Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
disko disko disko disko kop kop kopppppppppppppppppppppppppp::o zaman bi kutlamayı hakettik demi kızlar![]()
ne mutlu sana birsürü minişlerin var sana destek olurlar inşallah seninde onlar gibi bebeklerin olur canım benimArtık pazartesi öğrencilerime kavuşacağım kızlar.1. sınıf okutuyorum.5 yaşında öğrencilerim var.Şimdilik sevgimi ve enerjimi onlara odaklayacağım.Bazen çok üzüyorlar ama bazen de çok mutlu ediyorlar.
ne mutlu sana birsürü minişlerin var sana destek olurlar inşallah seninde onlar gibi bebeklerin olur canım benim
ne güzel mutluluk iyiki ögretmensin onlarla ugraşırken kafan dagılırEvet özellikle küçükler çok tatlılar.Bu hafta rapor aldım diye kaç tanesi aradı.Öğretmenim seni çok özledim diye.İyi ki onlar var.
canım sen kaç yaşındasın daha önce ne tadaviler gördün ???![]()
ben 30 yasındayım daha once ılac kullanıldı bırsey olmadı sonra rahım fılmı tup tıkanıklığı derken tup bebeğe geçmeye karar verdık 6 ay bekledım sonuc ılerleyen zamanlarda anlayacaz artık
bant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle
bant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle
Bana kalçana veya bacağına yapıştır haftada bir değiştir dediler.Estrojen hormonuymuş galiba
çok üzüldüm canım bende öğretmenim inşallah rabbim kendi çocuklarımızıda eğitmeyi nasip eder hayırlısıyla sakın kendini fazla yıpratmaki tekrar tedaviye başladığında daha rahat olsun pozitif düşün olurmuArtık pazartesi öğrencilerime kavuşacağım kızlar.1. sınıf okutuyorum.5 yaşında öğrencilerim var.Şimdilik sevgimi ve enerjimi onlara odaklayacağım.Bazen çok üzüyorlar ama bazen de çok mutlu ediyorlar.
bana niye ondan vermediler bende iğne olacağım günde birtane kanı sulandırsın diye prospektüsünde öyle yazıyor yada ben öyle anladım?bant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle
işallah canım güzel haberler alırız senden..........arkadaslar bende transfer oldum yarın test gunum beni neden yazmadınz teesüüff edrim yani![]()
![]()
benm adımıda yazarsanız sevinirim
çok üzüldüm canım bende öğretmenim inşallah rabbim kendi çocuklarımızıda eğitmeyi nasip eder hayırlısıyla sakın kendini fazla yıpratmaki tekrar tedaviye başladığında daha rahat olsun pozitif düşün olurmu![]()
bana niye ondan vermediler bende iğne olacağım günde birtane kanı sulandırsın diye prospektüsünde öyle yazıyor yada ben öyle anladım?
işallah canım güzel haberler alırız senden..........![]()