şubat ta tüp bebek:)

Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzgünüm.Ağlamamak için kendimi tutuyorum çünkü bir başlarsam çok kötü olacağım.

gunaydin tatlim yasin ve durumundan cok haberdar deilim ama umidini kaybetmek yok tamam mi?baska başka yerlere git arastir allah tan umut kesilmez sakin bunu unutma dua ve selametle kalman dileğiyle....

31 yaşındayım canım ve bu ilk denememiz :) teşekkürler desteğin için benim içinçok önemli

üzülme canım kaçıncı tedavindi bu sorun neydi

Benim ilk tüp bebek.Daha önce 2 aşılama 2 de ilaç tedavisi vardı.Yani 5. defa bu stresi yaşadım ve artık çok sıkıldım.Doktor hiç bir sorun yok her şey çok iyi geçti dedi.Toplanan 13 yumurtadan 12 si döllenmişti ve 5. güne kadar hepsi geldi.5. günde 5 tanesi 1 kaliteydi.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurdular.1 kalite olmayanları dondurmadılar.Ama ben olmayacağını hissetmiştim.

Ürolog eşimin spermlerinin hareketliliğini biraz düşük bulmuştu.%45.Ama jinekolog sorun yok iyi demişti.

kızlar bende doktordan geldım karnımda su toplama olmus kan ıstedı verdım yarınkı sonuca gore devam edıcez.yuksek cıkarsa goz altına alıcaklarmıs hayırlısı olsun..

geçmiş olsun canım ben blirim senin şu anki durumunu bende 4 kez tüp denedim ama hepsi negatif oldu...ve şu an yeni bir tedaviden çoook korkuyorum

merhaba bacılar nasılsınız bugün ?????????
mucize canım şimdi gördüm sonuç negatif çıkmış inşallah bidahakine pozitif olur canım benim iyi günündede kötü günündede yanındayız canım içini dök rahatla güzelim kendini karamsarlığa çok kaptırma 1 gün üzül yeter abartma haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…