- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
testi özel hastanede yaptırdım ama sadece negatif yazıyo değer falan yazmıyo.labaratuardan testi alırken oradaki kız negatif dedi.hayırlısı canım.bunun altında benim bilmediğim kim bilir nasıl bir hayır vardır benim için...napalım diycek laf yok canım bnm
testi özel hastanede yaptırdım ama sadece negatif yazıyo değer falan yazmıyo.labaratuardan testi alırken oradaki kız negatif dedi.hayırlısı canım.bunun altında benim bilmediğim kim bilir nasıl bir hayır vardır benim için...napalım diycek laf yok canım bnm
şuan o kadar üzgünüm ki...anlatamam...ama herzaman ne diyoruz rabbimdem gelene boynum kıldan ince...
selam arkadaşlar ancak gelebildim hastaneden malesef negatif çıktı kağıtta herhangi bir değer falan yazmıyo doktorumu aradık dersteymiş.ondan haber bekliyoruz bizi arıycakmış eşime telefonda söyledim oda bana testi yaptırdığımız yere güvenmiyom başka yerde yaparız dedi bi de zorla idrar testi de aldırdı oda tabiki tek çizgi şimdi doktorun aramasını bekliycez bakalım ne olcak.hayırlısı buymuş RABBİME gece gündüz hayırlısı diye dua ettim benm içinde hayırlısı buymuş.kaderimde bunu yaşamak varmış yaşıyorum.üzülmeye tabiki üzüldüm hatta test sonucunu alırken yanımda annem vardı o benden daha çok üzülüyo diye ağlayamadım bile.bu kadar işte tedavi iğneler transfer merak heyecan gerginlik stres bu kadarmış.şimdi ........RABBİM isteyen herkese inşallah içindede bana nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi olmayı.inşallah bi dahaki sefere olur.benim için hayırlısı buymuş demek ki.......
aslında doya doya ağlamak istiyorum ama RABBİMİN gücüne gitmesin diye ağlıyamıyorum.acaba ne kadar ara versem tedavi ye mantıklı olanı ne kadar zamn
aslında doya doya ağlamak istiyorum ama RABBİMİN gücüne gitmesin diye ağlıyamıyorum.acaba ne kadar ara versem tedavi ye mantıklı olanı ne kadar zamn
canim benim acini cok iyi anliyorum. iki kere yasadim aynisini. doya doya agla birtanem icindeki tüm birikimi disari at. isyan etmis olmassin merak etme. üzülmek ayri isyan ayri. neden diye sormayacaksin cünkü bunun cevabi yok. henüz anne olma vaktin gelmemis. ama umut etmekten ve istemekten asla vazgecme. keske seni teselli edecek sözler olsa döksek burada yaziya. bilirim simdi ne desek bos anlamsiz. Insallah anne olacagin günler yakindir. ayni sey bizi de bekliyor olabilir. Yüce Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
bence ara verme canım. . . Hemen tekrar basla. . Kısa protokol mu uyglndı sana uzun mu? Ilaclarının dozları nasıldı?
şimdi benim 6 tane dondurulmuş embriyom var.ilaçlarım ilk günler yüksekti son günlere doğru dozu düşürmüşlerdi
canim aglamak istiyorsan agla tabiki . kendine yuklenme sakin .. ben boyle durumlarda tikanip kaliyorum ne diyecegimi bilmiyorum ama Allah hakkimizda hayirli olani verir demekki zamani degilmis.. ben iki denememi arka arkaya yaptirmistim bu son denememe 3 ay ara verdikten sonra yaptirdim .. doktorum ara vermeye sicak bakmamisti ama benim kendimi toparlamam gerekiyordu.. burda senin ne zama baslamak istedigin onemli bence..aslında doya doya ağlamak istiyorum ama RABBİMİN gücüne gitmesin diye ağlıyamıyorum.acaba ne kadar ara versem tedavi ye mantıklı olanı ne kadar zamn
şimdi benim 6 tane dondurulmuş embriyom var.ilaçlarım ilk günler yüksekti son günlere doğru dozu düşürmüşlerdi
anladım canım. . .arastır artık nasıl dılersen. . .dıyecek bısey bulamıyorum
dondurulmuşlar varsa dolayısıyla ilaç tedavisi almayacaksın. bu sebeble diğer ayda başlayabilirsin canım tabi karar senin
amin canım sen ikinci tedavine ne kdar ara verdin acaba vücudu biraz dinlendirsem mi yolsa devam mı etsek bilemiyorum zaten bir tane hakkım kaldı sigortadan ne yapsam bilemiyorum ikilemdeyim kafamı başka şeylerle doldursam daha iyi
ne zamandır dusunuyorum. . . Bılıyorsunuz ben hamılelıgım oncesnde de sonrasnda hep pozıtıf olmaya calısan bırıyım. . . Sızlerın keyıflerını yerıne getırmek ıcın muhabbet edıyorum sızlerle. . Fakat bazen de uzulmuyo degılım, negatıf alan arkadasları ıncıtıyosam kırıyosam dıye. . . Ben nısbet yapmam asla, kımseyı hakır gormem. . .ama ıstemeden kırıyorsam da cok ozur dılerım. . . Asla yanlıs anlasılmak ıstemem. . . . Umarım kendımı dogru ıfade edebılmısımdır. . . .
canim benim ben ilk denememi haziran ayinda ikinci denememi Eylül ayinda yaptim. ama benim dondurulmusum yoktu. bence panik yapma hemen baslamak icin. birak biraz vücudun dinlensin. benim kisisel fikrimi sorarsan 3 ay dinlen. hem zihinsel hem de bedenen kendini hauir hisset. kacan yok kovalayan yok. ben kendimce cok fazla beklemedigimi düsünüyorum. mesela ikinci denemede vücudum ilaclara yeteri kadar reaksiyon vermedi tek bir yumurtam gelisti.
ben senin yerinde olsam embriyo transferini sigortaya yüklemezdim. kendim karsilardim. ilacla tedavi yaparken sigortayi devreye alirdim. gerci bilmiyorum sizin orada mümkün mü ama ben burada almanya'da yumurta biriktirma isleminde hakkim gitmesin diye kendim karsiladim masraflari (tüp bebege göre cok daha azdi) sonra asil ilacli tedavide devreye aldim sigortami. sonucta dondurulmus embriyo transferi sanirim masraf acisindan son derece düsük. gene de iyi düsün ve doktorunla etraflica konus. o hepimizden daha iyi bilir. benim bildigim kendini hazir hissetmedikce bir sonraki denemene baslama. önce simdiki soku atlat sonra salim kafayla yeni adimlar at.
ne zamandır dusunuyorum. . . Bılıyorsunuz ben hamılelıgım oncesnde de sonrasnda hep pozıtıf olmaya calısan bırıyım. . . Sızlerın keyıflerını yerıne getırmek ıcın muhabbet edıyorum sızlerle. . Fakat bazen de uzulmuyo degılım, negatıf alan arkadasları ıncıtıyosam kırıyosam dıye. . . Ben nısbet yapmam asla, kımseyı hakır gormem. . .ama ıstemeden kırıyorsam da cok ozur dılerım. . . Asla yanlıs anlasılmak ıstemem. . . . Umarım kendımı dogru ıfade edebılmısımdır. . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?