- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
ayyy sevsinler bebişleriyle uyumuşmuş....uyu kuzum uyu 9 ay sonra çook bakarsın uyurum diye
hastaneden çıktınmı
evet canımcıktım ıkı gun burda dınlenıp oyle gıdıce evımıze
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy sevsinler bebişleriyle uyumuşmuş....uyu kuzum uyu 9 ay sonra çook bakarsın uyurum diye
hastaneden çıktınmı
kızlar görüsmek üzere.. ben biraz çıkıyorum isleri mvar .. sizi de bunaltdım, kendim de bi değisik bise oldum simdi..
pınarımmm.. meleğim .. görüsürüz artık ne diyeyim.. öpüyornum hepinizi
Canimm merak ettim seni yazmistim sana ama gormedin sanirim.. Lutfen yine umudunu yitirme bir yumurta herseye yeter insallah cok kaliteli olur dollenir ve sana simsiki tutunur.. Kotu dusunul cagirma iyi dusunmeye calis biliyorum zor oldugunuBende bu gece yola cikiyorum bilinmeyene dogru gidicez Allahim hakkimizda hayirlisini versin..
anam yazdıklarınızı okuycam die canım çıktı kızzzz napıyon güzelimhoşgeldin destina..........................................![]()
Su an opudasindir tahminen Allah yardimcin
olsun canim insallah kaliteli yumilerin cikar ve onlar seni anne yapar..
hee denk gelmiyoz ben geliyom sen gidiyon kuzum gııııı iyidir valla hastalığl atlatmaya çalışıyom yawwwwiyiyim canım sen nerlerdesin uğramıyon hiç....
hee denk gelmiyoz ben geliyom sen gidiyon kuzum gııııı iyidir valla hastalığl atlatmaya çalışıyom yawwww
yok gıııı nerde annem arzurumda bacımgeçmiş olsun canım....senin annen nerde kayseridemi oturuyo
yok gıııı nerde annem arzurumda bacım
yine efkar takılmışsınız okurken doldum ağlamayım diye tuttum kendimi![]()
biz 99 dan beri nevşehrdeyiz kuzum annem kardeşimin yanında kalıyoerzurumda işi ne sen kayseride değilmidin evlenmeden
ağlama kuşum takma
yok canım goremedım kusura bakma.bu forumu bulana kadar bıle zorlanıyorumm zaten...arada cıkıyorum cunku saol yazdıkların ıcın canım.işte bugun bıraz sıkıntılı gectı benım için.sabah ıçım kıpır kıpırdı ama şimdi sadece sıkıntı var...Allah yardımcımız olsun canım sana ıyı yolculuklar şimdiden guzel haberlerını beklıyorumm..
canım benımmm
şimdi gordum)güzel dıleklerın için saol canımmm,benım çok ıyı geçmedı...
ınsalllah senın yumoşların kalıtelı çıkar senın ıçın bolbol dua edıcem canımmm..çok opuyorummm
biz 99 dan beri nevşehrdeyiz kuzum annem kardeşimin yanında kalıyo
hımmmmmm anladım canım....yani yabancı değilsin nevşehire....
hımmmmmm anladım canım....yani yabancı değilsin nevşehire....
sen hep balıkesirdemiydin oraya gelinmi oldun bacım![]()