şubat ta tüp bebek:)

transfer sonrasi beni hic yatirmadilar canim yinede dikkat et sekerim

canim benim ilki kisa protokoldu sonuc alamayinca ikincide uzun protokole gectik adetin 21. gunu baslanan varya o uygulandi

kacinci gun transferi yapimisti o zaman,kac dondurulmuşun var ,simdi kac tane transfer yapacaklar ?

canim benim ilki kisa protokoldu sonuc alamayinca ikincide uzun protokole gectik adetin 21. gunu baslanan varya o uygulandi

aynen benimkide böyleydi ilki kısa protokoldu olmadı uzun protokola geçtim 21. gün decaptyl iğneye başladım sonra menapur ve golal f de eklendi sıra yumişlerin toplanmasına geldi
senin transferin oldu mu

haydi kizlar ben accik uzanayim yumosumla:)))herkese hayirli geceler

kacinci gun transferi yapimisti o zaman,kac dondurulmuşun var ,simdi kac tane transfer yapacaklar ?

canim benim 2. gun transferi yaptilar yani burda 3 gune gitmiyorlar ya 2. gun yada 5. gun 3 dondurulmusum var iki tane 2. gun bi taneside 5. gun bu sefer 2 tane 2. gun transfer edecekler eger kaliteli cozulurlerse

Okadar cok yazmisdinizki neden kaldi ilaclar aslinda coktu ilk denemeden sonra ablamin basina 15 gun once talihsuz bi olay geldi amelyat oldu martta deniycekti bobrek tadini alicaz diye idrar kanalini kopardilar bagirsaktan kanal yaptilar 1 sene gevelik yok dendi ulaclarda agustos 2013 yoksa kullanilcakti kismet raporlu alinmisti ilki tutmadi ikinci icin tekrar eapor cikti cok yazildi ilac bu ucuncu olucakti kismet

biz geldıııkk :) bu gece annelerını cok rahat uyuttu benım kucuk sevgılılerııımmmm. . vajınal kasıntı dısında transferın ılk gunune hamd olsun ıyı baslıyoruz teyzelerıııı :) gunaydııınnnn

kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)

Canim bende bulent hocanin hastasiyim simdi diger basliktaki yazini okudum oncelikle cok uzuldum onu soyliyim onca igne maddi manevi zor bir surec hepsi yorucu biliyorum ama sakin vazgecme mutlaka anne olucaz bende bugun ikinci gunundeyim ignelerin

Canim bende bulent hocanin hastasiyim simdi diger basliktaki yazini okudum oncelikle cok uzuldum onu soyliyim onca igne maddi manevi zor bir surec hepsi yorucu biliyorum ama sakin vazgecme mutlaka anne olucaz bende bugun ikinci gunundeyim ignelerin

bol şans sana da canım.. vazgeçmedim tabii sağol mesajın için. bülent bey 10 numara ama merkez biraz yoğun..

8. gün daha çok erken hele idrar testi için biraz daha sabır az kalmış

merhaba bende bir dahaki aya dondurulmuşlarla transfer yaptıracağım senin kaç tane transfer edildi yaşın kaç embriyo kaliteleri nasıldı

inşallah hayırlısı olur canım hepimiz için benim 2 transver yapıldı 23 yaşındayım ama 4.5 yıllık evliyim [erken koca bulanlardanım) bakalım bu 3. Tüp bebek denemem olacak umarım iyi sonuçlanır.

bence stres canm.. hayatındaki bişeyleri değiştirip mutlu olacağın şeylerle ilgilensen... dua edelim Rabbim ol desin sende tek yumurta ikizi annesi ol inş :)

kızlar benimde bugün 9. Günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5

ay ne güzel canım ya ne mutlu sana inşallah sonuna kadar güzel gider sağlıklı sıhhatli sonuçlanır.birde şey sorcam belki yazmışsındır ama takip edemedim çok fırsat buldukça bakıyorum ben kaç embirio transfer edildi çünkü bu sonuca göre tek diil galiba hayırlısı olsun canım

inşallah hayırlısı olur canım hepimiz için benim 2 transver yapıldı 23 yaşındayım ama 4.5 yıllık evliyim [erken koca bulanlardanım) bakalım bu 3. Tüp bebek denemem olacak umarım iyi sonuçlanır.

ah canım 23 yaşında 3.deneme sorun neydi...
bide çook acele etmişsiniz iyice araştırma yapsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…