şubat ta tüp bebek:)

Ben 26 Ocak günü transferi yapılan anne adayıyım.12.günde kandan bakılacak denilmesine rağmen 7.günde erken gebelik testi alıp negatif sonucu görüp tüm gün ağladım.10.gün gece 4 civarı kanamam başladı, sabah nasıl oldu, allahım o zaman hiç mi geçmez, bi insan bu kadar aciz kalabilir derken 7 50 de labaraturarın önündeydik.tedavi hemşiremiz gebeliğin kanda muhtemelen daha görünmeyeceğini ama yine de moralimizi bozmamak koşulu ile test yaptırmamızı istedi. test yapıldı, bize asır gibi gelen ama aslında 1,5 saat olan süre sonucu betahcg 88 çıkmış:))yani hamileyim,,,ama o kadar kolay değil. doktor önemli olan düzgün artış olması, 2 gün sonra bir daha gelin dedi.2 gün sonra sabah saat 07.50 de eşimle lab.önünde 1,5 saat bekle, değer çıksın 270.tamam dedim, kesin hamileyim.doktor dedi yok, keseciği görmek lazım, haftaya gelin. dediği tarihte eşimle beraber yine doktordayız, bildiğiniz sinir stres sahibi olmuşuz bu arada.neyse baktık o küçücük(daha 0,5 mm) keseciği gördük. artık sevinebilir miyiz dedik?keseciğin içinde bebeği görürsek tamammış.
inanıyorum, bebeğim o keseciğin içinde olacak.bunları size niye mi anlattım? tedavi stresli, transfer stresli, ama bitmiyor, sonrası daha da stresli.o zaman hiç moral bozmak yok.bunları yaşayıp bebeğimizin,eşimizin, ailemizin kıymetini daha çok bileceğiz. allahım hepinize uygun gördüğü zaman anne olmayı nasip etsin. dualarım sizinle...

gozun aydin canim maşallah :nazar::nazar::nazar: umarim hersey gönlünce olur,bebeisin seni hic birakmasin ins
kacinci denemen ve kanaman nasil oldu yazar misin?

İki topicte de beraberiz desene Puffy, Alis'i de alalım buraya.

Selam canim tedavin hayirli olsun , Alis buralarda oldugumu biliyor tedaviye baslayinca gelir zaten yanimiza ..

kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)

Canim ilk once cok uzgun oldugumu soylemek isterim , seni teselli etmez biliyorum ama bu surecte hepimiz bu duygulari yasiyoruz malesef hakkinda hayirlisini dilerim.
Ben su an memorial sislide tedavi goruyorum , ilk denemem baska bir merkezdeydi ve cok kotu bir deneyim oldu.buraya geldigimden bu yana o kadar pozitifimki , doktorlar cok bilincli ve arastirmaci , tum calisanlar ilgili ve guler yuzlu .tedavinin her asamasida cok titiz ve ilgiliyiler , embryo lab. Turkiyedeki tek kalite belgeli laboratuar , memnun olmadigim hic bir yan bulamadim. Ozellikle zor hastalari kabul etmeleri ile unluler , bu denemem olumsuz bile olsa yine orada denerim.

Merhaba arkadaslar,
sabah doktorum aradı döllenme henuz olmamış fazla umutlu olmamam gerektığını söyledı,
bunun dönem donem kadınlarda olabılecegını söyledı ben zaten beklıyodum bunu,
kendıme mı uzuleyım zar zor bırıktırdığımız paraya mı....neyse para önemlı değil desemde boyle olunca uzuluyorum işte.neyse bakalım belkı başka bır doktora ve merkeze gıderım heralde belkı o arada kendılığınden olur arkadasımın oyle olmustu.
sizin tavsıye edebılceğiniz istanbulda ıyı bı merkez vrmı kızlaaaar???
hepinizi çok opuyorum :((

Merhaba arkadasim,
Umarim bir baska denemeye gerek kalmaz ama benim su an tedavi oldugum merkezle bir gorusun derim yukarida yazdim merkezle ilgili bilgileri.

Kızlarrrrrrrrrrrrrr hastaneden aradılar transfere gidiyorummmmmmmmmm duaya buyrun lütfennnnnnnnnnnnnnnn.

Hayirli transferler ( biraz gec oldu ama yinede iyi dileklerimi iletmek istedim )

kizlar merhaba,

kisa bir özgecmis ile baslayayim dedim. sebepsiz infertilite durumundan bir anda rezerv düsmüs durumuna geldik biz. esimde sükür hicbir problem yok ama benim yumurta üretme kapasitem cok degil. burada masallah bazilarinizi okudum 10-12 yumi helal olsun valla. ben bu kadarini ancak 6 ayda biriktirebilirim. benim bu 3. raund. 2 tane basarisiz tüp bebek denemem var. sali günü Menogon ignelerle basladik sürece. günde iki kez esim yapiyor ignemi pazar günü de orgalutran bastirici igne ilave olacak. anlayacaginiz delik desik olacagim opuya kadar. doktorum 3 tane yumi gördü. benim icin rekor bir sayi. ilk denemede 2 adet ikinci denemede 1 adet yumi olmustu. hepsi de döllenmelerine karsin tutunma gerceklesmedi. kismet degilmis zamani degilmis. insallah bu sefer dualarimiz gerceklesir. pazartesi ikinci kontrole gidecegim kismetse.

topikte transferi olmus haber bekleyenlere sabir diliyorum. cok zor bir sürec biliyorum. saatler günler gecmek bilmez ama ne olur rahat olun. stres kötülüklerin anasidir.
hamilelik haberleri ile bizlere hayallerimizin aslinda imkansiz olmadigini gösterenlere Yüce Rabbimden problemsiz güzel bir hamilelik dönemi dilerim. Allahim hamislerimizi ve bebislerini korusun gözetsin.
hamile olmadigi haberini alan veya öyle düsünenler tabii ki üzülecekler. ben iki kere yasadim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum. ama inanin ki o üzüntü de geciyor. 1 gün matem ikinci gün bu isi bile beceremiyorum diye kendini suclama ücüncü gün esine sen git saglikli baska bir kadin bul benden hayir yok. dördüncü gün ben neyi yanlis yaptim. ve ister inanin ister inanmayin en gec 1 hafta icerisinde bir sonraki deneme ile ilgili arastirmalar basliyor. üzülmek en dogal hakkiniz ama sonra da bu matem havasindan cikmasini bileceksiniz. bizler güclü ve kendine güveni tam olan kadinlariz. hayallerimiz icin katlandiklarimiz herkesin harci seyler degil.

nefes aldigimiz sürece umut vardir. ve umut oldugu sürece de hayallerimizin gerceklesmesi ihtimali var.

sevgiyle hayirli cumalar diliyorum.

Zeynep

Hosgeldin canim buradada bulustuk :))))

benim sonuç negatif ağlamaktan gözlerim şişti

Bu durumda yazacak bir sey bulamiyor insan aglayip icinizdeki uzuntuyu akitin bir an once , sonra lutfen yeni tedavi icin hazirlanin.
Saglikli beslenin , stresten uzak yasayin , basit kurleri uygulayin daha guclu ve bilincli baslayin.vazgecmek yok yola devam edecegiz......

Bende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.

Canim 8. Gun daha etken gec tutunma diye bir sey var , gunun dolsun oyle test yaptir umarim iyi bir sonuc alirsin...

kızlar bende doktordan geldım karnımda su toplama olmus kan ıstedı verdım yarınkı sonuca gore devam edıcez.yuksek cıkarsa goz altına alıcaklarmıs hayırlısı olsun..

Canim insallah yarin hayirli haberler alirsin ...

amin inşallah canım ya .bugun dr gıttım buyume yavaslamıs yanlıs bıseylermı yapıyorsun dedı moralım bozuldu valla 10mm 12 mm olmus 9mm lerde 11 mm olmus ılacın dozunu artırdı pazartesı yıne gel dedı pazartesıde cok bır gelısme olmazsa sanırım sonlandırır tedavıyı 17-18 olması lazımmıs en az :18: :84:

Tatlim ne yapabilirsinki sen , ignelerini vurmak disinda yapabilecegimiz bir sey yokki ama tavsiyem stres yapma sigara ve kahve icme , bu arada yesil cay , adacayi gibi bitkisel hic bir cayi icme ve bol bol kirmizi et ye protein al....

slm kızlar bugün 11. günümdü kan testi 70 çıktı ama progeteron biraz düşük çıktı takviye iğne verdi

Hamileliginiz hayirli olsun tamamina ersin insallah....

selam kızlar biz geldik bebişlerimle bize dua eden herkesten allah razı olsun hepinize çok teşekkür ediyoruz.:emir_bebek: sonucu negatif olan arkadaşlşara çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor inşallah birdahaki sefere topikte hamiş olmayan kalmaz hayırlısıyla:43: doktorum sıkı sıkı tenbih etti sakın erken test yapma 12, güne kadar hiçbirşey kesin değil diye inşallah hepimiz için herşey çok güzel sonuçlanır . kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallah öpüldünüz.:21::21::21::21::21::21:

Hayirlisi olsun sol yaniniza yatmayi unutmayin....

Merhaba pozitif akadasim , nasilsin bebisler nasil , araniz iyi gidiyormu iyi davraniyormusun bakalim minislerine ....
Unuttum seni sanma sol yanina dogru yatmayi unutma.....

tatlım bende ogretmenım..ben hazıranda tatılde denicem

meslektaşım çok galiba burda :) ben de lisede öğretmenim edirne uzunköprüde. bizim de bu ay olumsuz sonuçlanan bir denememiz oldu. artık ben de hazirana deneriz diyorum. hem maddi hem de manevi toparlanmak lazım. vücut da kendine gelsin. bir sürü iğne ilaç hormon aldık ...

meslektaşım çok galiba burda :) ben de lisede öğretmenim edirne uzunköprüde. bizim de bu ay olumsuz sonuçlanan bir denememiz oldu. artık ben de hazirana deneriz diyorum. hem maddi hem de manevi toparlanmak lazım. vücut da kendine gelsin. bir sürü iğne ilaç hormon aldık ...
İletişimi koparmayalım.Haziranda da görüşmeye devam.

Canim 8. Gun daha etken gec tutunma diye bir sey var , gunun dolsun oyle test yaptir umarim iyi bir sonuc alirsin...

2. ve 3. gün embriyosu olsaydı üzülmezdim.Ama 5. gün embriyosu.labaratuar ve benim vücudumdaki geçirdiği süre toplamda 12 gün.Artık çok düşükte olsa kanda biraz çıkar diye düşünmüştüm.1 in üzerinde çıksaydı umudum olurdu.Ama 1 aldında değerim.Yinede test günü test yaptıracağım iğnelerimide kullanıyorum.

Ben 26 Ocak günü transferi yapılan anne adayıyım.12.günde kandan bakılacak denilmesine rağmen 7.günde erken gebelik testi alıp negatif sonucu görüp tüm gün ağladım.10.gün gece 4 civarı kanamam başladı, sabah nasıl oldu, allahım o zaman hiç mi geçmez, bi insan bu kadar aciz kalabilir derken 7 50 de labaraturarın önündeydik.tedavi hemşiremiz gebeliğin kanda muhtemelen daha görünmeyeceğini ama yine de moralimizi bozmamak koşulu ile test yaptırmamızı istedi. test yapıldı, bize asır gibi gelen ama aslında 1,5 saat olan süre sonucu betahcg 88 çıkmış:))yani hamileyim,,,ama o kadar kolay değil. doktor önemli olan düzgün artış olması, 2 gün sonra bir daha gelin dedi.2 gün sonra sabah saat 07.50 de eşimle lab.önünde 1,5 saat bekle, değer çıksın 270.tamam dedim, kesin hamileyim.doktor dedi yok, keseciği görmek lazım, haftaya gelin. dediği tarihte eşimle beraber yine doktordayız, bildiğiniz sinir stres sahibi olmuşuz bu arada.neyse baktık o küçücük(daha 0,5 mm) keseciği gördük. artık sevinebilir miyiz dedik?keseciğin içinde bebeği görürsek tamammış.
inanıyorum, bebeğim o keseciğin içinde olacak.bunları size niye mi anlattım? tedavi stresli, transfer stresli, ama bitmiyor, sonrası daha da stresli.o zaman hiç moral bozmak yok.bunları yaşayıp bebeğimizin,eşimizin, ailemizin kıymetini daha çok bileceğiz. allahım hepinize uygun gördüğü zaman anne olmayı nasip etsin. dualarım sizinle...

Hayirli hamilelikler dilerim saglikla ve mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallah evladinizi.
Butun bu yazdiklariniz bize icinde oldugumuz sureci br daha hatirlatti ama hayatta ne kolayki bu olsun , dogup buyuyorlar ve stresleri hic bitmiyor ama olsun bizimle olsunlarda her seye raziyiz...

Bende seminer döneminde dondurulmuşlarla deneyeyim diyorum tutmazsa yine 1 ay ara verip ağustosda tekrar tedaviye başlayayım diye düşünüyorum.Benim fsh 13 çıktığı ve yaş 35,5 olduğu için fazla bekleme şansım yok onunda stresi var.Gerçi doktorum fsh ın 13 ama yumurta toplamada çok iyi sonuç aldık demişti.yine de fazla beklemeyeyim diyorum.Ama işte en erken haziran gibi görünüyor.Seninle tam kader ortağı olduk.

Canim yasa cok takilma eger vucuduna iyi bakaran yas bile bir yere kadar sikinti yaratiyor , doktorum hep sunlari soyledi bana kure falan da gerek yok saglikli beslen , mutlu yasa , hic bir seye uzulme stres yapma , acik havada spor yap , duzgun yasa yani erken yat erken kalk metobolizmani duzenli calistir bunlar sana cok faydali olacaktir.bu arada benim yasim 44 ve tedaviye fsh 8.15 le basladim.

sıtem etmek uzereydım bende :) nıye sol yanıma kııısss

Mehlikacim cunkiiiii rahmi besleyen kan damarlarin bir kismi o tarftaymis ve bizim minisler cok kanli canli ortamlari severlermis gidip hep oralara tutunurmus ama yine de surekli o tarafa yatma arada taraf degistir ve mutlaka evde dolas kan dolasimin artsin bol su ic sivi al.....

2. ve 3. gün embriyosu olsaydı üzülmezdim.Ama 5. gün embriyosu.labaratuar ve benim vücudumdaki geçirdiği süre toplamda 12 gün.Artık çok düşükte olsa kanda biraz çıkar diye düşünmüştüm.1 in üzerinde çıksaydı umudum olurdu.Ama 1 aldında değerim.Yinede test günü test yaptıracağım iğnelerimide kullanıyorum.

Canim sen test gunude yaptir kan sayimini ve ignelerinide kullan , elinden geleni yapki icin rahat olsun. bu arada yasla ilgili yazdim yukarida yaina o kadar da takma ....

Bende seminer döneminde dondurulmuşlarla deneyeyim diyorum tutmazsa yine 1 ay ara verip ağustosda tekrar tedaviye başlayayım diye düşünüyorum.Benim fsh 13 çıktığı ve yaş 35,5 olduğu için fazla bekleme şansım yok onunda stresi var.Gerçi doktorum fsh ın 13 ama yumurta toplamada çok iyi sonuç aldık demişti.yine de fazla beklemeyeyim diyorum.Ama işte en erken haziran gibi görünüyor.Seninle tam kader ortağı olduk.

arjin her şey iyi görünüyo neden sonuç olumsuz oldu

tatlım bende ogretmenım..ben hazıranda tatılde denicem

canım ben de öğretmenim ne çok meslektaşımız var ne güzel :16: ben hazirana hiç bırakmak istemiyorum çünkü gecikmek istemedim boşu boşuna 4 aşılama yaptırdım ve sonunda ilk tüp bebek denemem olacak bu hafta yumoşlarım toplanacak toplanınca 3 gün sonra transfer var yaza da hamiş oluruz bakarsın inşallah

aynen aylardır o kadar iğne aldım ki şiştim her gün 3 iğne birden göbeğim delik deşik oldu :9:

canım ben de öğretmenim ne çok meslektaşımız var ne güzel :16: ben hazirana hiç bırakmak istemiyorum çünkü gecikmek istemedim boşu boşuna 4 aşılama yaptırdım ve sonunda ilk tüp bebek denemem olacak bu hafta yumoşlarım toplanacak toplanınca 3 gün sonra transfer var yaza da hamiş oluruz bakarsın inşallah

aynen aylardır o kadar iğne aldım ki şiştim her gün 3 iğne birden göbeğim delik deşik oldu :9:

ben yoruldum biraz aslında sonuca ulaşmayı ben de istiyorum ama çok fazla ilaç aldık vücudu dinlendirmek gerek biraz. bana kalsa bir ay sonra isterim .senin ilk tüp bebek denemen ise başla tabii ara vermene gerek yok.. bol şans...

başta hiçbişey yoktu cnm opudan sonra ben serum yemekten hastaneden en son kişi oldum ilk ben girmmeme rağmen serumları sökmek geldi içimden o kdr iyiydm düşün o gün karar verildi transferin ertelenmesine belirti olmadan ama sonrası 15 gün doğum yapmış kadınlardan beterdim fenalaşıyodum 9 aylık gebeler gibi karnım şişti ağrım çok vardı kusma mide bulantısı tam bi felaketti yani :((

canım çok geçmiş olsun bende de aynısı oldu karnım şişti kusuyodum falan yumurtalıklar su toplamıştı ama doktoruma gittim kana karışmışmı diye kan tahlili aldı ve kan temiz çıkınca ertesi gün transfer yapıldı transferin 3. günündeyim bakalım sonuç ne olucak acaba ohss olmuşmuydum da yine öylesine yaptılar yoksa gerçekten bir problem yokmuydu diye yaptılar bilmiyorum inşallah sonuç pozitif çıkarda ben yanılırım

ahh cnm ben transver günü eşime neler demişim narkozun etkisiyle hep senin yüzünden bunları yaşıyorum vs...ama sonuç pozitif olunca insan unutuyor ben çok sıkışık değildim hiçde öyle bişey yapmadılar ahh cnm kıyamam seni üzmüşler amaya ağrılı olmuştur .inş güzel haberlerini alıcaz .sen nerde tedavi görüyodun bursadamıydı
evt beklemek çok zor ama sabırlı olcaz cnm ne yapalım sakın aceleci olupta test yapma gününü bekle

sağol canım benn istanbulda tedavi oluyorum burda yaşıyorum inşallah Allah yüzümüze bakar dua et :56: bu arada senin bebiş kaç aylık şuan 1 aylık olmuştur heralde

kızlar bende doktordan geldım karnımda su toplama olmus kan ıstedı verdım yarınkı sonuca gore devam edıcez.yuksek cıkarsa goz altına alıcaklarmıs hayırlısı olsun..

inşallah bir sorun çıkmaz bende aynen vucut su topladı kan verdim temiz çıktı transfer yapıldı sonuşç bekliyorum şafak sayıyorum inşallah sendede bir problem olmaz

Back
X