şubat ta tüp bebek:)

ALLAH IM RAZI OLSUN canim inşallah hep beraber kucagimiza da aliriz , :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:oyle farkliymis ki yasamayan bilemez , rabbim tum arkadaslarimin gobislerini bebeislerle doldursun insallahhhhhhhh:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

hayırlı olsunnn canımmm...Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...Rabbim ben de dahil olmak üzere bu mutluluğu bekleyen tümmm arkadaşlarımaa nasipp etsinn bu güzelliğii...BİZİM İÇİN DUA DUA DUA... <3

Son düzenleme:
hayırlı olsunnn canımmm...Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...Rabbim ben de dahil olmak üzere bu mutluluğu bekleyen tümmm arkadaşlarımaa nasipp etsinn bu güzelliğii...BİZİM İÇİN DUA DUA DUA... <3

amin canim amin inşallah:nazar::nazar::nazar: sizlere nasip etsin allah im, saglikli hayirli evlatlarimiz olsun boolllllboollllllll:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:,sizlerin de güzel haberlerini aliriz insallahhhhhhhhhhhh:54::54::54::54:

yarın tekrar test yapıcamm.. dua edin inşallah :) güzel haberlerle döneyim ....

Merhaba arkadaşlar toplu mesaj atmayı bilmiyorum o yüzden bu şekilde yazıyorum.Dünden bu yana bir kaç arkadaşımız daha güzel haberler almış sanırım hepinizi kutluyorum Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah..Mehlika arkadaşım seni ayrıca tebrik etmek istiyorum çünkü ben bu topiği en başından beri takip edenlerdenim ve sen müthiş derecede pozitiftin seni kendime örnek alacağım ben ki her tedaviye başladığımda hep bu da olmazsa bir sonrakinde ne yaparım diye düşünmeye başlayıp kendini harap eden bir kişiydim ama sendeki enerji beni çok etkiledi transferinin ilk gününden beri hep inandın olacağına hep güzel düşündün ve sonucun da güzel oldu..Tekrar hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bizler için dua edin diyorum..

Merhaba arkadaşlar toplu mesaj atmayı bilmiyorum o yüzden bu şekilde yazıyorum.Dünden bu yana bir kaç arkadaşımız daha güzel haberler almış sanırım hepinizi kutluyorum Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah..Mehlika arkadaşım seni ayrıca tebrik etmek istiyorum çünkü ben bu topiği en başından beri takip edenlerdenim ve sen müthiş derecede pozitiftin seni kendime örnek alacağım ben ki her tedaviye başladığımda hep bu da olmazsa bir sonrakinde ne yaparım diye düşünmeye başlayıp kendini harap eden bir kişiydim ama sendeki enerji beni çok etkiledi transferinin ilk gününden beri hep inandın olacağına hep güzel düşündün ve sonucun da güzel oldu..Tekrar hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bizler için dua edin diyorum..

ayy canım benimm... ben çok başarılı zeki çalışkan biri değilim ama her zaman bana güzel kapılar açar Rabbim.. çünkü ondan gelen hayır da şer de gerçekten insana huzur veriyo :) rahat olun tadını çıkarın... herşeyin... beterin beteri var deyip sabredin :) muahhh

KİZLAR BEN GELDİM MİNİSİN LOKUMLARİ DAGİTTİM , DUALARİMİ OKUDUM , YENİ DİLEKLERİMİ İLETTİM , HEPİMİZ İCİN HAYİRLİSİNİ İSTEDİM :))))
AKLİMA GELEN İSİMLERİN HEPSİNİ OKUDUM , GELMEYENLERİDE SUBAT TOPİGİ DİYE TOPTAN SOYLEDİM , LİSTE BİRAZ UZUNDU AMA OLSUN BİZİM OZEL DURUMUMUZ VAR , KABUL OLUR İNSALLAH....

QUOTE=destina38;29011163]Allah razı olsun canım yaaaa inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza :16::16::16::16:[/QUOTE]

Allah'a siginmaktan baska yapacak bir seyimiz yok :)))

ALLAH razı olsun.bizde inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla hamileler listesine gireriz.sonra da inşalllah kucağına alanlardan oluruz inşallah.

bide benim çatlak herife dua et aplam yaaa :) güya bana iyilik yapıcak, bebeklere şimdiden rus dadı araştırıyo :) :) pislukk. . .hehee

Canim catlak kocalara etki eden bir dua yok , olsaydi catlak koca kalmazdi ama malesef gordugum kadariyla her evde var :))))
Rus dadi ha akilli adam bir tasla iki kus :))))

allah razı olsun allah kabul etsin aminn:71::71::71:

Amin canim hepimizin dualari kabul olur insallah..

Duaların kabul olsun ablacim, inşallah bizlerde nasibimizi alırız dualarindan...
Sana birsey sormak istiyorum, bugün trsnsferimin 7. Günü, yaklaşık 3 gündür kasiklarimda inanılmaz yanma var, ağrı değil sancı değil yanma. Sizde de oldu mu böyle şeyler cok merak ediyorum.

Bende olan su , 8. Gun basladi solda sanki bir bicak batmasi gibi ,bayagi siddetliydi , sonra agri yayildi kasiklarima sanki adet agrisina benziyordu 2 gun sonrada lekelenmem oldu. Yanliz herkeste farkli belirtiler oluyor sakin bunu olumlu veya olumsuz baz alma kafani karistirma.
hayirlisi olsun bize guzel haber ver...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayili olsun canim , Allah bir an once kucagina almayi nasip etsin , cok guzel haber verdin bize , kendine cok dikkat et bu aralar
Allah senin ve bebeginin hep annda olsun

yetiş dohtooorrrr. . . .gazım vaaarrrr cıkmıyooooo :-) hamılelıgımın ılk gunu olana baaahhhh. . . .

Canim onu ben gunlerdir cekiyorum , sana tavsiyem evin icinde biraz hareket et yada kisa yuruyus yap , birde sut urunleri arttiriyor gazi genelde sabah saatlerinde sut urunleti al gunduz gazin atabilirsin o zaman...

9aylık gıbı karnım sıstı. . Acayıp gazım ama zorlanıyorumm. . . Bebegıme zarar verırse dıye de bısey yapamıyorumm. . . .nolur yardım edıınn :(

Canim olmaz bebgine bir sey normal bunlar bakalim daha neler yasayacagiz , sana sorayim hic bel veya kaik agrin varmi ?

opu daha dün oldu ama embriyoloğm transfer yarın dedi
şaşkınım 2. gün transferi oluyo
zaten 3 yumurtam döllenmiş
kızlar nolur bişi deyin bu durum neye alamet
üstelik dr um tek embriyo transfer edecek bu da düşündürüyor doğrusu

Canim benimde ilk deneme 2. Gun transferiydi ve bir cok 2. Gun transferi ile hamile kalan kalan okudum , moralini bozma tek embryo ile olmayacak diye bir sey yok , sakin stres yapma , olumlu ol enerjin bebgine yansisin...

yarın tekrar test yapıcamm.. dua edin inşallah :) güzel haberlerle döneyim ....

Sirinecigim insallah benimki gibi 4 kata katlar , kat kat katlanir :))))))

ayy canım benimm... ben çok başarılı zeki çalışkan biri değilim ama her zaman bana güzel kapılar açar Rabbim.. çünkü ondan gelen hayır da şer de gerçekten insana huzur veriyo :) rahat olun tadını çıkarın... herşeyin... beterin beteri var deyip sabredin :) muahhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bütün hamile arkadaşlarıma:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
dışardaydım yeni geldim güzel haberini aldım gözün aydın tatlım sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini ne güzel bir haber rabbim inşallah bizede güzel haberler vermeyi kısmet eder çok güzel yaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Benim kasi ve bel agrilarim var bazen pek hissedilmiyor , bazende yogun oluyor ozellikle solda , sizde varmi bu tur agrilar
Doktoruma sordum normal dedi....

arkadaşlar merhabalar hamile kalanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ...sizden küçük bir ricada bulunacağım eğer mümkünse bizde adetimi bekliyoruz yeni tedavimiz için hayırlısıyla inşallah ..istanbulda yaşayan arkadaşlar varsa ORGALUTRON VE PUREGON 300 ÜNİTE ilaçlarını yazdı doktorumuz uygun alabileceğim bir eczane ismi önerebilirseniz eger cok sevinirim :( bugün nöbetçi bir eczane bulup hesaplattım 1.610 tl tutuyor bu ilaçaları kullanıpta daha uygun fiyata alan varsa söylerse çok sevinirim :(

Back
X