• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

ilk deneme..ama az once lekelenme gordum..çok mutsuzum...

Hemen moralini bozma.Benim yaptırdığım merkez çok az bir kanamada bile hemen aramamı söyledi.Kanamayı durdururuz dediler.Eğer ulaşamaz isem hemen progestan iğne yaptırmamı belirttiler.Bu arada erken yapılan gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor.Çatlatma iğnesinin içinde HCG hormonu var ve vücut 12 günde atıyormuş.İğneden sonra 12 gün içinde yapılan testler bu yüzden yanıltıcı olabiliyormuş.Sen çatlatma iğnesini kaç gün önce yaptırmıştın?

canım ben aksattıyorum dediysem saat farkı yoksa ben her gün 3 tane koyuyorum açıkcası tuttugunu hissettiğim ufacık bir hissim yok pazartesi test günüm kendi işyerimde kan vereyim diyordum ama gidip tüpbebek merkezinde kan verecegim ve sonuç için eşimi arayın diyecegim ben içimde umut yok kızmayın bana ne olur birazcıkta olsa hissetmem lazım ben hiç birşey hissetmiyorum aksine olmadıgına eminim diyebilecek kaadar kesinim onca şey yaşadımki derlerya perşembenin gelecegi çarşambadan bellidir diye okadar çok sebebbim varki
20 gün adetim gecikti ilaçla adet olup tedaviye başladım
tedavi süresince sigarayı bırakamadım
sadece 2 yumurta kaliteliydi oda transfer edildi
ayrıca yumurta toplamadan sonra zor uyandıgım için bogazım yara bere içinde kaldı aspire ettiler
ve ben yumurta toplamadan sonra 3 gün antibiyotik serum tedavisi gördüm
ve transfer günü nefes alamayacak kadar hastaydım aglaya aglaya transfere girdim
transfer sonrası yatak döşek yattım öksürdüm çok artı bir hapşuruyodum sarsılarak
burnum aktı günlerce ve bogazımdaki yara daha yeni yeni iyileşiyor ben bu dönemde değil yemek yemek süt içerken bile gözümden yaşgeliyordu yanıyordu bogazım

şimdi bana umuttan bahsetmeyin umutsuz um sadece içimdeki bir ses oda 6 yıldır aynı şeyleri söylüyor ya varsa ya hamileysem 6 yıldır ben o sesin dogru söylediğini duymadım bana bir mucize gerek rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

kızmayın bana ne olur ben böyle kötümser biri değilim ben hayata 4 elle sarılan herzaman yüzü gülen gamzeleri yumuk yumuk gezen biriyim tek hüznüm tek sızım bu

tamam tatlım doğru koyuyosundur amacım seni üzmek değil destek olmak sakın sıkma canını sende umudunu kaybetme yumurtaların az olmuş olabilr rabbim isteyince bir tanesi tutuyor
çok hassas olmuşsun kıyamam inş bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur süprizzzzzzzz derler inş kan tahlili ile cnm bnm.tamam çok hastayken oldun transferin anlıyorum ama karamsar olma iyi düşünelim iyi olsun dualarım seninle cnm

sağol canım benim hepimizinkiler inşallahsağlıkla sıhhatle hayırlısıyla...........................

Insallah canim bende su an sadece kaliteli yumurta ve embriyolara sahip olabilmek icin
dua ediyorum. Icimden bir ses bu sefer kaliteli olacak diyor Rabbim yaniltmasin..

Kızlar merhabalar....
bugün kontrolum vardı.benım yumurtacıklar bıraz hızlı buyumuşler,cuma olucaktı opu perşembeye alındı...sevgililer gununde opum olucak:)))))))))

Insallah canim bende su an sadece kaliteli yumurta ve embriyolara sahip olabilmek icin
inşallah canım kalıteli olsun embrıyoların ama birtane de olursa olsun...bugun doktorumda aynı şeyii söylediii..?Allah ıstedıkten sonra ne kalıtesız embrıyolar bıle tutuyooo..yeterkı ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN...

Merhaba kızlar maalesef benim transferim iptal edildi..Hiçbir şey hissetmiyorum sadece kocaman bir boşluk..

canım geçmiş olsun uzulma sakın.senı çok ıyı anlıyorum benımde eylul ayındakı 3.denemem transfer aşamasına gelemedık ıptal olmustu.çok zor emek verıp umut edıp sonuna gelememek.ama sonradan kendını daha ıyı hıssedıceksın çunku transfer olsa bıle demekkı kısmetımde yokmuş o hevesı heyecanı yaşayıp uzulmek daha kotu.ben her ıkısınıde yaşadım.inşllah hepimiz için bu son olur.Allahım bıze güç ver Rabbım...AMİİİN..

KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM :37:

Kızlar merhabalar....
bugün kontrolum vardı.benım yumurtacıklar bıraz hızlı buyumuşler,cuma olucaktı opu perşembeye alındı...sevgililer gununde opum olucak:)))))))))

Yaa ciddi misin? Bende sevgililer gununde istiyordum hatta oyle demisti ama benimki de cumaya kaldi hayirlisi neyse o olsun..

inşallah canım kalıteli olsun embrıyoların ama birtane de olursa olsun...bugun doktorumda aynı şeyii söylediii..?Allah ıstedıkten sonra ne kalıtesız embrıyolar bıle tutuyooo..yeterkı ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN...

Kesinlikle canim benim kaliteli olsun diyoruz ama hic umit vermedikleri kaliteaiz embriyolarla hamile kalan insanlar var. Allahim bize de nasip etsin cok heyecanlandim pinar pes pese olacak herseyimiz :))

KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM :37:

canım 12. Gunu bekleseydın keske. . .heveslenme ıdrar testıyle. . . Uzulmenı ıstemem balımm

Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?

Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun uzulma sakın.senı çok ıyı anlıyorum benımde eylul ayındakı 3.denemem transfer aşamasına gelemedık ıptal olmustu.çok zor emek verıp umut edıp sonuna gelememek.ama sonradan kendını daha ıyı hıssedıceksın çunku transfer olsa bıle demekkı kısmetımde yokmuş o hevesı heyecanı yaşayıp uzulmek daha kotu.ben her ıkısınıde yaşadım.inşllah hepimiz için bu son olur.Allahım bıze güç ver Rabbım...AMİİİN..

Hem de öyle zor ki..

gelişmedi çünkü ve bundan sonra çok daha zor benim için zaten yumurtalık rezervim tükenmek üzere ne yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı ya..

bal tarçın çörek otu ve incir kürü duymuştum canım:53:
:53:allah yardım etsin çook zor gerçekten:14:

Uzun bir karar sürecinden sonra Doktorumuzu seçtik ve adet tarihini beklemekteyiz (tahminen bu gün yarın).Daha yolun başında olmama rağmen hayatımın hiç bir evresinde olmadığım kadar gerginim.Ne zor bir durumdur bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:97:

Uzun bir karar sürecinden sonra Doktorumuzu seçtik ve adet tarihini beklemekteyiz (tahminen bu gün yarın).Daha yolun başında olmama rağmen hayatımın hiç bir evresinde olmadığım kadar gerginim.Ne zor bir durumdur bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:97:
hoşgeldin canım sorun ne sizin:31:
:31:

Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?

Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.
canım ben 21 ocak ta tedaviye başladım. 21-30 ocak arası yumurta geliştirici iğne oldum. 26-30 ocak arasıda çatlamayı önleyici iğne oldum. 30 ocak gecesi de çatlatma iğnesi oldum. 1 şubatta opuoldum canım. umarım faydası olur...

Back
X