merhaba bacılar nasılsınız bugün ?????????
mucize canım şimdi gördüm sonuç negatif çıkmış inşallah bidahakine pozitif olur canım benim iyi günündede kötü günündede yanındayız canım içini dök rahatla güzelim kendini karamsarlığa çok kaptırma 1 gün üzül yeter abartma haaa
iyiyim fıstığım sen nasılsın senin tedavi ertelendimi ben mi yanlış anladım kızzz ??????hoşgeldin destina yavvvvv
naber resimde kide kim senmisin
canım nasılsın sesin çıkmıyo yawwwwwww
iyiyim fıstığım sen nasılsın senin tedavi ertelendimi ben mi yanlış anladım kızzz ??????
evet benim tatlım
doğru diyon canımda allahın takdiri elden bişey gelmiyo ki biz elimizden geleni yapıyoz takdir onunuzaktan takıp edıyorum canım. . Negatıf arkadaslara uzuluyorumcok zor gercekten. . . Tesellı etmeye calıssak da alısılması zor bı durum. . .
vaaaaaaaay hatuna bak sen... naptın verdin mi dün gece kocişin cezasını nasıl unuturmuş sevgililer gününü
yok kuzum ertelenmedi tedavide malum bu 5. tedavi maddi durrumları düzeltmek kolay değil şöyle yaza doğru bahara doğru gidecez canım....
tamam kuzum okurum bende bi elimde tesbih bi taraftanda dua okuyodumcanım ne yaptın okudun mu duaları ben adet oldum 200 tane okumuştum ayet olduğu için bıraktım sen bana okuyabilirmisin benimkinide
aman ceza neyim veremem gııı onada yazık banada demii
olumlu olsunda inşallah zamana bakma canım
ayyy ayyy yesinler seni zilli kocişdenayrı yatamam diyon he
sabahtan beri kudurdum telefonum tamirde telden giremedim annemlerdede temizlik vardı temizlik yapan abla kabloları çıkarmı bende bilmiyordum takamadımfatoşuuuuuuuuuuuum nerdesin ya hiç ses seda yok senden üzülme kuzum gel aramıza....
daha hiç bişey belli değil...
tamam kuzum okurum bende bi elimde tesbih bi taraftanda dua okuyodum
30un bol bebişli olsun elin boktan çıkmasın inşallahhhhh
hadi hadi sen şunamalum sevgililer günü böyle mübarek günleri değerlendirmek lazım bakarsın tutar demi
aaaaaaaa fatoş gelmiş hoşgeldin fatoşum ya çook korktum senin için üzgünsün diyesabahtan beri kudurdum telefonum tamirde telden giremedim annemlerdede temizlik vardı temizlik yapan abla kabloları çıkarmı bende bilmiyordum takamadım
ne var ne yokkkk pozitif veya negatif alan varmı hemen özet geçin 25 sayfa gerideyim okuyamadımda:)
amin inşallah canım ya .bugun dr gıttım buyume yavaslamıs yanlıs bıseylermı yapıyorsun dedı moralım bozuldu valla 10mm 12 mm olmus 9mm lerde 11 mm olmus ılacın dozunu artırdı pazartesı yıne gel dedı pazartesıde cok bır gelısme olmazsa sanırım sonlandırır tedavıyı 17-18 olması lazımmıs en az :18: :84:
kıyamam yaaaaaaaa... kurban olurum üzülmeeee.... hayrlısı canım Rabbim daha hayrlı bi zamanda verecek demekki bebişini..
az önce başka topiklerde okudum kimyasal gebelik yaşayan arkadaşları... hiç hamile kalamamak mı kötü onlara ve hamile fikrine alıştıktan sonra kaybetmek mi kötü bilemedim.... hayırlısı canm zamanı var demekki... yıpratma kendini... yine olur inş
hadi hadi sen şunaçocuk çalışması yaptık desene zilli hahhaaaaaaaaa
aaaaaaaa fatoş gelmiş hoşgeldin fatoşum ya çook korktum senin için üzgünsün diye
fatoşum mucize ile hani sen bir aynı merkezde yapan biri vardı nickini unuttum onun negatifmiş öçooook üzüldük kuşum yaaaaaaaaa
canım yaa üzülme Allah sabır versin inşallah bidahakine olur..
aglama demiycem agla içini boşalt biz senin can yoldaşlarınız seni yürekten anlıyorum ve acını paylaşıyorum inan çok üzüldümbenim sonuç negatif ağlamaktan gözlerim şişti
bekle 12 cigünü canımBende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
Rabbim ol demezse hiç birşey olmuyor canım tedbir bizim yaptıgımız tedbirimizi aldık takdir yaradanın hayırlısı olsun ama bence bekle ben korkuyorum bugun 9 cu gün ama yaptırmadımBenim ilk tüp bebek.Daha önce 2 aşılama 2 de ilaç tedavisi vardı.Yani 5. defa bu stresi yaşadım ve artık çok sıkıldım.Doktor hiç bir sorun yok her şey çok iyi geçti dedi.Toplanan 13 yumurtadan 12 si döllenmişti ve 5. güne kadar hepsi geldi.5. günde 5 tanesi 1 kaliteydi.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurdular.1 kalite olmayanları dondurmadılar.Ama ben olmayacağını hissetmiştim.
Ürolog eşimin spermlerinin hareketliliğini biraz düşük bulmuştu.%45.Ama jinekolog sorun yok iyi demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?