şubat ta tüp bebek:)

merhaba bacılar nasılsınız bugün ?????????
mucize canım şimdi gördüm sonuç negatif çıkmış inşallah bidahakine pozitif olur canım benim iyi günündede kötü günündede yanındayız canım içini dök rahatla güzelim kendini karamsarlığa çok kaptırma 1 gün üzül yeter abartma haaa :16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin destina yavvvvv:6::6:
naber resimde kide kim senmisin

fatoşuuuuuuuuuuuum nerdesin ya hiç ses seda yok senden üzülme kuzum gel aramıza....
daha hiç bişey belli değil...:43::43::43::43:

iyiyim fıstığım sen nasılsın senin tedavi ertelendimi ben mi yanlış anladım kızzz ??????
evet benim tatlım :34::34::34:

:6:vaaaaaaaay hatuna:37::37: bak sen...:9:naptın verdin mi dün gece kocişin cezasını nasıl unuturmuş sevgililer:38: gününü
yok kuzum ertelenmedi tedavide malum bu 5. tedavi maddi durrumları düzeltmek kolay değil şöyle yaza doğru bahara doğru gidecez canım....:10::10:

uzaktan takıp edıyorum canım. . Negatıf arkadaslara uzuluyorum :( cok zor gercekten. . . Tesellı etmeye calıssak da alısılması zor bı durum. . .:(
doğru diyon canımda allahın takdiri elden bişey gelmiyo ki biz elimizden geleni yapıyoz takdir onun
keşke yanlarında olsaydık negatif alan arkadaşların :26::26::26:

canım ne yaptın okudun mu duaları ben adet oldum 200 tane okumuştum ayet olduğu için bıraktım sen bana okuyabilirmisin benimkinide

:6:vaaaaaaaay hatuna:37::37: bak sen...:9:naptın verdin mi dün gece kocişin cezasını nasıl unuturmuş sevgililer:38: gününü
yok kuzum ertelenmedi tedavide malum bu 5. tedavi maddi durrumları düzeltmek kolay değil şöyle yaza doğru bahara doğru gidecez canım....:10::10:

aman ceza neyim veremem gııı onada yazık banada demii:30::30::30:
olumlu olsunda inşallah zamana bakma canım :16::16::16:

fatoşuuuuuuuuuuuum nerdesin ya hiç ses seda yok senden üzülme kuzum gel aramıza....
daha hiç bişey belli değil...:43::43::43::43:
sabahtan beri kudurdum telefonum tamirde telden giremedim annemlerdede temizlik vardı temizlik yapan abla kabloları çıkarmı bende bilmiyordum takamadım

ne var ne yokkkk pozitif veya negatif alan varmı hemen özet geçin 25 sayfa gerideyim okuyamadımda:)

30un bol bebişli olsun elin boktan çıkmasın inşallahhhhh:30::30::30::30:

amin inşallah canım ya .bugun dr gıttım buyume yavaslamıs yanlıs bıseylermı yapıyorsun dedı moralım bozuldu valla 10mm 12 mm olmus 9mm lerde 11 mm olmus ılacın dozunu artırdı pazartesı yıne gel dedı pazartesıde cok bır gelısme olmazsa sanırım sonlandırır tedavıyı 17-18 olması lazımmıs en az :18: :84:

malum sevgililer günü böyle mübarek günleri değerlendirmek lazım bakarsın tutar demi :38::38::38:
hadi hadi sen şuna :38::38::38::38::38:çocuk çalışması :6:yaptık:27: desene zilli hahhaaaaaaaaa:9:
:9:
sabahtan beri kudurdum telefonum tamirde telden giremedim annemlerdede temizlik vardı temizlik yapan abla kabloları çıkarmı bende bilmiyordum takamadım

ne var ne yokkkk pozitif veya negatif alan varmı hemen özet geçin 25 sayfa gerideyim okuyamadımda:)
aaaaaaaa fatoş gelmiş hoşgeldin fatoşum ya çook korktum senin için üzgünsün diye
fatoşum mucize ile hani sen bir aynı merkezde yapan biri vardı nickini unuttum onun negatifmiş öçooook üzüldük kuşum yaaaaaaaaa:14:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

amin inşallah canım ya .bugun dr gıttım buyume yavaslamıs yanlıs bıseylermı yapıyorsun dedı moralım bozuldu valla 10mm 12 mm olmus 9mm lerde 11 mm olmus ılacın dozunu artırdı pazartesı yıne gel dedı pazartesıde cok bır gelısme olmazsa sanırım sonlandırır tedavıyı 17-18 olması lazımmıs en az :18: :84:

inşallah ilç dozu yükseltme iyi gelir kuzum yaaaa senin yumurta rezervi azlığınmı vardı canım ????????

kıyamam yaaaaaaaa... kurban olurum üzülmeeee.... hayrlısı canım Rabbim daha hayrlı bi zamanda verecek demekki bebişini..
az önce başka topiklerde okudum kimyasal gebelik yaşayan arkadaşları... hiç hamile kalamamak mı kötü onlara ve hamile fikrine alıştıktan sonra kaybetmek mi kötü bilemedim.... hayırlısı canm zamanı var demekki... yıpratma kendini... yine olur inş :(

çok tesekkur ederim canım..iyiyki varsınız

hadi hadi sen şuna :38::38::38::38::38:çocuk çalışması :6:yaptık:27: desene zilli hahhaaaaaaaaa:9:
:9:
aaaaaaaa fatoş gelmiş hoşgeldin fatoşum ya çook korktum senin için üzgünsün diye
fatoşum mucize ile hani sen bir aynı merkezde yapan biri vardı nickini unuttum onun negatifmiş öçooook üzüldük kuşum yaaaaaaaaa:14:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

napım gııı tedaviye gidene kadar durmak yok yola devam hahahhaha:9::9::9::9:

benim sonuç negatif ağlamaktan gözlerim şişti
aglama demiycem agla içini boşalt biz senin can yoldaşlarınız seni yürekten anlıyorum ve acını paylaşıyorum inan çok üzüldüm

Bende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
bekle 12 cigünü canım

Benim ilk tüp bebek.Daha önce 2 aşılama 2 de ilaç tedavisi vardı.Yani 5. defa bu stresi yaşadım ve artık çok sıkıldım.Doktor hiç bir sorun yok her şey çok iyi geçti dedi.Toplanan 13 yumurtadan 12 si döllenmişti ve 5. güne kadar hepsi geldi.5. günde 5 tanesi 1 kaliteydi.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurdular.1 kalite olmayanları dondurmadılar.Ama ben olmayacağını hissetmiştim.

Ürolog eşimin spermlerinin hareketliliğini biraz düşük bulmuştu.%45.Ama jinekolog sorun yok iyi demişti.
Rabbim ol demezse hiç birşey olmuyor canım tedbir bizim yaptıgımız tedbirimizi aldık takdir yaradanın hayırlısı olsun ama bence bekle ben korkuyorum bugun 9 cu gün ama yaptırmadım

Back
X