şubat ta tüp bebek:)

nasıl gıtsın bıtanemmm ısde 9 subatta rengl oldum 14 subatta bıttı sogan suyu ıcmeye basladmm bakalım calısmalara devammm ne olurcak sonu bılemıyorummm bırde adet duzensılıgı va r var bende tatlım hatta adet sancılarıma varana kadar var onedenlee ben yumutlama gunumude normal olarak bılemıyorummmmmm :50:

şifa olsun kuşum sana soğan suyu bal niyetine iç çook faydalımış bende içtim :27:zamanında :46:
bide ben hayıt suyuna başladım sende dene adet düzenleyici gitmedinmi :18:doktora eşin sperm testi yaptırdımı :44:

şifa olsun kuşum sana soğan suyu bal niyetine iç çook faydalımış bende içtim :27:zamanında :46:
bide ben hayıt suyuna başladım sende dene adet düzenleyici gitmedinmi :18:doktora eşin sperm testi yaptırdımı :44:

yok tatlımmm gıtmedı doktoraa esımmm dahaca yenı dıye beklıyoruz bu ayda olmasa gıdıcem esımıde goturecem beraber gıdıcez ınsalllahhh

yok tatlımmm gıtmedı doktoraa esımmm dahaca yenı dıye beklıyoruz bu ayda olmasa gıdıcem esımıde goturecem beraber gıdıcez ınsalllahhh
çook beklemeyin eğer olmuyosa canım :8:sen kaç yaşındaydın yavvv :27:unuttum ben sormuşmudum hiç:26:

:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhh

canım çok sevindimmm allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin seninki kaçıncı gün emriyosuydu

aaa sen daha küçüksün yav:27: benim kardeşimle yaşıtsın korkma hiç canım eğer sorun yoksa önemli olur inş:emir_bebek:...ben 29 oldum :52:canım

ınsallahhh canımmm yaaa allaha cok dua edıyorummm ben tahlıl yaptırdım horman tahlılı falan hıcbısey cıkmadı bende temız cıktı sonuclarım bakalım beklıyoruz hala yok bbıseyyy :50:ınsallah bu ay olurrr :4:

ınsallahhh canımmm yaaa allaha cok dua edıyorummm ben tahlıl yaptırdım horman tahlılı falan hıcbısey cıkmadı bende temız cıktı sonuclarım bakalım beklıyoruz hala yok bbıseyyy :50:ınsallah bu ay olurrr :4:

inş bebişim inş :23:
bak moralini bozmak istemem asla:50:
bende yaptırmıştım testler bişey çıkmamıştı hiç
sonra eşim bir tahlil yaptırdı ve dünya başımıza yıkıldı o an:43::43: ve direk tüp bebek demişlerdi bize ve kaç yıl geçti, hala bişey yok
bence hiç korunmadıysan eşin bir tahlil yaptırsın inş bir sorun yoktur ama tedbir amaçlı

inş bebişim inş :23:
bak moralini bozmak istemem asla:50:
bende yaptırmıştım testler bişey çıkmamıştı hiç
sonra eşim bir tahlil yaptırdı ve dünya başımıza yıkıldı o an:43::43: ve direk tüp bebek demişlerdi bize ve kaç yıl geçti, hala bişey yok
bence hiç korunmadıysan eşin bir tahlil yaptırsın inş bir sorun yoktur ama tedbir amaçlı

balımmmm bız 1 yıl 2 ay faalan korunduk :1: sonradan dusunmeye basladık bebek yanı yaklasık 4 aydır falan dusunuyoruz ..

inş pozitif çıkar canım:emir_bebek::49:
sorun neydi nerde oldu tedavin :6:bide kaç yaşındasın ayyyyyyyy:30: çokmuuuuuu sordum yaaaaaaaaa:1:

Baştan baslim valla ortada görünür bir sorun yok :) hersey çok normal ama bi türlü olmuyor 2. Soru istanbul tüp bebek merkezinde 3, sor 25 yaşındayım : D

balımmmm bız 1 yıl 2 ay faalan korunduk :1: sonradan dusunmeye basladık bebek yanı yaklasık 4 aydır falan dusunuyoruz ..
hımmm anladım:53: canım o zaman daha çook erkenmiş panik yapma:30: ben seni ilk evlendiğin günden beri istiyo sanıyodum yawwww:27:

Baştan baslim valla ortada görünür bir sorun yok :) hersey çok normal ama bi türlü olmuyor 2. Soru istanbul tüp bebek merkezinde 3, sor 25 yaşındayım : D
aaaaaa doktorun kim ist tüpde bende orda yaptırdım 4. denememi suzan hanımda ama çook pişmanım gittiğime suzan hanıma:47:

hımmm anladım:53: canım o zaman daha çook erkenmiş panik yapma:30: ben seni ilk evlendiğin günden beri istiyo sanıyodum yawwww:27:

yok tatlım ozamandan berı dusunseydım ben ölürdum yaaa panıktenn nıye olmuyor neden olmuyr bıseymı var walla çatlardım herladeeeeeeee :53::53:

yok tatlım ozamandan berı dusunseydım ben ölürdum yaaa panıktenn nıye olmuyor neden olmuyr bıseymı var walla çatlardım herladeeeeeeee :53::53:
olur edam inş sen çook beklemezsin
allahım kimseleri bekletmesin daha fazla....
çoook zor bir duygu bu her ay ümit edip sonra hüsrana uğramak :43:

Back
X