- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
allhım hepimize evlat nasip etsin inş dualarımz hepimzle olsun...![]()
![]()
![]()
canım niye öyle diyon yaww moralini yüksek tutman lazım güzelim karamsar olma lütfen yaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allhım hepimize evlat nasip etsin inş dualarımz hepimzle olsun...![]()
![]()
![]()
kızlaaarrrrrrr...... bakın biiiiiiii :)
benimde popomda yapıştırıldı haftada bir degişim dendibant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle
inşallah yarın pozitif olur sonucun ekliyorum listeye ilk sayfada listemiz:)arkadaslar bende transfer oldum yarın test gunum beni neden yazmadınz teesüüff edrim yani![]()
![]()
benm adımıda yazarsanız sevinirim
prednol alerji ilacı değil kortizon canım çok dikkat et tuzlu yememeye calış çok kilo alırsınBirde alerji ilacı vermişlerdi.Prednol du galiba.İçeri kortizon.Sanırım Vücudum embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın diye.Yani ben öyle düşündüm.
ne nazlı çıktın beeeeeeee sende:)ahahahhahahahhahahah tekmeleyin canlarım nazlı ananızı:)küt pat giriişin:)tamaaaaamm bakmayıınn... küstüm gidiyoomm!!!!!! iyi gecelerr.....
sizde küsün yavrularım teyzelere....böööööööööö
canım niye öyle diyon yaww moralini yüksek tutman lazım güzelim karamsar olma lütfen yaaaaaaa![]()
prednol alerji ilacı değil kortizon canım çok dikkat et tuzlu yememeye calış çok kilo alırsın
progestan kapsul verdı doktorum jel kasıntı yaptı dıye degıstırdı. . .burda agızdan alınır dıyo hemsıre bana vajınaya yerlestır dedı . . . Bu ne yaman çelişki arkadaş :)
devlet hastanesinde danışmada çalışıom canımfdmaydın canım sen ne iş yapıyosun?
ay ne çelişkili nazlı çıktın ne dediysiler yap bizde sokuyoruz oramıza buramıza en nefret ettiğim o hapı koymak vajinada daha etkilirmiş ben günde 3 tane koyuyorum bantta kıçımda bide sabahlasrı göbekten iğnem varprogestan kapsul verdı doktorum jel kasıntı yaptı dıye degıstırdı. . .burda agızdan alınır dıyo hemsıre bana vajınaya yerlestır dedı . . . Bu ne yaman çelişki arkadaş :)
canım sen inofolic kullanıyormusun sana verdimiFitil olarak kullanıldığında daha etkili oluyormuş.
Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzgünüm.Ağlamamak için kendimi tutuyorum çünkü bir başlarsam çok kötü olacağım.
canım sen inofolic kullanıyormusun sana verdimi
banada inofolic verdi canım toz sabah 2 poşet akşam 2 poşet oda sıcaklıgındai suya karıştırıp içiyorumBana folidoce verdi.Hem folik asit variçinde hemde B12
devlet hastanesinde danışmada çalışıom canım
ay ne çelişkili nazlı çıktın ne dediysiler yap bizde sokuyoruz oramıza buramıza en nefret ettiğim o hapı koymak vajinada daha etkilirmiş ben günde 3 tane koyuyorum bantta kıçımda bide sabahlasrı göbekten iğnem var
uzgunsundur canim benim kolay deil yasadiklarimiz, dondurulmuslarin varmis bak buna yönel artik , yapacak bisi yok ,nisan gibi vakit kaybetmeden hemen dondurulmuşunla deneyebilirsin ayrica kaliteli embriyolarin varmis,unutma allah tan umit kesilmez güzelim,,,,,,,
banada inofolic verdi canım toz sabah 2 poşet akşam 2 poşet oda sıcaklıgındai suya karıştırıp içiyorum