şubat ta tüp bebek:)

aaaaaaaa fatoş gelmiş hoşgeldin fatoşum ya çook korktum senin için üzgünsün diye
fatoşum mucize ile hani sen bir aynı merkezde yapan biri vardı nickini unuttum onun negatifmiş öçooook üzüldük kuşum yaaaaaaaaa:14:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
hoşbulduk canım ben test felan yapmadım bir idrar testi koca bir negatif görünce cesaret edemedim bunu tek başına kaldıracak kadar güçlü değilim eşim 12 ci gün yaptır diyor şimdi erken yaparsam onada söleyemem içim içimi yer

inşallah ilç dozu yükseltme iyi gelir kuzum yaaaa senin yumurta rezervi azlığınmı vardı canım ????????

bana bu konuda hıc bısey demedıler canım ya hatta ılk senden duyuyorum :S zaten bugun soru soracaktım

yumurta gelısımın az dıyınce kalakaldım cıktım odadan buyur dımı ya pazartesıye kadar ondan sonra 3 gunun kalıyormus yanlıs anlamadıysam hemsıre suraya gelene kadar almamız lazım dedı pazartesıye kaldı artık durumum Allahım inşallah büyürler diyorum

hoşbulduk canım ben test felan yapmadım bir idrar testi koca bir negatif görünce cesaret edemedim bunu tek başına kaldıracak kadar güçlü değilim eşim 12 ci gün yaptır diyor şimdi erken yaparsam onada söleyemem içim içimi yer

sakın erken yapmaaaaaaaaaaaaa sakın..gunu bekleeeee

bana bu konuda hıc bısey demedıler canım ya hatta ılk senden duyuyorum :S zaten bugun soru soracaktım

yumurta gelısımın az dıyınce kalakaldım cıktım odadan buyur dımı ya pazartesıye kadar ondan sonra 3 gunun kalıyormus yanlıs anlamadıysam hemsıre suraya gelene kadar almamız lazım dedı pazartesıye kaldı artık durumum Allahım inşallah büyürler diyorum
nasıl yaa tedaviye başlamadan test falan yapılmasımı sana ????????
fsh ye bakılmış olması lazım canım yaaa

insallah.. tekrar denemekten baska secenegım yok..tesekkur ederim
üzülme canım kaçıncı denemedi bu nerde yaptırmıştın geçmiş olsun

inş fatoşum sürpriz olacak bebişler üzülme sakın hem bak 5. gün embriyolarıda olmayınca olmuyo

fsh ye bakılmış olması lazım canım yaaa[/

:) cahıllık basa bela fsh normal bır sorun yok :D konuyada bu kadar hakımım yanı hıc bır hormonumda problem yok sadece ınsulın dırencımde vardı

fsh ye bakılmış olması lazım canım yaaa[/

:) cahıllık basa bela fsh normal bır sorun yok :D konuyada bu kadar hakımım yanı hıc bır hormonumda problem yok sadece ınsulın dırencımde vardı

çokmu gerildin naptın kızzz kıyamam yaa kendine çok iyi bak tamam mı??? bol fındık fıstık ceviz yee inşallah yeterli büyüklüğe gelir yumoşların :16::16::16::16:

Back
X