şubat ta tüp bebek:)

Artık pazartesi öğrencilerime kavuşacağım kızlar.1. sınıf okutuyorum.5 yaşında öğrencilerim var.Şimdilik sevgimi ve enerjimi onlara odaklayacağım.Bazen çok üzüyorlar ama bazen de çok mutlu ediyorlar.

Artık pazartesi öğrencilerime kavuşacağım kızlar.1. sınıf okutuyorum.5 yaşında öğrencilerim var.Şimdilik sevgimi ve enerjimi onlara odaklayacağım.Bazen çok üzüyorlar ama bazen de çok mutlu ediyorlar.
ne mutlu sana birsürü minişlerin var sana destek olurlar inşallah seninde onlar gibi bebeklerin olur canım benim

bant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle

selam kızlar biz geldik bebişlerimle bize dua eden herkesten allah razı olsun hepinize çok teşekkür ediyoruz.:emir_bebek: sonucu negatif olan arkadaşlşara çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor inşallah birdahaki sefere topikte hamiş olmayan kalmaz hayırlısıyla:43: doktorum sıkı sıkı tenbih etti sakın erken test yapma 12, güne kadar hiçbirşey kesin değil diye inşallah hepimiz için herşey çok güzel sonuçlanır . kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallah öpüldünüz.:21::21::21::21::21::21:

bant yapıştrcm 48 saatte bir..climare mi ne.. ne işe yarıyo kızlar buuu.. hemşire kasıklarıma yapştrdı sizin de mi öyle

benım bıldığım adet sokucu kasıklarımızı değilde popomuza yapıstırdık bız ve 4 gunde bır değiştirdim yenisiyle aynı seyden bahsedıyoruzdur umarım

çok üzüldüm canım bende öğretmenim inşallah rabbim kendi çocuklarımızıda eğitmeyi nasip eder hayırlısıyla sakın kendini fazla yıpratmaki tekrar tedaviye başladığında daha rahat olsun pozitif düşün olurmu:1:

arkadaslar bende transfer oldum yarın test gunum beni neden yazmadınz teesüüff edrim yani :( :( :( benm adımıda yazarsanız sevinirim

çok üzüldüm canım bende öğretmenim inşallah rabbim kendi çocuklarımızıda eğitmeyi nasip eder hayırlısıyla sakın kendini fazla yıpratmaki tekrar tedaviye başladığında daha rahat olsun pozitif düşün olurmu:1:

Zaten başka çarem yok.Öyle olmaya çalışıyorum.İlk bu konuda doktora gittiğimde hemen olacak sandım.Eltim normal yoldan iki ay olmadı diye o kadar stres yaptı ki.Adete yakın her gün test yapıyordum dedi.Birde bizim gibi uğraşsalar.İlk duyduğumda çok kötü oldum.Ama görüyorum ki 10 küsur yıl uğraşanlar var.Ben yaşımı sıkıntı yapıyorum.36 yaşının içindeyim.Yani çok bekleyemem.40 yaşından sonra çok zorlaşıyormuş.

Birde alerji ilacı vermişlerdi.Prednol du galiba.İçeri kortizon.Sanırım Vücudum embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın diye.Yani ben öyle düşündüm.

Back
X