Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin
benide ekleyin listenizee
oyyyyyyy çok sevindim beni de şimdi eşim aradı iş yerinden(mesaide).2 saat sonra gelcem gelince hastaneye gidelim test yaptırmaya diyo yarın test günüm ama ben hayır yarın yapıcam dedim belki 10/12 saat bile değişiklik gösterir.pozitifi görmeyi istediğim kadar negatiftende korkuyorum inşallah bende yarın güzel haberle gelirim canım ama çççooooooookkkkk sevindimmmm
Kimi doktorlara gore icerigindeki progesteronun emilimi gunluk olmasi gerekeni tek seferde karsiliyor ve fazlasi vajinit yapioyr.
Kimi doktorlara gore ivf progesteron yani tutunma hormonun cokca olmasi gereken fazla hormonun goz cikarmadigi bir durum clinone 2 estrofam 3 kere veriliyor.
Kisaca ozet her yigidin yogurt yigisi farkli doktorun ne dediyse o..
İcinde rahatlasin ben de bir defa kullaniyorum:))
Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin
Canm merhaba,
Canim ne guzel iki embryo varmis , sakin uzme kendini biliyorsun ben nereden geldim buraya , belkide bastan bu yana donmuslarin kaderi dogmak.bir olsun , iki olsun senin olsun , seni sonuca gotursun insallah , persembe hayirlisi ile transferin gerceklessin, unutma cok pozitif olacaksin :))))
Ben her gun kendim , bir arkadasim ve tum kizlar icin meryem 4-6 okuyrum , simdi ayrica senide eklerim , umarim dualarim kabul olur....
canim benim bana moral oluyorsun. yazdiklarini okudukca gücüme güc katiyorum. Allah senden razi olsun canim benim. insallah dedigin gibi olur bu iki embriyom bana bebek olur. Yüce Rabbimden daha gayrisini dilemiyorum. hicbir zaman kocaman evim harika arabam süper kariyerim olsun diye dua etmedim. dilegim hep kocaman bir ailem olsundu. Yüce Rabbim bu istegimi gerceklestirmedi simdiye kadar. neyleyeyim kocaman evi, büyük arabayi icini cocuk civiltilari doldurmayinca. öyle iki basina oturuyoruz kös kös iste. bazen bahcede oturup yan evin cocuklarinin nese dolu bagirismalarini dinliyoruz, gülümsüyoruz ve hayat iste bu diyoruz. dilerim Yüce Rabbim bize de bu neseli gürültüleri nasip eyler.
Merhaba :)))
Umarim buzdan bebeklerin sicacik karnina tutunur evin civiltilarla dolar, bu islerin bir teknik kismi var bir duygusal kismi , teknigi biliyoruz ama bazen cokta gerceklere takilmamk lazim , hayaller aradan siyrilip bize gelebiliyor.
Bana tedavimin basindan bu yana bir suru istatiki bilgi , yuzdeler falan verildi eger dinleseydim su an cok farkli bir durumdaydim, ama dinlemedim iyikide , hayalim aradan siyrildi simdi benimle ve insallah hepte benimle kalir.
Regldeki muaynede doktor bir yumurta dediginde ben vazgecmek istedim daha sonraki ay bakalim daha cok yumurta varsa yapalim dedim , esim hayir devam dedi bu yumurtanin kaderini bilemeyiz ve hakkimiz yok ona bu kaderi yasatmamaya , iyikide oyle demis simdi onu niye bu kadar sevdigimi daha iyi anliyorum genelde dogru kararlar veriyor ve bir yumurtaya bile kiyamiyacak kadar iyi bir insan.
Sende sans ver bekleyenlere dedimya belki onlarin kaderi dogmak , istemem ama olmadi dahada sansin var tazelerle denersin
Ama kendine ve hayallerine sans ver ve esine soyle rus donore gerk kalmayacak biz turk kizlari onlara pabuc birakmayiz :))))
Harikaaaaa bol hamileli bir topik , bize guzel haberler veren arkadasim butun omrun boyunca guzel haberler insallah
Sana ve bebegine keder , umutsuzluk ugramasin , hep yuzunuz gulsun , hep bir arada olun insallah...
Sancıdan sonra kanamam oldu kırmızı şimdilik 1 kaç damla. Bu durum da da pozıtıf çıkabılıyormuş ama umudumu kaybetmıcem. Hayırlısı diye dua edicem. Sizlerde benim icin dua edin lütfen daha 7. Günüm ne iğne ne ilaç ne işe yarar ki daha kese bile yoktur doktor coraspıni bırak sadece dedi. Bende oyle yapıcam ve hep yatıcam allah hepımızın yardımcısı olsun
Canim mumkun oldugunca dinlen ve sakin stres yapma , bizim dualarimiz seninle...
Canim ne haber nasil gidiyor bugun yazdim ama gormedin , bende bulantilar basladi sende varmi bir sey ?
Birde sana mesaj attim bir bakaran sevinirim...
kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????
aman bende farklı bısıer oldu zannettım
aman gecer onlar bende de oluyordu
simdi ıyı olduguna sevindim
ee tedavi mı baslıyo demek bu
bulantım felan yok henuz. . . Ama naz makamını kullanarak aşermelerim başladı :) o ayrı. . Hehe
kızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????
cok sevindim cnm yaa tbrk edememistim ilk gordugumde ... ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYIDA NASIP EDER ISALLAHkızlar benimle mutluluğumu paylaşan herkese herkese teşekkür ederim, inşallah ikinci testte üzmez beni, değerim 101 çıkmış ,3. gün embriyosu,11. gün sizce ikiz olabilir miiii?????????
kızzlaaarrrrrr soruma cevap istiyorummmmmmm hu uuuu huuuuuuuu
arkadaslar ben bisey sorucam .. yemek yedikten sonra sanki fil yutmusum gibi sisyorum .. nedeni nedir acaba neyse onu bi daha yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?