Hayırlı Sabahlaaaarrrrrr.....
şapşahane bi gün diliyoruuuuuuuummm :) yavrucuklarımın da çok selamı var size teyzeleriiiii :) ellerinizden öpüyolaarrmıışşşşşş.....
İçgüdülerim seninkilerin tutacağını söylüyor.Çok pozitifsin.Bunu başarabilmek çok güzel.Ben yapamıyorum.
Hayirli hamilelikler dilerim saglikla ve mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallah evladinizi.
Butun bu yazdiklariniz bize icinde oldugumuz sureci br daha hatirlatti ama hayatta ne kolayki bu olsun , dogup buyuyorlar ve stresleri hic bitmiyor ama olsun bizimle olsunlarda her seye raziyiz...
Canim yasa cok takilma eger vucuduna iyi bakaran yas bile bir yere kadar sikinti yaratiyor , doktorum hep sunlari soyledi bana kure falan da gerek yok saglikli beslen , mutlu yasa , hic bir seye uzulme stres yapma , acik havada spor yap , duzgun yasa yani erken yat erken kalk metobolizmani duzenli calistir bunlar sana cok faydali olacaktir.bu arada benim yasim 44 ve tedaviye fsh 8.15 le basladim.
Mehlikacim cunkiiiii rahmi besleyen kan damarlarin bir kismi o tarftaymis ve bizim minisler cok kanli canli ortamlari severlermis gidip hep oralara tutunurmus ama yine de surekli o tarafa yatma arada taraf degistir ve mutlaka evde dolas kan dolasimin artsin bol su ic sivi al.....
Canim sen test gunude yaptir kan sayimini ve ignelerinide kullan , elinden geleni yapki icin rahat olsun. bu arada yasla ilgili yazdim yukarida yaina o kadar da takma ....
günaydın güzle dileklere ben de katılıyorum.... yavruculara ve kendine iyi bak...
bal tarçın çörek otunuda dene bide hayıt suyutamam tamam mutlaka.. ben bu arada soğan kürüne başlıyorum ve de incir :) boş durmayalım dimi?
günaydın enerjik kız sıpalar dan naberHayırlı Sabahlaaaarrrrrr.....
şapşahane bi gün diliyoruuuuuuuummm :) yavrucuklarımın da çok selamı var size teyzeleriiiii :) ellerinizden öpüyolaarrmıışşşşşş.....
günaaydın fatoş hanım bak merak etme bence sıpalar sana sürpriz yapacak gibi geliyo.....günaydın canlar nasılsınız ya şu 2 gün geçseydide sonucu alsaydım öldüm meraktan dün akşam adet sancısı çektim belim kasıklarım çok agrıdı adet olacak gibiyiym
Bilmiyorum.Doktorda çok beğenmişti.13 fsh a göre yumurtaların durumu süper demişti.Şanssızlık diye düşünüyorum.
ya kızlar hep fsh dan bahsetmişiniz benim fsh tahlillerde hep 4.09 çıkar bu ne demek iyimi kötümü yani?
günaydın hanımağam
4 üzeri kötü oluyo canım bu yumurta rezervini gösteriyo
günaydın canlar nasılsınız ya şu 2 gün geçseydide sonucu alsaydım öldüm meraktan dün akşam adet sancısı çektim belim kasıklarım çok agrıdı adet olacak gibiyiym
yumurta rezervini gösterir fsh 10 un üstündeyse yumurtlama durma noktasına yaklaşmış demektirgünaydın hanımağam
4 üzeri kötü oluyo canım bu yumurta rezervini gösteriyo
canım artık olmazsa elele tutuşup aytuna gideriz çok heyecanlıyım pazartesi olsada yapsam kurtulsamfatoşum minikler geliyor inşallah kuzum sen biraz sakin ol bak herşey güzel olucak bebeğim....
aytun da ne kız ben bilmediğim :26:yer gelmem kicanım artık olmazsa elele tutuşup aytuna gideriz çok heyecanlıyım pazartesi olsada yapsam kurtulsam
ooo maşallah ilk iğnede 12 yumurta çok benceKizlar gunaydinnn
Bende basladim en sonunda dun aksam 2. ignemi oldum ilk ultrasonda 12 folikul gozuktu umarim hepsi ayni anda gelisir
aytun da ne kız ben bilmediğim :26:yer gelmem ki
ooo maşallah ilk iğnede 12 yumurta çok bence
meleğimmmmm doktorumda ki doktor varya kadın dogumcu biz nihalle karar verdik olmazsa sen ben nihal elele tutuşup istanbulda ev tutup orda yapacazda:)ahahahhahahaytun da ne kız ben bilmediğim :26:yer gelmem ki
:
olur canım inş hayıt suyu içseydin baştan beri fsh içinİlk tedavimde 8 olgun yumurtam vardi bende fsh cok yuksek ona ragmen yinede iyi tabii:))) bu sefer biraz daha fazla bakalim hepsi olgun cikicakmi bu sefer olsun yaaa((
hıımmm anladımmeleğimmmmm doktorumda ki doktor varya kadın dogumcu biz nihalle karar verdik olmazsa sen ben nihal elele tutuşup istanbulda ev tutup orda yapacazda:)ahahahhahah
olur canım inş hayıt suyu içseydin baştan beri fsh için
hıımmm anladımçook tatlı bi doktor demi:94:....
zaten olmazsa sizinkiler benim gitmeme daha varya o zaman sizde 2. tedavinizi başlatırsınız ama istanbulda başlatında beraber gider geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?