Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftar zamanı yaklaştı ben aşagı su alıp geleyim acanlarım:)şarkısıda var.....ohhhh hadi bakalım....haydi gamzelim......
![]()
allah kabul etsin canım bizede dua et orucunu açarkeniftar zamanı yaklaştı ben aşagı su alıp geleyim acanlarım:)
ederim hayatım rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip etsinallah kabul etsin canım bizede dua et orucunu açarken![]()
iftar zamanı yaklaştı ben aşagı su alıp geleyim acanlarım:)
merhaba benide eklermisiniz listeye? bende dün başladım adana başkent kışla hastanesinde hayırlısıyla klomen verdi doktor günde 2 tane içilecekmiş aynı anda bide menopur iğne daha bulamadım inşallah yarın getirtecekler perşembe başlanıcakmış zaten cumartesi kontrole çağırdılar ne yapacaklar acaba çok heyecanlıyım :) çok umutlanmak istemiyorum ilk denememiz bakalım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre verir inşallah kucağımıza alırız bebişleri:)
hepimiz için dua ettim canım yarında tutacam kısmetse yarın kandil herkez bizler için duasını etsin esirgemesin lütfen kulun kula duası kabul olurmuş...Allah kabul etsin bol bol dua edin bari herkes için... iyi akşamlar
anam adanalı buldum çatlayında patlayın herkez kayserilimi olucakkk hoşgeldinnnn topragım:)
hepimiz için dua ettim canım yarında tutacam kısmetse yarın kandil herkez bizler için duasını etsin esirgemesin lütfen kulun kula duası kabul olurmuş...
adanalılar hep dogurgan galiba :))ben turan çetinde yaptırıyorum cnmhoşbulduk canım, adanalı değilim ama osun yakınım sonuçta antakyadan geliyorum adanaya:) siz nerde yaptırıyorsunuz?
merhaba benide eklermisiniz listeye? bende dün başladım adana başkent kışla hastanesinde hayırlısıyla klomen verdi doktor günde 2 tane içilecekmiş aynı anda bide menopur iğne daha bulamadım inşallah yarın getirtecekler perşembe başlanıcakmış zaten cumartesi kontrole çağırdılar ne yapacaklar acaba çok heyecanlıyım :) çok umutlanmak istemiyorum ilk denememiz bakalım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre verir inşallah kucağımıza alırız bebişleri:)
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------
2. fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------![]()
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben---az kaldı:)başlayacak:)-------![]()
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------![]()
CANIM BENİM BEN BURDAYIM :)listeye bakıyorum liste varda kimse tedavi sürecini paylaşmıyor henüz:)kızlar burdasınız ama hiç sesiniz çıkmıyo noluyo![]()
yok bacım yok istemiyorlar geliyor kaçıyor:)aaayy canımmm. . .cok sagoll. . Senın kır
mızılar gelmedı ı hala yaa
CANIM BENİM BEN BURDAYIM :)listeye bakıyorum liste varda kimse tedavi sürecini paylaşmıyor henüz:)
ahh bi başlasam herşeyi anbean yazıcam![]()
yabana bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha adet olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff