tekmeleyin anannızı minişlerim pat küt girişin:)aaahahahhahahaha nazlı annetamam üstaaaddd kızma :) soktummm gereken mercilere emrettıgınız gıbı. . .yeter kı sakın oluunnn :) yoksa senın velet bana nefretle cıkacak anasının karnındaann :) baska tavsıyelerınız varmı hocaaamm
anladım o yüzden b12 destekli folikasit vermiş baklagillerden tüketmeye çalış canımBen vejeteryanım.O yüzden.B12 eksikliği oluyor.Kırmızı et, balık ve tavuk eti yiyemiyorum.
son ana kadar ümit var yaptır tabiKızlar bende çıkıyorum.Negatif çıksa da hemşire test gününe kadar iğneni yaptır dedi.İğneye gidiyorum.Görüşürüz.
banada inofolic verdi canım toz sabah 2 poşet akşam 2 poşet oda sıcaklıgındai suya karıştırıp içiyorum
kaçıncı denemendi canımokadar negatif görünce insan sevnemiyor pek işte 7 sene oldu bakalım bu senemiz guzel gececekmi inş yarın guzel haber almayı nasip etsin rabbim herkese evlt versin inş dualrınızı eksik etmyinmeleklerimz gelsin inş
ben geldimmmmm hatunlarrrr
ccanımm niye doktor bu ilacı verdi bu arada transferin ne zaman oldu sonuç mu bekliyosun
canım öncelikle geçmiş olsun
ben 8 denememin sadece 1 tanesini izmirde yaptım ve negatif sonuç aldım
ben doktorumdan çok memnunum tüm hastane doktorları takip ediyor beni elbirliği ile doğurtmaya and içtiler resmen
hamileliklerimde bazen 3 doktor bile olurdu ultrason başında pembemavinin hedefi hamile bırakmak deil eve bebek göndermek maddiyat bile 2.planda ben yıllardır o merkezdeyim negatif alan sadece 1 çiftle karşılaştım öle çok gebe kalan hastaları varki oraya gittiğinde onları görmek bile umut veriyor hastanede çok yattığım için herkez beni iyi tanıyor akraba olduk resmen :)
doktorumu en çok sevme nedenlerimden biride gece saat kaç olursa olsun telefonumu açması benle ilgilenmesi kanama olduğumda gece yarısı ben hastaneye varmadan lobide beni bekliyor olması inan ortam çok başka görüşmeye git kendin kara ver tanış en iyisi bu cnm
sen anlat canım ben dinlerim seni hanımağam benimevet canım millet kaçmış yahu fatoş da gitmiş olsaydı şimdi laflardık
slmm canmm bende aranıza yeni geldimbnede bu ay yaptırmam gerekioda kist ameliyatı olmuştum fsh şım yükselmiş acil tüp bebek dediler fakat ilkte tutmuycak die çok korkuyorum maddilat ve bulunduğumuz yerde tüp bebek merkezi yok başka şehire gitmek lazım falan ama ilkte nedin tutmuo bu tüp bebek sorun olmassa beni aydınlatırmısın
ALLAH isteyen herkeze nasip etsin inşş
yarın teste gidiyorum dualrınızı eksik etmeyin rabbim hep bizimle olsun inş hayırlı haberler almayı nasip etsin allhım bütün evladı olmayanlara en kısa zmanda evlt nasip etsin dualrımz hepimzle olsun....
slmm canmm bende aranıza yeni geldimbnede bu ay yaptırmam gerekioda kist ameliyatı olmuştum fsh şım yükselmiş acil tüp bebek dediler fakat ilkte tutmuycak die çok korkuyorum maddilat ve bulunduğumuz yerde tüp bebek merkezi yok başka şehire gitmek lazım falan ama ilkte nedin tutmuo bu tüp bebek sorun olmassa beni aydınlatırmısın
ben 2008 de çikolata kisti ameliyatı olmuştum,sonra evlendim normal yolla bir oğlum oldu.3 yaşında .2012 mayıstan beri çocuk için uğraşıyoruz ama klomenle normal yoladn olmadı.işte geçen ay rahim filmi çektirdim.iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.yani tüplerim kapalıydı.çikolata kisti ameliyatı olanlarda olabiliyomuş.ilk çocuğum nasıl oldu bilmiyorum,doktor da çok mantıklı bir açıklama getirmedi zaten.rahim filminden sonra korunmadık,normal yolla oldu işte.allah ikinci kez baktı yüzüme.şimdi evde aptal aptal sırıtarak dolaşıyorum,kimseye söyleyemedim.allah hepinizin gönlüne göre versin.ben bir çok forumda okurken çok ağlardım,hem mutluluktan bazen de üzüntüden.yine de şanslıydım ki bir evladım vardı,inşallah ikincisi göbişimde...allahım sana çook şükür....
düzülmeeee canımmm benimmmm..Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...istbulda yaşamıyorummm benn bursa Acıbademde aşılamamı oldummm dünn...ist. bahçeci fulyaaa çok iyi bir merkez,arkadaşımm orayı tercih etti gayet memnun bir arkadaşımda memorial da tedavisini olduuu o ilk denemede hamişş olduu ikizleri varr oda çok memnun..ama memorial birazzz pahalıııı bilginn olsunnn...Rabbim yardımcınn olsunnnn... bende seni öpüyorummm... <3 DOKTOR GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİİİ TEDAVİYE İLK BAŞLADIĞIMIZDA BENİM DE SORU İŞARETLERİMM VARDI KAFAMDA DOKTORLA MERKEZLE İLGİLİ AÇIKÇA PAYLAŞTIMMM DÜŞÜNCELERİMİİ VE İYİ Kİ DE AÇIK OLMUŞUMM MÜKEMMEL Bİ DOKTORUMMM MÜKEMMEL Bİ EKİBİ VARRR...KAFAMDAKİ BÜTÜN SORU İŞSRETLERİMDENN KURTULDUMMM...DOKTORUNAAA HERZAMAN AÇIK OLLLL...GÜVENNN ÇOK ÖNEMLİİİ...
Kanamadan sonra biraz stres yaptım.İğne yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşirede kanını alıp tahlil yapalım bir bakalım diyince bende denemek istedim.Biliyorum normalde 8. gün erken ama 5. gün embriyosu olduğu için belki çıkar dedim.Ama değerim 1 den azmış.Ben yine iğneye devam edeceğim.Pazar günü test günüm.
Kendimi toparlamaya çalışacağım.Yapacak bir şey yok.Şimdi bir sonraki denemeyi düşünüyorum ne zaman yapsam diye.Dondurulmuşlarım var.Onlarda süreç biraz daha kolay maddi ve manevi anlamda.Öğretmenim tatili beklesem mi beklemesem mi?Ama evde oturunca da stres oluyor insan.Bilmiyorum.
canm bende kistten ameliyat oldum ama fshşım yükselmiş hamile kalamıyorum senin kaç cm di kistin acaba benim kisit müsinöz die bi kistmiş
tatlım bende ogretmenım..ben hazıranda tatılde denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?