısıne koy ya varıs dıyerek gıt teste, verırken salavat getır. . . :)
salavat sürekli getiriyorumda canım varıs ne demek.yasin suresini okudum bi de çıkmadan içim ferahlasın diye
ya varis bütün servetlerin gercek sahibi demek kardeşim allah yardımcın olsun inşallah o mutlu haberi alırsın
salavat sürekli getiriyorumda canım varıs ne demek.yasin suresini okudum bi de çıkmadan içim ferahlasın diye
tamam canım teşekkürler.inşallahh
hastanede misin şu an verdin mi kan
hayır şimdi çıkıyorum evden dua edin ilaç saatlerimi bekledim beni unutmayın dualarınızda.
#slm kızlar ...
yarın yumurtalar toplanacak ve heyecandan ölüyorum.Aklımda bir sürü soru dilimde dua.Sizlerde dua edin Rabbim yardımcımız olsun...
kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????
Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin
benide ekleyin listenizee![]()
hayır şimdi çıkıyorum evden dua edin ilaç saatlerimi bekledim beni unutmayın dualarınızda.