Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kankan olum yavrum:))o kadar fark yokmuş aramızda ya bende 25 yaşındayım neyse istersen abla diyeyim ama senden kanka da olur yani ikiside kabulümdür benim için
iyyim kuzucum sen nasılsın yeğenlerim nasılkızzzzzzz![]()
bu crinone jel i bazıları günde 2 defa bazıları da 1 defa kullanıyorum demiş de jel kullanım sayısı neye göre değişiyor mesela ben günde 1 defa sabah kullanıyorum günde iki defa kullanmak daha mı iyi kızlar
adet öncesi ben hep böyle oluyom yaa bi sinir bi stres bu ay bide tedavi gerginliği önceden biriktirdiklerim işte öyle şimdi iyiyim ama![]()
kızzlaaarrrrrr soruma cevap istiyorummmmmmm hu uuuu huuuuuuuu
Selam arkadaşlar.ben bu topiğe ilk defa yazıyorum.daha önce 2 aşılamada negatifi gördüm.yaşım 33 artık tüp bebek için rapor çıkartıyorum önümüzdeki ay çıkacak inşallah.
Burada okuduklarım çok güzel hamile kalan çok var ve bana da okuduklarım umut oldu.allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler bersin inşallah.
benim eşimin değerinde morfoloji 0 kaç defa test yaptık sonuç değişmedi.hareketl,lk ve sayı da düşük.şimdi morfoji 0 olanlar tüp bebek şansı nedir acaba.
Bu durumda olup ta tüp bebek tutanlar varmı...
kabarcık kimsin sen))))
konuyu ne kadar guzel bı sekılde acıklıyorsun
Alah razı olsun saolasın
Hic tarzim olmasada bir foruma uye olup topige dalmak madem evdeyim su 10gun bari faydam olsun diye anma hizmeti yapiyorum su an :))Tabi elimden geldigince ..
Tesekkur ediyorum ..
Sorunun cevaplamiyorum sir cunku
Ha birde genel seslenis yapiyorum test sonucu bekleyen herkese;her sayfada ayni seylerin panik hali var cunku
Arkadaslar goguste hassasiyetin hormonel sebebi iki sey 1.adet oncesi olan ovulasyon hali 2.prolaktin yani sut hormonu artip sut bezlerinde siskinlik yaptigindan.kasik agrisinin sebebi ise suprapubik yani idrar kesenizin oldugu kisimda kipirdayan hersey(idrar kesesi bagirsaklar yumurtaliklar...)kisaca bunlarin hicbiri basli basina gebelik belirtisi degildir bu sebeple olmasi gebesiniz olmamasi gebe degilsiniz anlamina gelmez kusun kanadindan yel kapar haldesiniz anliyorum ama gercekten takilmayin bosverin..aslolan tek gercek kandaki bhcg niz onunda gunu var..Kendiniz ve embiryolariniz icin lutfen bunlari skinti yapmayin..
Abondan kipkirmiz kanamaniz,nefes darligi elinizde ayaginizda odem karin agrisi(bicak saplanir tarzda)surekli kusma hali gibi sikayetleriniz olursa direk acile ..
İdrarinizda yanma,vajinaninzdan yesil akinti kasinti olursa ilacla gecer bebeginize zarari yok tedavi edilince..lekelenme seklinde adet kanamasi gibi olmayan rengini tarif edemediginiz kanamanizda normal..
Daha ne diyim herkes sakin kisaca :))
Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin
benide ekleyin listenizee![]()
Kızlaar bugün transferin 11 günüydü ve ben dayanamayıp akşam kan verdim sonuç 101 , böyle bir mutluluk yok allah herkese nasip etsin
benide ekleyin listenizee![]()