şubat ta tüp bebek:)

tamam üstaaaddd kızma :) soktummm gereken mercilere emrettıgınız gıbı. . .yeter kı sakın oluunnn :) yoksa senın velet bana nefretle cıkacak anasının karnındaann :) baska tavsıyelerınız varmı hocaaamm
tekmeleyin anannızı minişlerim pat küt girişin:)aaahahahhahahaha nazlı anne

Ben vejeteryanım.O yüzden.B12 eksikliği oluyor.Kırmızı et, balık ve tavuk eti yiyemiyorum.
anladım o yüzden b12 destekli folikasit vermiş baklagillerden tüketmeye çalış canım

Kızlar bende çıkıyorum.Negatif çıksa da hemşire test gününe kadar iğneni yaptır dedi.İğneye gidiyorum.Görüşürüz.

okadar negatif görünce insan sevnemiyor pek işte 7 sene oldu bakalım bu senemiz guzel gececekmi inş yarın guzel haber almayı nasip etsin rabbim herkese evlt versin inş dualrınızı eksik etmyin :emir_bebek: meleklerimz gelsin inş :nazar:
kaçıncı denemendi canım
ben geldimmmmm hatunlarrrr

bende geldim canım ama millet kaçmış ....naber:16::16:

canım öncelikle geçmiş olsun

ben 8 denememin sadece 1 tanesini izmirde yaptım ve negatif sonuç aldım

ben doktorumdan çok memnunum tüm hastane doktorları takip ediyor beni elbirliği ile doğurtmaya and içtiler resmen

hamileliklerimde bazen 3 doktor bile olurdu ultrason başında pembemavinin hedefi hamile bırakmak deil eve bebek göndermek maddiyat bile 2.planda ben yıllardır o merkezdeyim negatif alan sadece 1 çiftle karşılaştım öle çok gebe kalan hastaları varki oraya gittiğinde onları görmek bile umut veriyor hastanede çok yattığım için herkez beni iyi tanıyor akraba olduk resmen :)

doktorumu en çok sevme nedenlerimden biride gece saat kaç olursa olsun telefonumu açması benle ilgilenmesi kanama olduğumda gece yarısı ben hastaneye varmadan lobide beni bekliyor olması inan ortam çok başka görüşmeye git kendin kara ver tanış en iyisi bu cnm

slmm canmm bende aranıza yeni geldim ;) bnede bu ay yaptırmam gerekioda kist ameliyatı olmuştum fsh şım yükselmiş acil tüp bebek dediler fakat ilkte tutmuycak die çok korkuyorum maddilat ve bulunduğumuz yerde tüp bebek merkezi yok başka şehire gitmek lazım falan ama ilkte nedin tutmuo bu tüp bebek sorun olmassa beni aydınlatırmısın
ALLAH isteyen herkeze nasip etsin inşş

evet canım millet kaçmış yahu fatoş da gitmiş olsaydı şimdi laflardık
sen anlat canım ben dinlerim seni hanımağam benim
slmm canmm bende aranıza yeni geldim ;) bnede bu ay yaptırmam gerekioda kist ameliyatı olmuştum fsh şım yükselmiş acil tüp bebek dediler fakat ilkte tutmuycak die çok korkuyorum maddilat ve bulunduğumuz yerde tüp bebek merkezi yok başka şehire gitmek lazım falan ama ilkte nedin tutmuo bu tüp bebek sorun olmassa beni aydınlatırmısın

hoşgeldin canım yaş kaç kaç yıllık evlisin bide nerde deneyeceksin

yarın teste gidiyorum dualrınızı eksik etmeyin rabbim hep bizimle olsun inş hayırlı haberler almayı nasip etsin allhım bütün evladı olmayanlara en kısa zmanda evlt nasip etsin dualrımz hepimzle olsun.... :emir_bebek: :54: :1: :16:

allahim gonlunun istediğine tez vakitte kavuşturur inşallah , güzel mutlu, hayirli haberler alman dileğiyle,,,,,,,

kesin olacak ya da olmayacak die bisi yok ilkinde tutanlar da var tatlim nasip meselesi yarabbim, ol deyince oluverioooooo:))))

ben 2008 de çikolata kisti ameliyatı olmuştum,sonra evlendim normal yolla bir oğlum oldu.3 yaşında .2012 mayıstan beri çocuk için uğraşıyoruz ama klomenle normal yoladn olmadı.işte geçen ay rahim filmi çektirdim.iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.yani tüplerim kapalıydı.çikolata kisti ameliyatı olanlarda olabiliyomuş.ilk çocuğum nasıl oldu bilmiyorum,doktor da çok mantıklı bir açıklama getirmedi zaten.rahim filminden sonra korunmadık,normal yolla oldu işte.allah ikinci kez baktı yüzüme.şimdi evde aptal aptal sırıtarak dolaşıyorum,kimseye söyleyemedim.allah hepinizin gönlüne göre versin.ben bir çok forumda okurken çok ağlardım,hem mutluluktan bazen de üzüntüden.yine de şanslıydım ki bir evladım vardı,inşallah ikincisi göbişimde...allahım sana çook şükür....

canm bende kistten ameliyat oldum ama fshşım yükselmiş hamile kalamıyorum senin kaç cm di kistin acaba benim kisit müsinöz die bi kistmiş

Canım bence zaman kaybetmeden tup bebek tedavisine başlamalısın. Bende de kist problemi var, ameliyat olmadım ama rezerv de az. O yüzden Dr. acilen tup bebek yapmamızı söyledi. Ve süreç benim için başladı. Bu ay ilk tup bebek denememizi yaptık. Sonucu bekliyoruz. Her geçen zaman bizim aleyhimize.

üzülmeeee canımmm benimmmm..Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...istbulda yaşamıyorummm benn bursa Acıbademde aşılamamı oldummm dünn...ist. bahçeci fulyaaa çok iyi bir merkez,arkadaşımm orayı tercih etti gayet memnun bir arkadaşımda memorial da tedavisini olduuu o ilk denemede hamişş olduu ikizleri varr oda çok memnun..ama memorial birazzz pahalıııı bilginn olsunnn...Rabbim yardımcınn olsunnnn... bende seni öpüyorummm... <3 DOKTOR GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİİİ TEDAVİYE İLK BAŞLADIĞIMIZDA BENİM DE SORU İŞARETLERİMM VARDI KAFAMDA DOKTORLA MERKEZLE İLGİLİ AÇIKÇA PAYLAŞTIMMM DÜŞÜNCELERİMİİ VE İYİ Kİ DE AÇIK OLMUŞUMM MÜKEMMEL Bİ DOKTORUMMM MÜKEMMEL Bİ EKİBİ VARRR...KAFAMDAKİ BÜTÜN SORU İŞSRETLERİMDENN KURTULDUMMM...DOKTORUNAAA HERZAMAN AÇIK OLLLL...GÜVENNN ÇOK ÖNEMLİİİ...
d

merhaba bende bursa acıbademde tedavi oluyorum sen hangi doktorun hastasısın sorun hangi tarafta yaşın kaç

Kanamadan sonra biraz stres yaptım.İğne yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşirede kanını alıp tahlil yapalım bir bakalım diyince bende denemek istedim.Biliyorum normalde 8. gün erken ama 5. gün embriyosu olduğu için belki çıkar dedim.Ama değerim 1 den azmış.Ben yine iğneye devam edeceğim.Pazar günü test günüm.

Kendimi toparlamaya çalışacağım.Yapacak bir şey yok.Şimdi bir sonraki denemeyi düşünüyorum ne zaman yapsam diye.Dondurulmuşlarım var.Onlarda süreç biraz daha kolay maddi ve manevi anlamda.Öğretmenim tatili beklesem mi beklemesem mi?Ama evde oturunca da stres oluyor insan.Bilmiyorum.

tatlım bende ogretmenım..ben hazıranda tatılde denicem

Ben 26 Ocak günü transferi yapılan anne adayıyım.12.günde kandan bakılacak denilmesine rağmen 7.günde erken gebelik testi alıp negatif sonucu görüp tüm gün ağladım.10.gün gece 4 civarı kanamam başladı, sabah nasıl oldu, allahım o zaman hiç mi geçmez, bi insan bu kadar aciz kalabilir derken 7 50 de labaraturarın önündeydik.tedavi hemşiremiz gebeliğin kanda muhtemelen daha görünmeyeceğini ama yine de moralimizi bozmamak koşulu ile test yaptırmamızı istedi. test yapıldı, bize asır gibi gelen ama aslında 1,5 saat olan süre sonucu betahcg 88 çıkmış:))yani hamileyim,,,ama o kadar kolay değil. doktor önemli olan düzgün artış olması, 2 gün sonra bir daha gelin dedi.2 gün sonra sabah saat 07.50 de eşimle lab.önünde 1,5 saat bekle, değer çıksın 270.tamam dedim, kesin hamileyim.doktor dedi yok, keseciği görmek lazım, haftaya gelin. dediği tarihte eşimle beraber yine doktordayız, bildiğiniz sinir stres sahibi olmuşuz bu arada.neyse baktık o küçücük(daha 0,5 mm) keseciği gördük. artık sevinebilir miyiz dedik?keseciğin içinde bebeği görürsek tamammış.
inanıyorum, bebeğim o keseciğin içinde olacak.bunları size niye mi anlattım? tedavi stresli, transfer stresli, ama bitmiyor, sonrası daha da stresli.o zaman hiç moral bozmak yok.bunları yaşayıp bebeğimizin,eşimizin, ailemizin kıymetini daha çok bileceğiz. allahım hepinize uygun gördüğü zaman anne olmayı nasip etsin. dualarım sizinle...

tatlım bende ogretmenım..ben hazıranda tatılde denicem

Bende seminer döneminde dondurulmuşlarla deneyeyim diyorum tutmazsa yine 1 ay ara verip ağustosda tekrar tedaviye başlayayım diye düşünüyorum.Benim fsh 13 çıktığı ve yaş 35,5 olduğu için fazla bekleme şansım yok onunda stresi var.Gerçi doktorum fsh ın 13 ama yumurta toplamada çok iyi sonuç aldık demişti.yine de fazla beklemeyeyim diyorum.Ama işte en erken haziran gibi görünüyor.Seninle tam kader ortağı olduk.

Back
X