• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

canım ne oluyo ikindi vakti uyuyunca.daha öncede duymuştum bunu

kerahat vakıtlerınde yanı gunes dogmadan ve batmadan 45dk oncesı cıvarı uyumak hucrelerı olduruyo zeka gerılıgı yapıyo anı unutturuyo . . .Efendımız sav ın annesı asla uyumamıs o saatlerde. . .ve peygamber efendmzn mekruh olarak bıldırdıgı bısey bu. . . Allah muhafaza evlatlarımızn zeka gelısımını bız engellemeyelm. . .dıkkat etmekte fayda var . . . Inancımız geregı canım

kerahat vakıtlerınde yanı gunes dogmadan ve batmadan 45dk oncesı cıvarı uyumak hucrelerı olduruyo zeka gerılıgı yapıyo anı unutturuyo . . .Efendımız sav ın annesı asla uyumamıs o saatlerde. . .ve peygamber efendmzn mekruh olarak bıldırdıgı bısey bu. . . Allah muhafaza evlatlarımızn zeka gelısımını bız engellemeyelm. . .dıkkat etmekte fayda var . . . Inancımız geregı canım

canım öğrendiğim iyi oldu çook sağol sende dikkat et ben de dikkat edicem

hu huuuu herkes ne yapıo ya herkes işe güce dalmış.benim yarın test günüm ya tekrar tekrar hatırkatıyorum beni dualarınızda unutmayın.:126:

canım dua edelım ıns. . . Elını gobısıne koy ya varıs cek :) salavat getır. . . .rabbım bebegını sana bagıslasn ınsaallah

evet ya bende sorcam sorcam unutuyodum sahi sen niye hemen tübbebek yaptırdın daha çok yeni evlisin

ben geldim kızlar işten çıktım kuaföre gittim temizlikler yapıldı yarın ilk doktor kontrolüm doktora gidicez kısmetse bebeklerimizi görecez çok heyecanlıyım:)

ben geldim kızlar işten çıktım kuaföre gittim temizlikler yapıldı yarın ilk doktor kontrolüm doktora gidicez kısmetse bebeklerimizi görecez çok heyecanlıyım:)

temizlik dediğin benim anladım temizlikmi canım.eğer öyleyse kendini kasarım diye korkmuyomusun bişey olur diye.bende normalde gidiyorum ama hamile kalınca ne yapacam diye düşünüyorum yaaa

temizlik dediğin benim anladım temizlikmi canım.eğer öyleyse kendini kasarım diye korkmuyomusun bişey olur diye.bende normalde gidiyorum ama hamile kalınca ne yapacam diye düşünüyorum yaaa
canım mecbur yarın alttan bakabilir utanırım kuaförümde çok dikkat etti

Tüm hamile arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı,bende perşembe günü burdan size hamilelik haberi verdim ama iki gün sonra değerim düştü.Ne çok sevinmiştik,herkese haber verdik.Kocacım bana hamilelik hediyesi almış gelmiş :( öyle baktıkça ağlıyorum ama pes etmek yok,hemen başladım araştırmalara Ben İzmir'deyim bu tedavimde İstanbul'a gelmek istiyorum,dua edin,çok dua edin...

hayırlısı olsun canım sıkma canını allah büyük inşallah bi dahaki sefere sende mutlu haberler verirsin :)

canım mecbur yarın alttan bakabilir utanırım kuaförümde çok dikkat etti

ya ben çok pimpirikliyim işte.şimdiye kadar rahattımda yarın inşallah pozitifi alırım da bi de böyle şeyleri de düşünüyorum.hatta çalışıyorum işim de çok ağır nasıl yaparım diye düşünüyorum tabi inşallah hamileysem bu arada sen kaç yaşındasın canım ona göre hitap edicem de sana

ya ben çok pimpirikliyim işte.şimdiye kadar rahattımda yarın inşallah pozitifi alırım da bi de böyle şeyleri de düşünüyorum.hatta çalışıyorum işim de çok ağır nasıl yaparım diye düşünüyorum tabi inşallah hamileysem bu arada sen kaç yaşındasın canım ona göre hitap edicem de sana
29 yaşındayım canım ben valla mecbur yaptırdım

Back
X