Ben 26 Ocak günü transferi yapılan anne adayıyım.12.günde kandan bakılacak denilmesine rağmen 7.günde erken gebelik testi alıp negatif sonucu görüp tüm gün ağladım.10.gün gece 4 civarı kanamam başladı, sabah nasıl oldu, allahım o zaman hiç mi geçmez, bi insan bu kadar aciz kalabilir derken 7 50 de labaraturarın önündeydik.tedavi hemşiremiz gebeliğin kanda muhtemelen daha görünmeyeceğini ama yine de moralimizi bozmamak koşulu ile test yaptırmamızı istedi. test yapıldı, bize asır gibi gelen ama aslında 1,5 saat olan süre sonucu betahcg 88 çıkmış:))yani hamileyim,,,ama o kadar kolay değil. doktor önemli olan düzgün artış olması, 2 gün sonra bir daha gelin dedi.2 gün sonra sabah saat 07.50 de eşimle lab.önünde 1,5 saat bekle, değer çıksın 270.tamam dedim, kesin hamileyim.doktor dedi yok, keseciği görmek lazım, haftaya gelin. dediği tarihte eşimle beraber yine doktordayız, bildiğiniz sinir stres sahibi olmuşuz bu arada.neyse baktık o küçücük(daha 0,5 mm) keseciği gördük. artık sevinebilir miyiz dedik?keseciğin içinde bebeği görürsek tamammış.
inanıyorum, bebeğim o keseciğin içinde olacak.bunları size niye mi anlattım? tedavi stresli, transfer stresli, ama bitmiyor, sonrası daha da stresli.o zaman hiç moral bozmak yok.bunları yaşayıp bebeğimizin,eşimizin, ailemizin kıymetini daha çok bileceğiz. allahım hepinize uygun gördüğü zaman anne olmayı nasip etsin. dualarım sizinle...