- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
canım ben alırdım ama daha yeni yeni öğreniyom KURAN-I bende.daha o kadarını cesaret edecek kadar öğrenemedim canım
tamam bıtanemmm canın sagolsun. . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben alırdım ama daha yeni yeni öğreniyom KURAN-I bende.daha o kadarını cesaret edecek kadar öğrenemedim canım
kızlar bı arkadas ıcın cuz dagıtsam alabılırmısnz? Acıl. . . .
Selam kızlar, bugün ikinci testimi yaptırdım.
11. Gün değerim 408 idi
13. Gün değerim yani bugünkü değerim 912 çıktı![]()
Selam kızlar, bugün ikinci testimi yaptırdım.
11. Gün değerim 408 idi
13. Gün değerim yani bugünkü değerim 912 çıktı![]()
Ne zamana kadar okunması gerek çok acil degilse ben 1 cüz okurum
senin kaç embriyoydu canım bu arada maşallahhhh![]()
aaayy harıka yaaa :) senın de beşiz galıba. .
slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık ve dr onay bekliyor daha beni aramadılar ama bugun çift çizgi gördüm yani hamile olabilirim şimdi raporları alayımmı yoksa beni aradıklarında hamile oldugumu söyleyeyimmi çünkü eger düşük yada bir aksilik olursa raporum boşona yansın istemiyorum hakkım bitsin istemiyorum nasıl olcak böle bişi başınıza geldimi
kızlar sizdemi bilmiyorsunuz :18:
2 embriyo transfer edildi canım, ama ben de merak ediyorum kaç bebiş var?
ben sadece beş gün rapor aldım yarında iş başı yapacağım bence bu konuyu drla konuş eğer pozitif sonucu alırsan dr çalışmana engel yok derse çalışırsın hemen işden ayrılma derim ama genede sen bilirsin canım[/QUObugün patronla konustum zaten onlar bana süre verecegini söyledi..ben calısmak ıstıyorum cunkı evde cok yıpranıyorum insanları onu bunu kafaya takmaktan..birde tedavim olumsuz sonuclanırsa benim için daha kötü olacak hepten deliririm heralde
ben sadece sunu merak ediyorum transfer olduktan sonra ne kadar dinlenmem gerekecek:18:
yarın kısmetse benim de transferim olacak
ben de aynı konuyu merak etmekteyim,örneğin yarım gün çalışıyorum
işe gitsem olur mu
kızlar transferden sonra kullanmamız geren crinone jel i günde kaç defa ve ne zaman kullanıyorsunuz :44::44::44:
slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık ve dr onay bekliyor daha beni aramadılar ama bugun çift çizgi gördüm yani hamile olabilirim şimdi raporları alayımmı yoksa beni aradıklarında hamile oldugumu söyleyeyimmi çünkü eger düşük yada bir aksilik olursa raporum boşona yansın istemiyorum hakkım bitsin istemiyorum nasıl olcak böle bişi başınıza geldimi
ben günde 2 kez 12 saat arayla kullanıyorum canım
bı hafta ıcınde canım yaaa 11.cuzu vereym sana :)