• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

şarkısıda var.....ohhhh hadi bakalım....haydi gamzelim......:3::3:
:29::29:

merhaba benide eklermisiniz listeye? bende dün başladım adana başkent kışla hastanesinde hayırlısıyla klomen verdi doktor günde 2 tane içilecekmiş aynı anda bide menopur iğne daha bulamadım inşallah yarın getirtecekler perşembe başlanıcakmış zaten cumartesi kontrole çağırdılar ne yapacaklar acaba çok heyecanlıyım :) çok umutlanmak istemiyorum ilk denememiz bakalım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre verir inşallah kucağımıza alırız bebişleri:)

merhaba benide eklermisiniz listeye? bende dün başladım adana başkent kışla hastanesinde hayırlısıyla klomen verdi doktor günde 2 tane içilecekmiş aynı anda bide menopur iğne daha bulamadım inşallah yarın getirtecekler perşembe başlanıcakmış zaten cumartesi kontrole çağırdılar ne yapacaklar acaba çok heyecanlıyım :) çok umutlanmak istemiyorum ilk denememiz bakalım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre verir inşallah kucağımıza alırız bebişleri:)

anam adanalı buldum çatlayında patlayın herkez kayserilimi olucakkk hoşgeldinnnn topragım:)

Allah kabul etsin bol bol dua edin bari herkes için... iyi akşamlar
hepimiz için dua ettim canım yarında tutacam kısmetse yarın kandil herkez bizler için duasını etsin esirgemesin lütfen kulun kula duası kabul olurmuş...

hepimiz için dua ettim canım yarında tutacam kısmetse yarın kandil herkez bizler için duasını etsin esirgemesin lütfen kulun kula duası kabul olurmuş...

Allahım kabul etsin hayırısıyla bende niyetliydim tutmaya ama ctesi kırmızıları görünce olmadı malesef:(

hoşgeldin canım allahım inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşturur
sizde sorun neydi kuzum :16::16::16:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------:nazar:

2. fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

8. narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

11.umutluyum_ben---az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------:nazar:

2. fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

8. narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

11.umutluyum_ben---az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:nazar:

aaayy canımmm. . .cok sagoll. . Senın kır
mızılar gelmedı ı hala yaa

yabana bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha adet olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

oda olacak kuzum ne diyim inşallah en kısa zamanda adet olursun
artık gelsin kırmızılar demi yaaaaaa:53::53::53::53:

Back