şubat ta tüp bebek:)

Kizlar topiginizde banada yer verirseniz sevinirim :) ilk denememiz olumsuz sonuclandi 4 ay once :( mart ayindaki adetimde yani 15 gun sonra yeniden deneyecegiz .. Size bir sorum olacak deneyecegimiz merkez adetten 10 gun oncesi icin cagirdi ve rahime cizik aticaklarini soyledi bilimsel bir ismi vardi ama inanin aklima gelmiyor suan :( doktorumla gorusmeye gittigimde yazacagim operasyonun ismini :) bu kucuk operasyonda tup bebek tedavisine baslanirken rahim icinde kucuk bir cizik atiliyormus ve rahim o cizik sayesinde kendini yenilerken bebegin tutunmasinada yardimci oluyormus boyle birsey duyan varmi doktorundan ... İstersen yaptirmayada bilirsin dedi doktorumuz ama aklimda kalsin istemiyorum bebislerin tutunmasi icin en ufak bir ihtimal varsada denemek istiyorum sizce ne yapmaliyim 1 hafta sonra gitmem gerekiyor bu kucuk operasyon icin sizdende gikir almak istedim ... Bilen duyan varsa yardimci olursa sevinirim .. Rabbim hicbirimizin elini bos cevirmesin insallah

Hayırlı Sabahlaaaarrrrrr.....
şapşahane bi gün diliyoruuuuuuuummm :) yavrucuklarımın da çok selamı var size teyzeleriiiii :) ellerinizden öpüyolaarrmıışşşşşş.....

İçgüdülerim seninkilerin tutacağını söylüyor.Çok pozitifsin.Bunu başarabilmek çok güzel.Ben yapamıyorum.

Teslimiyet sahibi olmaya çalışıyorum...... Allahtan gelen herşeye razı olunca insan pozitif oluyo :) çok rahatız.... duamız tabiki tutunmasından yana ama olmazsa da Takdir i ilahi .. napalım canımcımmmm..... biz sebeplere sarıldık...gerisi takdir i ilahi...

Hayirli hamilelikler dilerim saglikla ve mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallah evladinizi.
Butun bu yazdiklariniz bize icinde oldugumuz sureci br daha hatirlatti ama hayatta ne kolayki bu olsun , dogup buyuyorlar ve stresleri hic bitmiyor ama olsun bizimle olsunlarda her seye raziyiz...

Canim yasa cok takilma eger vucuduna iyi bakaran yas bile bir yere kadar sikinti yaratiyor , doktorum hep sunlari soyledi bana kure falan da gerek yok saglikli beslen , mutlu yasa , hic bir seye uzulme stres yapma , acik havada spor yap , duzgun yasa yani erken yat erken kalk metobolizmani duzenli calistir bunlar sana cok faydali olacaktir.bu arada benim yasim 44 ve tedaviye fsh 8.15 le basladim.

Mehlikacim cunkiiiii rahmi besleyen kan damarlarin bir kismi o tarftaymis ve bizim minisler cok kanli canli ortamlari severlermis gidip hep oralara tutunurmus ama yine de surekli o tarafa yatma arada taraf degistir ve mutlaka evde dolas kan dolasimin artsin bol su ic sivi al.....

Canim sen test gunude yaptir kan sayimini ve ignelerinide kullan , elinden geleni yapki icin rahat olsun. bu arada yasla ilgili yazdim yukarida yaina o kadar da takma ....

anladım şekerimmm tmm saolasınn :) öyle yapıcam.. benim ilk ya tavsiyelerinizi bekliyorummm...

günaydın canlar nasılsınız ya şu 2 gün geçseydide sonucu alsaydım öldüm meraktan dün akşam adet sancısı çektim belim kasıklarım çok agrıdı adet olacak gibiyiym

tamam tamam mutlaka.. ben bu arada soğan kürüne başlıyorum ve de incir :) boş durmayalım dimi?
bal tarçın çörek otunuda dene bide hayıt suyu
Hayırlı Sabahlaaaarrrrrr.....
şapşahane bi gün diliyoruuuuuuuummm :) yavrucuklarımın da çok selamı var size teyzeleriiiii :) ellerinizden öpüyolaarrmıışşşşşş.....
günaydın enerjik kız sıpalar dan naber
günaydın canlar nasılsınız ya şu 2 gün geçseydide sonucu alsaydım öldüm meraktan dün akşam adet sancısı çektim belim kasıklarım çok agrıdı adet olacak gibiyiym
günaaydın fatoş hanım bak merak etme bence sıpalar sana sürpriz yapacak gibi geliyo.....

fatoşum minikler geliyor inşallah kuzum sen biraz sakin ol bak herşey güzel olucak bebeğim....

canım artık olmazsa elele tutuşup aytuna gideriz çok heyecanlıyım pazartesi olsada yapsam kurtulsam
aytun da ne kız ben bilmediğim :26:yer gelmem ki:10:
:9:
Kizlar gunaydinnn
Bende basladim en sonunda dun aksam 2. ignemi oldum ilk ultrasonda 12 folikul gozuktu umarim hepsi ayni anda gelisir
ooo maşallah ilk iğnede 12 yumurta çok bence

İlk tedavimde 8 olgun yumurtam vardi bende fsh cok yuksek ona ragmen yinede iyi tabii:))) bu sefer biraz daha fazla bakalim hepsi olgun cikicakmi bu sefer olsun yaaa:(((
olur canım inş hayıt suyu içseydin baştan beri fsh için
meleğimmmmm doktorumda ki doktor varya kadın dogumcu biz nihalle karar verdik olmazsa sen ben nihal elele tutuşup istanbulda ev tutup orda yapacazda:)ahahahhahah
hıımmm anladım :27:çook tatlı bi doktor demi:94:....
zaten olmazsa sizinkiler benim gitmeme daha varya o zaman sizde 2. tedavinizi başlatırsınız ama istanbulda başlatında beraber gider geliriz:10:
:10:

olur canım inş hayıt suyu içseydin baştan beri fsh için

hıımmm anladım :27:çook tatlı bi doktor demi:94:....
zaten olmazsa sizinkiler benim gitmeme daha varya o zaman sizde 2. tedavinizi başlatırsınız ama istanbulda başlatında beraber gider geliriz:10:
:10:

Yumurtalar kaliteli olsun diye ugrastım dhea bal-tarcın-corekotu dışında pek bişi yapmadım inşallah işe yaramıslardır

Back
X