şubat ta tüp bebek:)

Selam kızlar, bugün ikinci testimi yaptırdım.

11. Gün değerim 408 idi
13. Gün değerim yani bugünkü değerim 912 çıktı :nazar::nazar::nazar::52::52::52:

slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık ve dr onay bekliyor daha beni aramadılar ama bugun çift çizgi gördüm yani hamile olabilirim şimdi raporları alayımmı yoksa beni aradıklarında hamile oldugumu söyleyeyimmi çünkü eger düşük yada bir aksilik olursa raporum boşona yansın istemiyorum hakkım bitsin istemiyorum nasıl olcak böle bişi başınıza geldimi

slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık ve dr onay bekliyor daha beni aramadılar ama bugun çift çizgi gördüm yani hamile olabilirim şimdi raporları alayımmı yoksa beni aradıklarında hamile oldugumu söyleyeyimmi çünkü eger düşük yada bir aksilik olursa raporum boşona yansın istemiyorum hakkım bitsin istemiyorum nasıl olcak böle bişi başınıza geldimi

kızlar sizdemi bilmiyorsunuz :18:

2 embriyo transfer edildi canım, ama ben de merak ediyorum kaç bebiş var?

kacncı gun embryosuydu kı. . .valla ılk testı bınlerde olup tek kese goren de var 80 olup ıkız olan da. . . Takdırı ılahı. . . Hayrlısı olsun ıns canm ya :) valla guzel gıtmesıne sevndm. . .rabbm kokularını duymayıda nasıp etsn bze

ben sadece beş gün rapor aldım yarında iş başı yapacağım bence bu konuyu drla konuş eğer pozitif sonucu alırsan dr çalışmana engel yok derse çalışırsın hemen işden ayrılma derim ama genede sen bilirsin canım:emir_bebek::emir_bebek:[/QUObugün patronla konustum zaten onlar bana süre verecegini söyledi..ben calısmak ıstıyorum cunkı evde cok yıpranıyorum insanları onu bunu kafaya takmaktan..birde tedavim olumsuz sonuclanırsa benim için daha kötü olacak hepten deliririm heralde:37::37::52::52: ben sadece sunu merak ediyorum transfer olduktan sonra ne kadar dinlenmem gerekecek:18:

yarın kısmetse benim de transferim olacak
ben de aynı konuyu merak etmekteyim,örneğin yarım gün çalışıyorum
işe gitsem olur mu

raporun eger belirli bir süresi yoksa bence hic hamile oldugunu söyleme. raporun bir kenarda dursun nolur nolmaz. Allah korusun bu arada bir aksilik olursa sen zaten kendiliginden hamile kalabiliryorsun diye bir sonraki sefere rapor cikartmakta zorluk cikartabilirler. gerci ben yurtdisinda yasiyorum ama burada sigortam iki deneme icin onay verdi ve ne zaman yaptiracagima ben kendim karar verebiliyorum. sanirim TR'de de aynidir. bence raporun zaman siniri olup olmadigini arastir.

Selam arkadaşlar.ben bu topiğe ilk defa yazıyorum.daha önce 2 aşılamada negatifi gördüm.yaşım 33 artık tüp bebek için rapor çıkartıyorum önümüzdeki ay çıkacak inşallah.
Burada okuduklarım çok güzel hamile kalan çok var ve bana da okuduklarım umut oldu.allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler bersin inşallah.
benim eşimin değerinde morfoloji 0 kaç defa test yaptık sonuç değişmedi.hareketl,lk ve sayı da düşük.şimdi morfoji 0 olanlar tüp bebek şansı nedir acaba.
Bu durumda olup ta tüp bebek tutanlar varmı...

Back
X