basak canim senin ikinci de tedavin nasildi farklimiydi o da ?
Hani transfer sonrası o şekilde yatırıyorlar ya bende sanki öyle olursa daha iyi olur diye düşünmüştüm.Zaten ilk 2 gün öyle yatmaya çalıştım.Ara ara yan dönmek zorunda kaldım.Çünkü o pozisyonda sürekli yatmak belimi ağrıttı.
canim benim ilki kisa protokoldu sonuc alamayinca ikincide uzun protokole gectik adetin 21. gunu baslanan varya o uygulandi
canim benim ilki kisa protokoldu sonuc alamayinca ikincide uzun protokole gectik adetin 21. gunu baslanan varya o uygulandi
Hic endiselenme bende hep 2 yumurtayla gittim simdi bendeler , benim bildigim tum merkezler pazar transfer yapiyor benim transferimde azar oldu.
kacinci gun transferi yapimisti o zaman,kac dondurulmuşun var ,simdi kac tane transfer yapacaklar ?
aynen benimkide böyleydi ilki kısa protokoldu olmadı uzun protokola geçtim 21. gün decaptyl iğneye başladım sonra menapur ve golal f de eklendi sıra yumişlerin toplanmasına geldi
senin transferin oldu mu
transfer sonrasi beni hic yatirmadilar canimyinede dikkat et sekerim
kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)
Canim bende bulent hocanin hastasiyim simdi diger basliktaki yazini okudum oncelikle cok uzuldum onu soyliyim onca igne maddi manevi zor bir surec hepsi yorucu biliyorum ama sakin vazgecme mutlaka anne olucaz bende bugun ikinci gunundeyim ignelerin
bugun 8 ci gün canım dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı olsun
maşallah 2 tane koymuşlar ben çok umutluyum canım senden hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun minişlerin sana
merhaba bende bir dahaki aya dondurulmuşlarla transfer yaptıracağım senin kaç tane transfer edildi yaşın kaç embriyo kaliteleri nasıldı
kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)
kızlar benimde bugün 9. Günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5
inşallah hayırlısı olur canım hepimiz için benim 2 transver yapıldı 23 yaşındayım ama 4.5 yıllık evliyim [erken koca bulanlardanım) bakalım bu 3. Tüp bebek denemem olacak umarım iyi sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?