şubat ta tüp bebek:)

bant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle
benimde popomda yapıştırıldı haftada bir degişim dendi

arkadaslar bende transfer oldum yarın test gunum beni neden yazmadınz teesüüff edrim yani :( :( :( benm adımıda yazarsanız sevinirim
inşallah yarın pozitif olur sonucun ekliyorum listeye ilk sayfada listemiz:)

Birde alerji ilacı vermişlerdi.Prednol du galiba.İçeri kortizon.Sanırım Vücudum embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın diye.Yani ben öyle düşündüm.
prednol alerji ilacı değil kortizon canım çok dikkat et tuzlu yememeye calış çok kilo alırsın

tamaaaaamm bakmayıınn... küstüm gidiyoomm!!!!!! iyi gecelerr.....
sizde küsün yavrularım teyzelere.... :-p böööööööööö
ne nazlı çıktın beeeeeeee sende:)ahahahhahahahhahahah tekmeleyin canlarım nazlı ananızı:)küt pat giriişin:)

canım niye öyle diyon yaww moralini yüksek tutman lazım güzelim karamsar olma lütfen yaaaaaaa:16::16::16:

okadar negatif görünce insan sevnemiyor pek işte 7 sene oldu bakalım bu senemiz guzel gececekmi inş yarın guzel haber almayı nasip etsin rabbim herkese evlt versin inş dualrınızı eksik etmyin :emir_bebek: meleklerimz gelsin inş :nazar:

prednol alerji ilacı değil kortizon canım çok dikkat et tuzlu yememeye calış çok kilo alırsın

Evet biliyorum kortizon.Prospektüsünde alerji için yazıyordu da o yüzden öyle düşünmüştüm.Tuzlu yememeye dikkat ettim.Zaten 5 gün kullan demişlerdi.Kilo da almadım hatta stresten vermişim.

asayra tesadüfen bir sitede gördüm arapca hayat verenmiş anlamı çok hoşuma gitti
aslında zümra isminin anlamına bakarken gördüm ikiside güzel:)

yarın teste gidiyorum dualrınızı eksik etmeyin rabbim hep bizimle olsun inş hayırlı haberler almayı nasip etsin allhım bütün evladı olmayanlara en kısa zmanda evlt nasip etsin dualrımz hepimzle olsun.... :emir_bebek: :54: :1: :16:

progestan kapsul verdı doktorum jel kasıntı yaptı dıye degıstırdı. . .burda agızdan alınır dıyo hemsıre bana vajınaya yerlestır dedı . . . Bu ne yaman çelişki arkadaş :)

fdmaydın canım sen ne iş yapıyosun?
devlet hastanesinde danışmada çalışıom canım
progestan kapsul verdı doktorum jel kasıntı yaptı dıye degıstırdı. . .burda agızdan alınır dıyo hemsıre bana vajınaya yerlestır dedı . . . Bu ne yaman çelişki arkadaş :)
ay ne çelişkili nazlı çıktın ne dediysiler yap bizde sokuyoruz oramıza buramıza en nefret ettiğim o hapı koymak vajinada daha etkilirmiş ben günde 3 tane koyuyorum bantta kıçımda bide sabahlasrı göbekten iğnem var

Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzgünüm.Ağlamamak için kendimi tutuyorum çünkü bir başlarsam çok kötü olacağım.

uzgunsundur canim benim kolay deil yasadiklarimiz, dondurulmuslarin varmis bak buna yönel artik , yapacak bisi yok ,nisan gibi vakit kaybetmeden hemen dondurulmuşunla deneyebilirsin ayrica kaliteli embriyolarin varmis,unutma allah tan umit kesilmez güzelim,,,,,,,

devlet hastanesinde danışmada çalışıom canım

ay ne çelişkili nazlı çıktın ne dediysiler yap bizde sokuyoruz oramıza buramıza en nefret ettiğim o hapı koymak vajinada daha etkilirmiş ben günde 3 tane koyuyorum bantta kıçımda bide sabahlasrı göbekten iğnem var

tamam üstaaaddd kızma :) soktummm gereken mercilere emrettıgınız gıbı. . .yeter kı sakın oluunnn :) yoksa senın velet bana nefretle cıkacak anasının karnındaann :) baska tavsıyelerınız varmı hocaaamm

uzgunsundur canim benim kolay deil yasadiklarimiz, dondurulmuslarin varmis bak buna yönel artik , yapacak bisi yok ,nisan gibi vakit kaybetmeden hemen dondurulmuşunla deneyebilirsin ayrica kaliteli embriyolarin varmis,unutma allah tan umit kesilmez güzelim,,,,,,,

Çok teşekkür ederim canım.Bende sakin olmaya çalışıyorum.İçim kabardıkça derin derin nefes alıyorum.1. sınıf okuttuğum için sürekli rapor alamıyorum.Transfer sonrası dinlenmek daha iyi olur diye yarıyıl tatilini beklemiştim.Şimdi bilmiyorum ne zaman yapacağım.

iyi akşamlar canlar yarın görüşmek üzere rabbim yardımcımız olsun çok çok öptüm:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X