şubat ta tüp bebek:)

Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin
benide ekleyin listenizee

oyyyyyyy çok sevindim beni de şimdi eşim aradı iş yerinden(mesaide).2 saat sonra gelcem gelince hastaneye gidelim test yaptırmaya diyo yarın test günüm ama ben hayır yarın yapıcam dedim belki 10/12 saat bile değişiklik gösterir.pozitifi görmeyi istediğim kadar negatiftende korkuyorum inşallah bende yarın güzel haberle gelirim canım ama çççooooooookkkkk sevindimmmm

canım bizimde yarına çok işimiz vardı aniden karar verdik ama o 1 saat bekleme süresini anlatamam ömrümden ömür gitti, allah bundan sonrada yardımcımız olsun, inşallah hayırlı haberler alırsın çektiğimiz sıkıntıları biz biliriz ancak....

Sancıdan sonra kanamam oldu kırmızı şimdilik 1 kaç damla. Bu durum da da pozıtıf çıkabılıyormuş ama umudumu kaybetmıcem. Hayırlısı diye dua edicem. Sizlerde benim icin dua edin lütfen daha 7. Günüm ne iğne ne ilaç ne işe yarar ki daha kese bile yoktur doktor coraspıni bırak sadece dedi. Bende oyle yapıcam ve hep yatıcam allah hepımızın yardımcısı olsun

kabarcıııımmmmm çok teşekkür ederimm muckk kabarcımm iyi ki varsın canım yaaa sen hep burda ol tatlım

Son düzenleme:
Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin

cok sevındım cooookkkkkkkkkkkkkk. . . Tebrık ederııımm :)

Canim ne haber nasil gidiyor bugun yazdim ama gormedin , bende bulantilar basladi sende varmi bir sey ?
Birde sana mesaj attim bir bakaran sevinirim...

Canim ne haber nasil gidiyor bugun yazdim ama gormedin , bende bulantilar basladi sende varmi bir sey ?
Birde sana mesaj attim bir bakaran sevinirim...

bulantım felan yok henuz. . . Ama naz makamını kullanarak aşermelerim başladı :) o ayrı. . Hehe

kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????

kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????

inşallahhhh ikizzzzzz bebişlerrr geliyoooo allah herkese yaşatsın

bende bugün kimse test yapmadı diyodum tam akşam dürprizi oldun kuzucum yaa çooooook sevindim allahım hayırlrsıyla kucağına almayıda nasip etsin canım

bulantım felan yok henuz. . . Ama naz makamını kullanarak aşermelerim başladı :) o ayrı. . Hehe

Ben iki sabahtir cok fena kalkiyorum bas donmesi mide bulantisi var, ne yersem arkasindan bulantim artiyor..
Aserme bende yok ama esimde fena var , ne gorse aliyor ben yiyeyim diye oturup cogunu kendisi yiyor boye giderse benden once karni buyuyecek :))))

Canim insallah hayirlisi olsun , ikinci test katlansin sevincin daha buyusun , sag saglim gelsinde kaciz olursa olsun :))))

cok sevindim cnm yaa tbrk edememistim ilk gordugumde ... ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYIDA NASIP EDER ISALLAH

arkadaslar ben bisey sorucam .. yemek yedikten sonra sanki fil yutmusum gibi sisyorum .. nedeni nedir acaba neyse onu bi daha yapmicam

kızzlaaarrrrrr soruma cevap istiyorummmmmmm hu uuuu huuuuuuuu

Daha önceki denemelerimde doktorum Crinone' nu günde bir kez kullanmak üzere vermişti. Şimdiki doktorum ilaçlarımı dün yazdı bugün aldım bir kamyonAğlasam mı gülsem mi şaşırdım. Bebek için diyoruz, bir yandan da aldığımız ilaçların fazlası vücudumuzu mahvediyor Bu doktorum da günde iki kez demiş Crinone jel için.
Benim bu ilacıma ek olarak Atoksilin, Prednol, Desefin, Coraspin ve Estrofem vermiş doktorum opu ve transfer için. Sizde de bu kadar ilaç alanınız oldu mu acaba:44::44::44:

arkadaslar ben bisey sorucam .. yemek yedikten sonra sanki fil yutmusum gibi sisyorum .. nedeni nedir acaba neyse onu bi daha yapmicam

Nasıl yani yemek yemeyecek misin artık
Yediğin gıdalardan kaynaklı midende gaz oluşmuş olabilir.Ben de çok olur bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…