• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Canm merhaba,

Canim ne guzel iki embryo varmis , sakin uzme kendini biliyorsun ben nereden geldim buraya , belkide bastan bu yana donmuslarin kaderi dogmak.bir olsun , iki olsun senin olsun , seni sonuca gotursun insallah , persembe hayirlisi ile transferin gerceklessin, unutma cok pozitif olacaksin :))))
Ben her gun kendim , bir arkadasim ve tum kizlar icin meryem 4-6 okuyrum , simdi ayrica senide eklerim , umarim dualarim kabul olur....

canim benim bana moral oluyorsun. yazdiklarini okudukca gücüme güc katiyorum. Allah senden razi olsun canim benim. insallah dedigin gibi olur bu iki embriyom bana bebek olur. Yüce Rabbimden daha gayrisini dilemiyorum. hicbir zaman kocaman evim harika arabam süper kariyerim olsun diye dua etmedim. dilegim hep kocaman bir ailem olsundu. Yüce Rabbim bu istegimi gerceklestirmedi simdiye kadar. neyleyeyim kocaman evi, büyük arabayi icini cocuk civiltilari doldurmayinca. öyle iki basina oturuyoruz kös kös iste. bazen bahcede oturup yan evin cocuklarinin nese dolu bagirismalarini dinliyoruz, gülümsüyoruz ve hayat iste bu diyoruz. dilerim Yüce Rabbim bize de bu neseli gürültüleri nasip eyler.

Ne güzel yazmışsınız benımde tek dileğim kocaman bır aile inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah, hiç bir zaman tek kendım için dua etmıyorum :( bu yoldaki bütün kadınlara yardım etsin allahım

raporla ilgili hiç bilgim sadece hazırladık verdik haber bekliyoruz acaba aradıklarımda falan test yada muane ederlermi beni gittigimde çünkü rapor hazır diye arayacaklar ilaç dozu falan ayarlancakmış bizdede 2 defa olması lazım süre ile ilgili onuda bilmiyorum hazır cıkıyorken gurcalamak istemiyorum evet kendiligimden kalıyorum diye bide vermezlerse 5 senede 2 defa kendim kaldım hamile allahın izniyle şükürler olsun rabbime aksilik olurda rapordanda olmak istemiyorum acaba muane ederlermi beni tekrar ilaç dozu ayarlanmadan:18:

kacncı gun embryosuydu kı. . .valla ılk testı bınlerde olup tek kese goren de var 80 olup ıkız olan da. . . Takdırı ılahı. . . Hayrlısı olsun ıns canm ya :) valla guzel gıtmesıne sevndm. . .rabbm kokularını duymayıda nasıp etsn bze

Amin canım, hayırlısı ne ise o olur inşallah. Bebişim Allah'a emanet:16:

yalnız bana dün hangi arkadaş söylemişti ananas ye diye hatırlamıyorum ama gerçekten hamileler için çok faydası varmış ilaçlara başladığım günde beri kabız oldum ömrüm de ilk defa.yediğim kayısıların haddi hesabı yok ama düzelmemişti.dr ilaç verdi ama çok fazla ilaç da kullanmak istememiştim amaaa ananas işe yaradı tavsiye ederim

öncelikle herkese merhaba

2 gündür giremiyordum ttnetin azizliği iste

mehlika güzel haberine cok sevindim Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, eli ayağı düzgün, aklı bası yerinde, kısmetli, mutlu cocuklar olsun (cocuklar dedim oyle geldi agzıma)

Allah hayırlısını versin diye dua edelim
allah cümlemize nasip etsin insallah

bugun transferin 2.günü. bebisleri dolasmaya cıkardım bugun dedim onlara sıkısıkı tutunun bana bebislerim hava almaya gıdıyoruz dedim mutlu oldular herhalde ki keyfim yerinde

Allah büyüktür arkadaslar ne olur umutsuzluğa kapılmayın, hayırlısı olsun

canim benim bana moral oluyorsun. yazdiklarini okudukca gücüme güc katiyorum. Allah senden razi olsun canim benim. insallah dedigin gibi olur bu iki embriyom bana bebek olur. Yüce Rabbimden daha gayrisini dilemiyorum. hicbir zaman kocaman evim harika arabam süper kariyerim olsun diye dua etmedim. dilegim hep kocaman bir ailem olsundu. Yüce Rabbim bu istegimi gerceklestirmedi simdiye kadar. neyleyeyim kocaman evi, büyük arabayi icini cocuk civiltilari doldurmayinca. öyle iki basina oturuyoruz kös kös iste. bazen bahcede oturup yan evin cocuklarinin nese dolu bagirismalarini dinliyoruz, gülümsüyoruz ve hayat iste bu diyoruz. dilerim Yüce Rabbim bize de bu neseli gürültüleri nasip eyler.[/QUOTE]

BİZLER HEP AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYOR VE İSTİYORUZ YÜCE RABBİM İNŞALLAH DUALARIMI DUYAR AMİNNN:emir_bebek: :49:

Selam kızlar, bugün ikinci testimi yaptırdım.

11. Gün değerim 408 idi
13. Gün değerim yani bugünkü değerim 912 çıktı :nazar::nazar::nazar::52::52::52:

Dody'cum tekrar tekrar tebrik ederim. Seni de 2 saat yatırdılar değil mi? sonrasında da hemen eve gidip yattım mi merak ettim, ben baya dolaşmak durumunda kaldım, içim ondan rahat değil hic:(

Dody'cum tekrar tekrar tebrik ederim. Seni de 2 saat yatırdılar değil mi? sonrasında da hemen eve gidip yattım mi merak ettim, ben baya dolaşmak durumunda kaldım, içim ondan rahat değil hic:(

Teşekkür ederim canım, inşallah senden de müjdeli haberi alırız:34:
Ben 1,5 saat yattım canım. Bana da kıpırdamadan yat dediler ama ne mümkün? O kadar sıkışmıştım ki iki kere sürgü istemek zorunda kaldım :9: Kıpraşıp durmuştum anlayacağın.
Canım bence moralini hiç bozma, hiç yatmadan hamile kalanları da duymuştum.

Teşekkür ederim canım, inşallah senden de müjdeli haberi alırız:34:
Ben 1,5 saat yattım canım. Bana da kıpırdamadan yat dediler ama ne mümkün? O kadar sıkışmıştım ki iki kere sürgü istemek zorunda kaldım :9: Kıpraşıp durmuştum anlayacağın.
Canım bence moralini hiç bozma, hiç yatmadan hamile kalanları da duymuştum.

Az kaldı bakalım cumartesi günü belli olacak, gün yaklaştıkça heyecan stres artiyor:(

hu huuuu herkes ne yapıo ya herkes işe güce dalmış.benim yarın test günüm ya tekrar tekrar hatırkatıyorum beni dualarınızda unutmayın.:126:

aaaf aff. . .cok uzuldum yaa. . . .ıkındı vaktı uyumamaya calısacaktım kendıme sozum vardı ama sızmış kalmışımm :( ıns bebegıme zarar vermemmm. . . . Allahım yavrularımızı sen koru. . .

bu crinone jel i bazıları günde 2 defa bazıları da 1 defa kullanıyorum demiş de jel kullanım sayısı neye göre değişiyor mesela ben günde 1 defa sabah kullanıyorum günde iki defa kullanmak daha mı iyi kızlar

Tüm hamile arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı,bende perşembe günü burdan size hamilelik haberi verdim ama iki gün sonra değerim düştü.Ne çok sevinmiştik,herkese haber verdik.Kocacım bana hamilelik hediyesi almış gelmiş :( öyle baktıkça ağlıyorum ama pes etmek yok,hemen başladım araştırmalara Ben İzmir'deyim bu tedavimde İstanbul'a gelmek istiyorum,dua edin,çok dua edin...

Back
X