benim sonuç negatif ağlamaktan gözlerim şişti
gunaydin tatlim yasin ve durumundan cok haberdar deilim ama umidini kaybetmek yok tamam mi?baska başka yerlere git arastir allah tan umut kesilmez sakin bunu unutma dua ve selametle kalman dileğiyle....
Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzgünüm.Ağlamamak için kendimi tutuyorum çünkü bir başlarsam çok kötü olacağım.
Bende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
üzülme canım kaçıncı tedavindi bu sorun neydi
Umarım arkadaşlar sizler iyi sonuçlar alırsınız.
Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzgünüm.Ağlamamak için kendimi tutuyorum çünkü bir başlarsam çok kötü olacağım.
kızlar bende doktordan geldım karnımda su toplama olmus kan ıstedı verdım yarınkı sonuca gore devam edıcez.yuksek cıkarsa goz altına alıcaklarmıs hayırlısı olsun..
Benim ilk tüp bebek.Daha önce 2 aşılama 2 de ilaç tedavisi vardı.Yani 5. defa bu stresi yaşadım ve artık çok sıkıldım.Doktor hiç bir sorun yok her şey çok iyi geçti dedi.Toplanan 13 yumurtadan 12 si döllenmişti ve 5. güne kadar hepsi geldi.5. günde 5 tanesi 1 kaliteydi.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurdular.1 kalite olmayanları dondurmadılar.Ama ben olmayacağını hissetmiştim.
Ürolog eşimin spermlerinin hareketliliğini biraz düşük bulmuştu.%45.Ama jinekolog sorun yok iyi demişti.
transferin olmuş muydu senin? bi de neden oluyormuş ki bu?
canım test için biraz acele etmişsin sanki nomalde 10 yada 12 inci gün test yapılıyodu demiBende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?