şubat ta tüp bebek:)

o kadar fark yokmuş aramızda ya bende 25 yaşındayım neyse istersen abla diyeyim ama senden kanka da olur yani ikiside kabulümdür benim için
kankan olum yavrum:))

iyyim kuzucum sen nasılsın yeğenlerim nasılkızzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek:

bebekler iyi canım benim darısı basına hep duamdasınız insallah sizde enkısa zamanda tadarsınız bu duygusu garip bir duygu normalde kasık agrım oluyordu dün bıçak gibi kesildi hiç agrım kalmadı naıl korktum gece eşimi uyandıırdım bebeklere bişemi oldu kasıklarım agrımıyor diye oda manyak sanki tekme atmıyor derler gibi bişey olmaz dedi korkumdan uyuyamadım bugunki testim iyi çıkınca rahatladım

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

6. seybil -----------TRANSFERİ YAPILDI:)------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----:emir_bebek: degeri düştü :(bir dahaki sfere inşallah

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

52.didem_ada-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

53.bebeek---------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

54.mina55 ------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

55.esra8-------TRANSFERİNİ BEKLİYOR----------:emir_bebek:

56.zinnureyn --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

57.cemre3434 --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:-:emir_bebek:

58.bilcecebuk --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

59.AHL--------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar: hamileeeeeeeeeeeeeee:nazar:

60.sewtug--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

61.kabarcık--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

62.hatres--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

63.KetenPrensess--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---:emir_bebek:

64.bahar2142--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

65.ulvisim1210--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------:emir_bebek:

66.Miamaya--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

bu crinone jel i bazıları günde 2 defa bazıları da 1 defa kullanıyorum demiş de jel kullanım sayısı neye göre değişiyor mesela ben günde 1 defa sabah kullanıyorum günde iki defa kullanmak daha mı iyi kızlar

kızzlaaarrrrrr soruma cevap istiyorummmmmmm hu uuuu huuuuuuuu

selam türkiyenin en güzel anne adaylarıi, hamileleri ben geldim:10::10::10:
ama çook kalamıyacam :6:gezmeye gidicez

az sonra kocişimle:38::38:

kızzlaaarrrrrr soruma cevap istiyorummmmmmm hu uuuu huuuuuuuu

Kimi doktorlara gore icerigindeki progesteronun emilimi gunluk olmasi gerekeni tek seferde karsiliyor ve fazlasi vajinit yapioyr.
Kimi doktorlara gore ivf progesteron yani tutunma hormonun cokca olmasi gereken fazla hormonun goz cikarmadigi bir durum clinone 2 estrofam 3 kere veriliyor.
Kisaca ozet her yigidin yogurt yigisi farkli doktorun ne dediyse o..
İcinde rahatlasin ben de bir defa kullaniyorum:))

Selam arkadaşlar.ben bu topiğe ilk defa yazıyorum.daha önce 2 aşılamada negatifi gördüm.yaşım 33 artık tüp bebek için rapor çıkartıyorum önümüzdeki ay çıkacak inşallah.
Burada okuduklarım çok güzel hamile kalan çok var ve bana da okuduklarım umut oldu.allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler bersin inşallah.
benim eşimin değerinde morfoloji 0 kaç defa test yaptık sonuç değişmedi.hareketl,lk ve sayı da düşük.şimdi morfoji 0 olanlar tüp bebek şansı nedir acaba.
Bu durumda olup ta tüp bebek tutanlar varmı...

Morfolojinin o kadar onemli olmadigini soyluyorlar..ozellikle sigara en basta diger cevresel durumlardan cok etkileniyormus..sigara iciyorsa mutlaka birakmali tamamen olmasada en azindan tedaviye basladigin ay..morfoloji sifir olup tup bebegi olan cok var skinti yapma ama dedigim gibi yediklerine ictiklerine dikkat..

kabarcık kimsin sen ;)))))
konuyu ne kadar guzel bı sekılde acıklıyorsun
Alah razı olsun saolasın

Hic tarzim olmasada bir foruma uye olup topige dalmak madem evdeyim su 10gun bari faydam olsun diye anma hizmeti yapiyorum su an :))Tabi elimden geldigince ..
Tesekkur ediyorum ..
Sorunun cevaplamiyorum sir cunku;)

Ha birde genel seslenis yapiyorum test sonucu bekleyen herkese;her sayfada ayni seylerin panik hali var cunku
Arkadaslar goguste hassasiyetin hormonel sebebi iki sey 1.adet oncesi olan ovulasyon hali 2.prolaktin yani sut hormonu artip sut bezlerinde siskinlik yaptigindan.kasik agrisinin sebebi ise suprapubik yani idrar kesenizin oldugu kisimda kipirdayan hersey(idrar kesesi bagirsaklar yumurtaliklar...)kisaca bunlarin hicbiri basli basina gebelik belirtisi degildir bu sebeple olmasi gebesiniz olmamasi gebe degilsiniz anlamina gelmez kusun kanadindan yel kapar haldesiniz anliyorum ama gercekten takilmayin bosverin..aslolan tek gercek kandaki bhcg niz onunda gunu var..Kendiniz ve embiryolariniz icin lutfen bunlari skinti yapmayin..
Abondan kipkirmiz kanamaniz,nefes darligi elinizde ayaginizda odem karin agrisi(bicak saplanir tarzda)surekli kusma hali gibi sikayetleriniz olursa direk acile ..
İdrarinizda yanma,vajinaninzdan yesil akinti kasinti olursa ilacla gecer bebeginize zarari yok tedavi edilince..lekelenme seklinde adet kanamasi gibi olmayan rengini tarif edemediginiz kanamanizda normal..
Daha ne diyim herkes sakin kisaca :))

Son düzenleme:
slm kızlar ...
yarın yumurtalar toplanacak ve heyecandan ölüyorum.Aklımda bir sürü soru dilimde dua.Sizlerde dua edin Rabbim yardımcımız olsun...

Hic tarzim olmasada bir foruma uye olup topige dalmak madem evdeyim su 10gun bari faydam olsun diye anma hizmeti yapiyorum su an :))Tabi elimden geldigince ..
Tesekkur ediyorum ..
Sorunun cevaplamiyorum sir cunku;)

Ha birde genel seslenis yapiyorum test sonucu bekleyen herkese;her sayfada ayni seylerin panik hali var cunku
Arkadaslar goguste hassasiyetin hormonel sebebi iki sey 1.adet oncesi olan ovulasyon hali 2.prolaktin yani sut hormonu artip sut bezlerinde siskinlik yaptigindan.kasik agrisinin sebebi ise suprapubik yani idrar kesenizin oldugu kisimda kipirdayan hersey(idrar kesesi bagirsaklar yumurtaliklar...)kisaca bunlarin hicbiri basli basina gebelik belirtisi degildir bu sebeple olmasi gebesiniz olmamasi gebe degilsiniz anlamina gelmez kusun kanadindan yel kapar haldesiniz anliyorum ama gercekten takilmayin bosverin..aslolan tek gercek kandaki bhcg niz onunda gunu var..Kendiniz ve embiryolariniz icin lutfen bunlari skinti yapmayin..
Abondan kipkirmiz kanamaniz,nefes darligi elinizde ayaginizda odem karin agrisi(bicak saplanir tarzda)surekli kusma hali gibi sikayetleriniz olursa direk acile ..
İdrarinizda yanma,vajinaninzdan yesil akinti kasinti olursa ilacla gecer bebeginize zarari yok tedavi edilince..lekelenme seklinde adet kanamasi gibi olmayan rengini tarif edemediginiz kanamanizda normal..
Daha ne diyim herkes sakin kisaca :))

ne diiyim harikasın valla
sen bu konuda profluğa oynuyorsun anlaşılan

arkadaşlar merhabalar ben birşey öğrenmek istiyorum.6gün önce kan testi verdim sonuç 920.2 çıktı doktorum pozitif 2 hafta sonra kontrol dedi.yalnız o güne kadar lekelenme oluyordu az az ogünden beri hiç olmadı.bugünde biraz yürüdüm ve kısa mesafe dolmuşa bindim akşam geldim yine lekelenme ile karşelaştım ters birşeymi var diye çok korkuyorum. bana bi akılk verin ne yapayım doktoru arasam normal dicek.

Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin :49::49::49::49::49:
benide ekleyin listenizee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin :49::49::49::49::49:

oyyyyyyy çok sevindim beni de şimdi eşim aradı iş yerinden(mesaide).2 saat sonra gelcem gelince hastaneye gidelim test yaptırmaya diyo yarın test günüm ama ben hayır yarın yapıcam dedim belki 10/12 saat bile değişiklik gösterir.pozitifi görmeyi istediğim kadar negatiftende korkuyorum inşallah bende yarın güzel haberle gelirim canım ama çççooooooookkkkk sevindimmmm

Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin o tatlı heyecan bizide sarsın

Back
X