inşallah meleğim inşallahinş canım pazartesi günü pozitif alırsın dakutlama yaparız burda hiiiiiç üzme kendini
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah meleğim inşallahinş canım pazartesi günü pozitif alırsın dakutlama yaparız burda hiiiiiç üzme kendini
![]()
lafın gelişi dedim anam kendine çok iyi bak anlamında yawww ağzını yidiğim![]()
güldürdün beni valla şimdi hayırlısı artık canım sen de kendıne ıyı bak olar mı
güldürdün beni valla şimdi hayırlısı artık canım sen de kendıne ıyı bak olar mı
çok iyi anlıyom canım seni aynen dama çık kedi gibi miyavla bebeğin olur deseler yapacam kızzz![]()
yok dama çıkma amuda kalk ozaman kesin olur:)ahahahhhahhahahah amuttan sonrada evin etrafında 3 tur at:)çok iyi anlıyom canım seni aynen dama çık kedi gibi miyavla bebeğin olur deseler yapacam kızzz![]()
![]()
yok dama çıkma amuda kalk ozaman kesin olur:)ahahahhhahhahahah amuttan sonrada evin etrafında 3 tur at:)![]()
hımmm pozisyon olrakmı işe yararmıki gııııı????![]()
nerde hıyar tuzu alıp koşturuyoruz vay ki vayy hey ki heyyyhımmm pozisyon olrakmı işe yararmıki gııııı????![]()
anam napak kızzz umut dünyası işte yawww hezar biri tutacaknerde hıyar tuzu alıp koşturuyoruz vay ki vayy hey ki heyyy
Kanamadan sonra biraz stres yaptım.İğne yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşirede kanını alıp tahlil yapalım bir bakalım diyince bende denemek istedim.Biliyorum normalde 8. gün erken ama 5. gün embriyosu olduğu için belki çıkar dedim.Ama değerim 1 den azmış.Ben yine iğneye devam edeceğim.Pazar günü test günüm.benimde 5. gun emrıyosuydu..9. gunde bende de negat cıkmıstı..11. gunde kesin sonuc ogrendim.. acele etmısın bıraz
canım sen kaç yaşındasın daha önce ne tadaviler gördün ???güldürdün beni valla şimdi hayırlısı artık canım sen de kendıne ıyı bak olar mı![]()
canım bugun feza beyi aradım miğdem arıyordu renni içebilirmiyim diye gayet güzel konuştu belirtim yok dedim olmayabilir dedi bizim için 12 gün kan testi kesin sonucu verir dedi pazartesi pozitif yada negatif gelecem hocam dedim inşallah yükselir değerin canım bu arada nasıl pazar günü test günün perşembe oldu transferin 12 sonrası senin 19 una yani salıya denk geliyorKanamadan sonra biraz stres yaptım.İğne yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşirede kanını alıp tahlil yapalım bir bakalım diyince bende denemek istedim.Biliyorum normalde 8. gün erken ama 5. gün embriyosu olduğu için belki çıkar dedim.Ama değerim 1 den azmış.Ben yine iğneye devam edeceğim.Pazar günü test günüm.
Kendimi toparlamaya çalışacağım.Yapacak bir şey yok.Şimdi bir sonraki denemeyi düşünüyorum ne zaman yapsam diye.Dondurulmuşlarım var.Onlarda süreç biraz daha kolay maddi ve manevi anlamda.Öğretmenim tatili beklesem mi beklemesem mi?Ama evde oturunca da stres oluyor insan.Bilmiyorum.
canım bugun feza beyi aradım miğdem arıyordu renni içebilirmiyim diye gayet güzel konuştu belirtim yok dedim olmayabilir dedi bizim için 12 gün kan testi kesin sonucu verir dedi pazartesi pozitif yada negatif gelecem hocam dedim inşallah yükselir değerin canım bu arada nasıl pazar günü test günün perşembe oldu transferin 12 sonrası senin 19 una yani salıya denk geliyor
canım anlamadım değerin kaç çıkması gerekiyodu öğrenmek için soruyorum malum ilk denemem olcakslm kızlar bugün 11. günümdü kan testi 70 çıktı ama progeteron biraz düşük çıktı takviye iğne verdi
slm kızlar bugün 11. günümdü kan testi 70 çıktı ama progeteron biraz düşük çıktı takviye iğne verdi
slm kızlar bugün 11. günümdü kan testi 70 çıktı ama progeteron biraz düşük çıktı takviye iğne verdi
olabilir canım benim 3 cü ğün transferiydi hayırlısı olsun inşallah yükselirEmine hemşire 5. gün transferi olduğu için 10. gün test yaptıracaksın ayın 17. dedi.
o zaman bi kutlamayı hakettik demi kızlarslm kızlar bugün 11. günümdü kan testi 70 çıktı ama progeteron biraz düşük çıktı takviye iğne verdi