bol şans sana da canım.. vazgeçmedim tabii sağol mesajın için. bülent bey 10 numara ama merkez biraz yoğun..
günaydın kızlaaaaaaar
iyiyim kuşum sen nasılsın bebişilerde iyiydir.....günaydın bebeeem :) nassıınn
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar.
aferin onlara annesi anlaşılan çok uslu senin minişler rabbim birbirnizden ayırmasın inşallahbiz geldıııkk :) bu gece annelerını cok rahat uyuttu benım kucuk sevgılılerııımmmm. . vajınal kasıntı dısında transferın ılk gunune hamd olsun ıyı baslıyoruz teyzelerıııı :) gunaydııınnnn
iyiyim kuşum sen nasılsın bebişilerde iyiydir.....
maşşallah ya çoook pozitifsin.......
canim benim 2. gun transferi yaptilar yani burda 3 gune gitmiyorlar ya 2. gun yada 5. gun 3 dondurulmusum var iki tane 2. gun bi taneside 5. gun bu sefer 2 tane 2. gun transfer edecekler eger kaliteli cozulurlerse
aferin onlara annesi anlaşılan çok uslu senin minişler rabbim birbirnizden ayırmasın inşallah
Canım sıkıntı stres hepimizi iyice mahvetti seninde strestendir gerçi bunlar bahane biliyorum rabbim bizim içinde ol diyecek ve anne olacağız biraz sabır hayırlı cumalar............kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)
çünkü küçük sevgililerim herşeyi hissediyor.. azıcık kötü düşünüp onları huzursuz edersem kendimi asla affetmemm ...
sizi şimdiden tanıdılar teyzesiiiii... ilk söyledikleri cümle topik olursa hiç şaşırmamm :) heheee
mehlikacım cinsiyetini biliyonmu ki yoksa karayağız delikanlılarınmı olsun istiyorsun.............amiinnnn :) şimdiden kız arıyom oğullarıma... varmı talip?? beşiklerini kertelimmm... :)
canım bu pozitif enerji dersini bana da ver ne olur çook ihtiyacım var çünkü hani hiç olmuyoya yine olmayacak hissi var içimde
evet canim burdada yatirmiyorlar sen hic yatis talebinde bulundunmu ben bu sefer soyleyecem uzanmak isiyorum diye ama kabul edeceklerini hic sanmiyorum
mehlikacım cinsiyetini biliyonmu ki yoksa karayağız delikanlılarınmı olsun istiyorsun.............
yok gıı bu işin siparişi varsa bende ikiz kızlarım olsun kertelim diyecektim bacım ya topik kertiği olurdu hahahaha..........:) kız nirden bilceeemmm.... öylesine diooommm... sağlıklı olsunlar daaa :)
kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)
melekimmmm niye olmasın bebeğim iyi düşünelim iyi olsun kendini germe bu kadar Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sen buna inan ve bol tevekkül et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?