şubat ta tüp bebek:)

bol şans sana da canım.. vazgeçmedim tabii sağol mesajın için. bülent bey 10 numara ama merkez biraz yoğun..

Evet şimdi dar gelirli ailelere ücretsiz tedavi yaptıkları için dahada kalabalık ama cogu yer öyle
umarım bu cuma gunünde bütün dualarımız kabul olur canım herseyin bir zamanı var içini ferah tut

iyiyim kuşum sen nasılsın bebişilerde iyiydir.....
maşşallah ya çoook pozitifsin.......:nazar:
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çünkü küçük sevgililerim herşeyi hissediyor.. azıcık kötü düşünüp onları huzursuz edersem kendimi asla affetmemm ...
sizi şimdiden tanıdılar teyzesiiiii... ilk söyledikleri cümle topik olursa hiç şaşırmamm :) heheee

canim benim 2. gun transferi yaptilar yani burda 3 gune gitmiyorlar ya 2. gun yada 5. gun 3 dondurulmusum var iki tane 2. gun bi taneside 5. gun bu sefer 2 tane 2. gun transfer edecekler eger kaliteli cozulurlerse

aaaaaaa ne saçma is yapiolar ya canim,madem donduracak niye 2. gun ? bekleyip 5. gun dondursunlar .....

kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)
Canım sıkıntı stres hepimizi iyice mahvetti seninde strestendir gerçi bunlar bahane biliyorum rabbim bizim içinde ol diyecek ve anne olacağız biraz sabır hayırlı cumalar............

çünkü küçük sevgililerim herşeyi hissediyor.. azıcık kötü düşünüp onları huzursuz edersem kendimi asla affetmemm ...
sizi şimdiden tanıdılar teyzesiiiii... ilk söyledikleri cümle topik olursa hiç şaşırmamm :) heheee

canım bu pozitif enerji dersini bana da ver ne olur çook ihtiyacım var çünkü hani hiç olmuyoya yine olmayacak hissi var içimde

canım bu pozitif enerji dersini bana da ver ne olur çook ihtiyacım var çünkü hani hiç olmuyoya yine olmayacak hissi var içimde

melekimmmm niye olmasın bebeğim iyi düşünelim iyi olsun kendini germe bu kadar Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sen buna inan ve bol tevekkül et.

evet canim burdada yatirmiyorlar sen hic yatis talebinde bulundunmu ben bu sefer soyleyecem uzanmak isiyorum diye ama kabul edeceklerini hic sanmiyorum

canim tahmin edebiliorum ama kimseyi yatirmiolar içeri giren bebeisini alip alip cikio yallah:1:tek basina da yatmak istiorum diyemiosun , ben hic talep etmedim canim zaten bize hastane 15dk fl gelirken arabada uzanarak geldim yumoslarim ve ben allah a emanetiz,rabbimin koruduğunu hicbir guc bozamaz,BoyLe düşünelim inşallah alicaz bebeislerimizi kucaklarimaza hepimiz :emir_bebek:

benden haberler vermek istiyorum kızlar geçen pazartesi opum olduya minim minişlerim iyilermiş her gün dr ablalrı arayıp ,iyi olduklarını söyledi bu gün 10,30 a kadar aramazlarsa basta gidiyoruz inşallah cmtesi transferim olacak yalnız birkaç günden beri karnım sağ tarafında bir ağrı var neden olabilir bilen varmı.Bugün cuma HERKESE HAYIRLI CUMALARRRRR DUALARINIZI BEKLİYORUM ...............:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)

gunaydin tatlim yasin ve durumundan cok haberdar deilim ama umidini kaybetmek yok tamam mi?baska başka yerlere git arastir allah tan umut kesilmez sakin bunu unutma dua ve selametle kalman dileğiyle....

Son düzenleme:
Back
X