Aa siz iki kez kullanıyorsunuz daha mı iyi acaba niye bana tek kullandırtıyorlar ki ://
bilmiyorum ki niye öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa siz iki kez kullanıyorsunuz daha mı iyi acaba niye bana tek kullandırtıyorlar ki ://
Canm merhaba,
Canim ne guzel iki embryo varmis , sakin uzme kendini biliyorsun ben nereden geldim buraya , belkide bastan bu yana donmuslarin kaderi dogmak.bir olsun , iki olsun senin olsun , seni sonuca gotursun insallah , persembe hayirlisi ile transferin gerceklessin, unutma cok pozitif olacaksin :))))
Ben her gun kendim , bir arkadasim ve tum kizlar icin meryem 4-6 okuyrum , simdi ayrica senide eklerim , umarim dualarim kabul olur....
canim benim bana moral oluyorsun. yazdiklarini okudukca gücüme güc katiyorum. Allah senden razi olsun canim benim. insallah dedigin gibi olur bu iki embriyom bana bebek olur. Yüce Rabbimden daha gayrisini dilemiyorum. hicbir zaman kocaman evim harika arabam süper kariyerim olsun diye dua etmedim. dilegim hep kocaman bir ailem olsundu. Yüce Rabbim bu istegimi gerceklestirmedi simdiye kadar. neyleyeyim kocaman evi, büyük arabayi icini cocuk civiltilari doldurmayinca. öyle iki basina oturuyoruz kös kös iste. bazen bahcede oturup yan evin cocuklarinin nese dolu bagirismalarini dinliyoruz, gülümsüyoruz ve hayat iste bu diyoruz. dilerim Yüce Rabbim bize de bu neseli gürültüleri nasip eyler.
Ne güzel yazmışsınız benımde tek dileğim kocaman bır aile inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah, hiç bir zaman tek kendım için dua etmıyorumbu yoldaki bütün kadınlara yardım etsin allahım
kacncı gun embryosuydu kı. . .valla ılk testı bınlerde olup tek kese goren de var 80 olup ıkız olan da. . . Takdırı ılahı. . . Hayrlısı olsun ıns canm ya :) valla guzel gıtmesıne sevndm. . .rabbm kokularını duymayıda nasıp etsn bze
ikiz mi canım senin
bizler hep aynı şeyleri düşünüyor ve istiyoruz yüce rabbim inşallah dualarımı duyar aminnn![]()
![]()
Selam kızlar, bugün ikinci testimi yaptırdım.
11. Gün değerim 408 idi
13. Gün değerim yani bugünkü değerim 912 çıktı![]()
Dody'cum tekrar tekrar tebrik ederim. Seni de 2 saat yatırdılar değil mi? sonrasında da hemen eve gidip yattım mi merak ettim, ben baya dolaşmak durumunda kaldım, içim ondan rahat değil hic![]()
Teşekkür ederim canım, inşallah senden de müjdeli haberi alırız
Ben 1,5 saat yattım canım. Bana da kıpırdamadan yat dediler ama ne mümkün? O kadar sıkışmıştım ki iki kere sürgü istemek zorunda kaldımKıpraşıp durmuştum anlayacağın.
Canım bence moralini hiç bozma, hiç yatmadan hamile kalanları da duymuştum.
aaaf aff. . .cok uzuldum yaa. . . .ıkındı vaktı uyumamaya calısacaktım kendıme sozum vardı ama sızmış kalmışımmıns bebegıme zarar vermemmm. . . . Allahım yavrularımızı sen koru. . .
dün baya bunalım takılıyodumda bugün iyiyim çok şükür sen nasılsın toprağaaaaamdestina hemserim selam
gelmıssın bakıyorum
keyıfler iyidir umarım
hu huuuu herkes ne yapıo ya herkes işe güce dalmış.benim yarın test günüm ya tekrar tekrar hatırkatıyorum beni dualarınızda unutmayın.:126: