şubat ta tüp bebek:)

Nasıl yani yemek yemeyecek misin artık:1::1:
Yediğin gıdalardan kaynaklı midende gaz oluşmuş olabilir.Ben de çok olur bu durum.
yok bea valla yemicem artik .. ne yesem ayni 3 aylik gibi oluyor karnim nefes alamiyorum resmen:5: daha onceki 2 denememde hic boyle olmamistim bu sefer hersey anormal derecede degisti .. hayrami yorsam serremi bilemedim:44::44:

Biz yatiyoruz artik , hepinize yarinki gune umut dagitan mutlu ve huzurlu bir gece dilerim :)))))

Hayırlı geceler...Senin hamileliğin pek çok kişiyi umutlandıracak bir hamilelik bence.Sağlıkla sen de öteki hamile diğer arkadaşlar da bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı ben gibi tedavisi başlayanlara, benimde çarşamba günü opum var, stres yapmaya başladım bile.

yok bea valla yemicem artik .. ne yesem ayni 3 aylik gibi oluyor karnim nefes alamiyorum resmen:5: daha onceki 2 denememde hic boyle olmamistim bu sefer hersey anormal derecede degisti .. hayrami yorsam serremi bilemedim:44::44:

Kullandığın herhangi bir ilacın yan etkisi olmasın? Yemek yemeden de durulabilse canım duralım da , belki sen kendini zaptedebilirsin, ben yapamıyorum bunu bugün biraz az yedim başım ağrıdı ya. Ama eğer hamileysen yemek yemeden duramazsın zaten.

Kullandığın herhangi bir ilacın yan etkisi olmasın? Yemek yemeden de durulabilse canım duralım da , belki sen kendini zaptedebilirsin, ben yapamıyorum bunu bugün biraz az yedim başım ağrıdı ya. Ama eğer hamileysen yemek yemeden duramazsın zaten.
yok cnm yaa bende duramam az ac kalsam ..parca tesirli bombadan farkim olmuyor:9: acayip sinir yapiyo:9:carsamba gunu test gunum .. gelse artik daha sabrim kalmadi..

ya ben bugün test yapmaya gidiyorum ne olur bana dua edin inşallah güzel hberlerle geleyim.sabah namaza kalktığımda kahverengi lekelenme olmuş ve şu saate kadar ara ara hala gedi ondanda korktum.inşallah hayra vesiledir.RABBİM inşallah bana nasip etmiştir anneliği

Morfolojinin o kadar onemli olmadigini soyluyorlar..ozellikle sigara en basta diger cevresel durumlardan cok etkileniyormus..sigara iciyorsa mutlaka birakmali tamamen olmasada en azindan tedaviye basladigin ay..morfoloji sifir olup tup bebegi olan cok var skinti yapma ama dedigim gibi yediklerine ictiklerine dikkat..

Kabarcık çook teşekkür ederim.cevap verdiğin için..Eşimde bende sigarayı 3 yıl önce sigarayı bıraktık.yaklaşık 2 yıldır da çocuk için uğraşıyoruz.yediklerine derken de keçiboynuzu kürü yapıyorum başka da bişey yok.aylarca ilaç kullandı sayı ve hareketlilikte de çok değişme olamadı.bu arada sayı ve hareketlilik de düşük. 3 ay klomen kullandım hiç işe yaramadı.kistler oluştu.tabi onları yok etmek için ilaç kullandım..
2 aşılama yaptık birincisi kimyasal gebelikle sonuçlandı 2.cisi tutmadı.
artık aşılamayla uğraşmak istemiyorum.
Ancak morfoloji 0 olunca biraz korktum.
Ayıca beylikdüzü medicana ya gidecem tüp bebek için orası hakkında bilginiz var mı.Mart ayında kısmetse başlayacağız.

günaydıııınnnnnn geleceğin en güzel anneleriii :) guzel huzurlu bı gune uyandıkkkkk. . . Hamd olsun . . Bugun bol hamıle haberlı bı gun olsun ınsaallaaaahhh :) muaaaahhhh

ya ben bugün test yapmaya gidiyorum ne olur bana dua edin inşallah güzel hberlerle geleyim.sabah namaza kalktığımda kahverengi lekelenme olmuş ve şu saate kadar ara ara hala gedi ondanda korktum.inşallah hayra vesiledir.RABBİM inşallah bana nasip etmiştir anneliği

canımmmm:) buyuk gun geldı cattı. . Rabbımhayrlısını versın. .. Dılerım anne oldugunu ogrenırız. . . Ama Allah muhafaza aksı olursa da guclu ol nolur. . hersey Rabbımden :) bıtanem benımmm bak bızı bekletmeeee. . .cabuk gel ogrenınceeeeee. . . . .elını gobısıne koy ya varıs dıyerek gıt teste, verırken salavat getır. . . :)

canımmmm:) buyuk gun geldı cattı. . Rabbımhayrlısını versın. .. Dılerım anne oldugunu ogrenırız. . . Ama Allah muhafaza aksı olursa da guclu ol nolur. . hersey Rabbımden :) bıtanem benımmm bak bızı bekletmeeee. . .cabuk gel ogrenınceeeeee. . . . .elını gobısıne koy ya varıs dıyerek gıt teste, verırken salavat getır. . . :)

salavat sürekli getiriyorumda canım varıs ne demek.yasin suresini okudum bi de çıkmadan içim ferahlasın diye

salavat sürekli getiriyorumda canım varıs ne demek.yasin suresini okudum bi de çıkmadan içim ferahlasın diye

canım ya varıs tum servetın gercek sahıbı demek. . . Rabbımızın adıyla ondan ıstıyoruz :) aaaayyy heyecanlandm kıızzz. . . Ins guzel haberlerle gelırsııınnnn. . . .

slm kızlar ...
yarın yumurtalar toplanacak ve heyecandan ölüyorum.Aklımda bir sürü soru dilimde dua.Sizlerde dua edin Rabbim yardımcımız olsun...
#

Allah yardimcin olsun devilgirl. insallah bol bereketli bir toplama olur :27:

kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????

hic bitmiyor yahu bizim cekilerimiz. acaba yumosum büyüdü mü, döllenecek mi, transfere kadar dayanir mi, tutundu mu, ay bir tarafim agriyor afet mi olacam, cubuga isedim cikmadi neler oluyor, sükür kan testi pozitif diyor ama ya yükselmezse, acaba ikiz mi, acaba ücüz mü, ikinci test ikiye katlanacak mi, kese grünecek mi, kalp atislar duyulacak mi, 12.ci hafta nasil gececek, Allahim dogum zor olacak mi. bir önceki durumu takip eden hep bir yeni telas durumu var. yahu biz ne zaman ögrenecegiz rahatlamayi. ben kendimce sanirim hic ögrenemeyecegim. sanirim bizim de cekimiz bu. güzel bir gün hayirli haberlerle basladi. tebrikler sevlk birazdan dansözün de gelecek. Allah tamamina erdirsin kucagin mis kokulu bebislerle dolsun insallah.

Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin :49::49::49::49::49:
benide ekleyin listenizee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrikler allah mutluluğunu daim etsin :nazar:bizlerinde yaşamasını nasip etsin :emir_bebek: aminn:16:

Back
X