• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar merhaba bugün de belim çok sanciyor cokta akıntım var iğnelerin 8. Gunü yarın kontrolum var ins yumoslarda cogalmistir

Kızlar transferden sonra kaç gün rapor veriyorlar ay sanki yumurtam oldu, döllendi de iş transfere geldi. Niye soruyorsam daha şimdiden. Çok korkuyorum ben gerçekten. Ya yumurtam gelişmezse, ya boş çıkarsa, ya eken çatlarsa, ya döllenmezse diye.
Daha önce bir kere aşılama yaptırmaya kalkıştık, o zamanlar sadece sperm sayımız azdı, aşılama ie olacak gibi değilmiş meğer. Oysa prof diye güvenip gitmiştim dr a. 5. gün başladık iğnelere. Daha küçük yumurtaların,başlayabiliriz dedi. Sonra 11.gün kontrole gittim, dedim ki benim yumurtalarım bu gün çatlayabilir, çünkü ben 25 günde bir adet oluyorum, buna göre 11. gün çatlaması lazım, bunu defalarca söylediğim halde dr hayır çatlamazlar daha küçükler dedi, çatlama iğnesi falan da vermedi. Hasta uyarıyor işte seni, versene çatlama iğnesini. Ama daha 13 mm ler, çatlamazlar diye diretti.Eve gttim, akşam 8 de kasığımda bir batma, resmen bağırttı ah diye, ertesi sabah tel açtım hemen , benim yuurtalrım çatladı heralde diye, gel hemen bakalım o zaman dedi, gittim, çatlamışlar, eve gidip eşinle ilişkiye gir dedi. Aşılamayla bile olmayacak bir sperm sayısı çıkmış meğer, ne bileyim ben. Bir de normal lişkiye gir diyor. Sonraki ay,ilaç falan yapmadan yumurta takibi yapalım dedim dr a, tamam dedi. Gene aynı şey oldu,3 yumurta tam 11. gün çatladı, üstelik bu sefer ertesi günü gittiğimde yumurtalar kaybolmuş dedi. Nasıl yani dedim, nereye gitmişler, bilmiyorum yoklar dedi. Çatlamışlar mı dedim, çatlamış olsalar ultrasonda kabak çiçeği gibi görünürler dedi. E dedim ne olmuş o zaman, belki boştur, çekirdekleri yokmuştur foliküllerin, bilemiyorum dedi. Kızdım tabi, prof olan sizsiniz, kim bilecek dedim.
Bu sefer de aynı şeyler olur diye o kadar çok korkuyorum ki. Üstelik geçen ay, stresten midir nedir, 22. gün adet oldum, yani 8. gün çatlamışlar demek ki. Neyse, cyclo pogynova kullanıyorum şu anda. Cuma bitiyor, 3 tane kaldı. Ama içimde öyle bir endişe, korku var ki anlatamam, umutlu olmak istiyorum ama üzülmekten de öyle çok korkuyorum ki.
Neyse hepimiz için hayırlısı olsun, kucaklarımız dolsun inşallah. Her kadın gibi bizler de hak ediyoruz bebeklerimizi öpüp koklamayı, düşünemiyorum, kucağıma alınca neler hissederim acaba, başka bir bebeği kucakladığımızda bile nasıl şefkatle kabarıyor yüreklerimiz. İnşallah kendi bebeklerimizi de kucaklayıp öpüp kokusunu çekebiliriz içimize. Herkese iyi geceler.Yarın için güzel haberler alın inşallah.

Son düzenleme:
kan verecem yarın ama adet kanamasına cevırırse, yaptırmam sabaha kadar bakıcam duruma

Yaptirmam demee bak benim su gibi kanamam vardi ama pozitif cikmisti o halde bile riske atmaa..

Canım senin de hayırlı olsun. Teşekkür ederim yanıtın için. Tabi ki yardımcı oldun. Umarım her şey güzel olur, alırız kucaklarımıza bebişlerimizi. İnşallah sağlıklı, kaliteli yumurtaların olur. Herşey gönlünce olsun. Tekrar teşekkürler.

Ne demek hayatim insallah hepimiz icin guzel olur kimse evlat hasretiyle yanmasin, kimse aglamasin gobusumuz, kucagimuz evlerimiz bebeklerimizle dolsun..Senden de hayirli haberler aliriz canim..

Kızlar transferden sonra kaç gün rapor veriyorlar ay sanki yumurtam oldu, döllendi de iş transfere geldi. Niye soruyorsam daha şimdiden. Çok korkuyorum ben gerçekten. Ya yumurtam gelişmezse, ya boş çıkarsa, ya eken çatlarsa, ya döllenmezse diye.
Daha önce bir kere aşılama yaptırmaya kalkıştık, o zamanlar sadece sperm sayımız azdı, aşılama ie olacak gibi değilmiş meğer. Oysa prof diye güvenip gitmiştim dr a. 5. gün başladık iğnelere. Daha küçük yumurtaların,başlayabiliriz dedi. Sonra 11.gün kontrole gittim, dedim ki benim yumurtalarım bu gün çatlayabilir, çünkü ben 25 günde bir adet oluyorum, buna göre 11. gün çatlaması lazım, bunu defalarca söylediğim halde dr hayır çatlamazlar daha küçükler dedi, çatlama iğnesi falan da vermedi. Hasta uyarıyor işte seni, versene çatlama iğnesini. Ama daha 13 mm ler, çatlamazlar diye diretti.Eve gttim, akşam 8 de kasığımda bir batma, resmen bağırttı ah diye, ertesi sabah tel açtım hemen , benim yuurtalrım çatladı heralde diye, gel hemen bakalım o zaman dedi, gittim, çatlamışlar, eve gidip eşinle ilişkiye gir dedi. Aşılamayla bile olmayacak bir sperm sayısı çıkmış meğer, ne bileyim ben. Bir de normal lişkiye gir diyor. Sonraki ay,ilaç falan yapmadan yumurta takibi yapalım dedim dr a, tamam dedi. Gene aynı şey oldu,3 yumurta tam 11. gün çatladı, üstelik bu sefer ertesi günü gittiğimde yumurtalar kaybolmuş dedi. Nasıl yani dedim, nereye gitmişler, bilmiyorum yoklar dedi. Çatlamışlar mı dedim, çatlamış olsalar ultrasonda kabak çiçeği gibi görünürler dedi. E dedim ne olmuş o zaman, belki boştur, çekirdekleri yokmuştur foliküllerin, bilemiyorum dedi. Kızdım tabi, prof olan sizsiniz, kim bilecek dedim.
Bu sefer de aynı şeyler olur diye o kadar çok korkuyorum ki. Üstelik geçen ay, stresten midir nedir, 22. gün adet oldum, yani 8. gün çatlamışlar demek ki. Neyse, cyclo pogynova kullanıyorum şu anda. Cuma bitiyor, 3 tane kaldı. Ama içimde öyle bir endişe, korku var ki anlatamam, umutlu olmak istiyorum ama üzülmekten de öyle çok korkuyorum ki.
Neyse hepimiz için hayırlısı olsun, kucaklarımız dolsun inşallah. Her kadın gibi bizler de hak ediyoruz bebeklerimizi öpüp koklamayı, düşünemiyorum, kucağıma alınca neler hissederim acaba, başka bir bebeği kucakladığımızda bile nasıl şefkatle kabarıyor yüreklerimiz. İnşallah kendi bebeklerimizi de kucaklayıp öpüp kokusunu çekebiliriz içimize. Herkese iyi geceler.Yarın için güzel haberler alın inşallah.

Tedavi olduğun merkez ve doktorun çok önemli.Doktoru baştan bilgilendirirsen sorun yaşayacağını sanmıyorum.Zaten yumurta takibi sırasında geliştirici ilaçların yanında baskılayıcı ilaçlarda veriyorlar.Çatlatma iğneside 36 saatten önce çatlamasını önlüyor.Ben de yumurta toplama işleminden önceki gün kesin yumurtalarım çatladı dedim.Çok ağrım oldu.Ama hiç biri çatlamamıştı.

Dr U değiştirdin umarım o nasıl Prof

Ayrıca şuna da çok şaşırdım.Aşılamadan önce eşine spermiogram yapmadılar mı?Aşılamada çok eziyetli bir işlem.Gerekli işlemleri yapmadan sizi bu kadar yormaları büyük bir ciddiyetsizlik.Benim doktorum son günlerde her gün yumurtaları kontrol ediyordu.

kızz benide yurdışından isteyen çok olduda hiç cesaret edemedim valla :18::18::18:

kaç yıldır ordasın canım :31::31:

aslinda cesaret edememek filan hep bahane canim benim,nasibinde varsa eger oluyor iste....2 yildir burdayim .

kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum

ohh ohhh maşallah:1: rabbim devamini getirsin hayirlisiyla saglikli bir hamilelik geçirmen dileğiyle ...

kıslaaarrrr :)
sabah ı şerifleriniz hayrolaaaaa. . . .göbişleriniz sağlıklı bebeklerle dolaaaaa, halinizden anlayan kocalarınız olaaaa. . . bugun cok sevılesınııızzz , mutlu olasınıızzz. . . Sevıncten amuda kalkacaganız haberler alasınız , ınsallaaaahh :)

Kızlarrr, ben dayanamayıp 7. gun (aslında 6 bucuk) kan testi yaptırdım. degerim 10 çıktı. sizce sonuç nasıl? pozitife doğru mu gidiyorum sizce??
6 cı gun degerin gayet güzel canım inşallah tutunmuştur bebegin

ilk deneme..ama az once lekelenme gordum..çok mutsuzum...
lekelenme iyiye işaret bende bakıyorum gelsin diye birşey yok üzülme sakın

kızlar iğnelere başlayalı 5 gün oldu ama kasıklarımda filan hiç bi ağrı hissetmiyorum acaba yumurtalarım büyümüyor mu normalde yumurtalar büyürken hisseden var mı tedirginim yaaa
bendede aynısı oldu canım korkma benimde hiç agrım şişmem olmadı tedavi süresince

tamam tatlım doğru koyuyosundur amacım seni üzmek değil destek olmak sakın sıkma canını sende umudunu kaybetme yumurtaların az olmuş olabilr rabbim isteyince bir tanesi tutuyor
çok hassas olmuşsun kıyamam inş bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur süprizzzzzzzz derler inş kan tahlili ile cnm bnm.tamam çok hastayken oldun transferin anlıyorum ama karamsar olma iyi düşünelim iyi olsun dualarım seninle cnm
sen nasılsın bebegin kalp atışlarını duydunnuzmu canım

KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM :37:
şimdiden hayırlı olsun diyelim 7 gün sonuçları genelde dogru çıkıyor direk belirdiyse ikizbile olabilir hayatım

gelişmedi çünkü ve bundan sonra çok daha zor benim için zaten yumurtalık rezervim tükenmek üzere ne yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı ya..
rabbim yardımcımız olsun evlatsızlıkla daha fazla sınamasın hayırlı evlatlar nasip etsin bu bir savaş farzet kazanmak için elinden geleni yapman lazım imkansız diye birşey yok

Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?

Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.
bende söktürücüyle adet oldum 5 ci gün geldi kanama ve tedaviye başladık canım

Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim. :46: İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
hayırlı olsun bebegin sımsıkı tutunsun inşallah

bende ıdrar test negat cıktı.az once kanamam oldu..senın adına cokk sevındımm
sende benim gibi taktın şu idrara bende hamile kalırsam bile bile 2 çizğiyi görmek için yapıp hatıra diye saklıyacagım canımbenim kanda bile yeni hareketlenme varken idrarda çıkmaması normal

sabah ı şerifleriniz hayrolaaaaa. . . .göbişleriniz sağlıklı bebeklerle dolaaaaa, halinizden anlayan kocalarınız olaaaa. . . bugun cok sevılesınııızzz , mutlu olasınıızzz. . . Sevıncten amuda kalkacaganız haberler alasınız , ınsallaaaahh :)

günaydın canımmmm msj sayfan dolmjuş msj yollayamıyorum sana sil:)

kızlar transfere ve yumurta toplamaya giderken sakın parfüm sıkmayın yumurtalar ve embriyolar kötü kokudan etkileniyorlar

günaydın canımmmm msj sayfan dolmjuş msj yollayamıyorum sana sil:)

kızlar transfere ve yumurta toplamaya giderken sakın parfüm sıkmayın yumurtalar ve embriyolar kötü kokudan etkileniyorlar
ayy kızz oyleymıss. .. Uyardılar benı hemsırecıklerımm. . . Sey. . Transfer yıne amelıyathne de mı yapılıyo anestezı verılmeden. . . Yoksa yattıgın yatakta ıcıne konduruverıyolarmıı?

ayy yine sabah sabah ne güzel dua etmişsin sağol canım benim ......:16:
:16:
ameliyathanede yapıyorlar canım

günaydın fatoşum naber:16::16:

Back
X