şubat ta tüp bebek:)

canlarım ıcınızı karartmayın. . .guzel dusunun ıyı dusununıyı olsun. . . Korktukca uzerıne dustukce olmıyycak dendıkce Allah muhafaza dua yerıne gecebılır. . . Sız gonlunuzu ferah tutun sırtınızı Allaha dayayın. . . Hıc anlayamadıgınız sekılde hersey yoluna gırecek bak gorursunuzzz

kızlar görüsmek üzere.. ben biraz çıkıyorum isleri mvar .. sizi de bunaltdım, kendim de bi değisik bise oldum simdi..
pınarımmm.. meleğim .. görüsürüz artık ne diyeyim.. öpüyornum hepinizi

Çok saol canım benım, sen bızı bunaltmadın...ben ne kadar gulsemde içimden herzaman ağlamak gelir bu konularda,dayanmak sabretmek cok zor umutcumm... bende senı opuyorum gorusuruz yıne...

Canimm merak ettim seni yazmistim sana ama gormedin sanirim.. Lutfen yine umudunu yitirme bir yumurta herseye yeter insallah cok kaliteli olur dollenir ve sana simsiki tutunur.. Kotu dusunul cagirma iyi dusunmeye calis biliyorum zor oldugunu :( Bende bu gece yola cikiyorum bilinmeyene dogru gidicez Allahim hakkimizda hayirlisini versin..

yok canım goremedım kusura bakma.bu forumu bulana kadar bıle zorlanıyorumm zaten...arada cıkıyorum cunku saol yazdıkların ıcın canım.işte bugun bıraz sıkıntılı gectı benım için.sabah ıçım kıpır kıpırdı ama şimdi sadece sıkıntı var...Allah yardımcımız olsun canım sana ıyı yolculuklar şimdiden guzel haberlerını beklıyorumm..

Su an opudasindir tahminen Allah yardimcin
olsun canim insallah kaliteli yumilerin cikar ve onlar seni anne yapar..

canım benımmm
şimdi gordum;))güzel dıleklerın için saol canımmm,benım çok ıyı geçmedı...
ınsalllah senın yumoşların kalıtelı çıkar senın ıçın bolbol dua edıcem canımmm..çok opuyorummm

yok canım goremedım kusura bakma.bu forumu bulana kadar bıle zorlanıyorumm zaten...arada cıkıyorum cunku saol yazdıkların ıcın canım.işte bugun bıraz sıkıntılı gectı benım için.sabah ıçım kıpır kıpırdı ama şimdi sadece sıkıntı var...Allah yardımcımız olsun canım sana ıyı yolculuklar şimdiden guzel haberlerını beklıyorumm..

canım benımmm
şimdi gordum;))güzel dıleklerın için saol canımmm,benım çok ıyı geçmedı...
ınsalllah senın yumoşların kalıtelı çıkar senın ıçın bolbol dua edıcem canımmm..çok opuyorummm

Canim inan bende senin icin cok dua ediyorum ve senin icin herseyin cok guzel olmasini istiyorum. Allahim kalbini ferahlatsin.. Benimde odum kopuyo acaba kaliteli olacak mi kac tane dollenecek yarabbim her asamasi baska bir dert gecen sefer 6 yumurtadan sadece 3 u dollenmisti onlarinda sadece 1 tanesi 1.kalite digeri ikinci kaliteydi. Simdi yumurta sayisi fazla ama inan umurumda degil sadece sonucu dusunuyorum kaliteli mi diyorum. Allahim yardimcimiz olsun...

Back
X