• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kizlar merhaba uzun zamanddr giremiorum dun transfrrim yapildi insallah tutunur bebeklerim ve ayrica hepimizin. Tahlil gunum 23 subat bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim

kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum

kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor

eşine söle gazını çıkarsın ahahhahhahah:)bana gülermisin sen:))

işin şakası canım benim çok dikkat et kendine şişlik ilerlerse acile git tamammı

kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum

ben seni listeye eklemeyi unutmuşum ne güzel haberler verdin bize umut oldun rabbim kucagına almayı nasip betsin

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:emir_bebek:-

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.arjin1977-----TRANSFERİ YAPILDI:)------------:emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor

hsgeldin dicleem..
hayırlısı olsun kuzum.. insaAllah önemli bisey yokdur..hem bak dr unda öle demis..
az daha sık dişini.. trnsfer den sonra .. dinlendin mi biseyciğin kalmaz insaAllah :16:
dualarımız seninle.. hadi insaAllah.. :29:
yine de her haline sükret cnm, :34:

Kizlar merhaba uzun zamanddr giremiorum dun transfrrim yapildi insallah tutunur bebeklerim ve ayrica hepimizin. Tahlil gunum 23 subat bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim

hsgeldin cirkin.. hayırlısı olhsun Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eylesin insaAllah :nazar:

ooo masallahhh :nazar::nazar::nazar::46::46::46:
Allahım bizlerede nasip eylesin insaAllah :5::5::5:

Cok sagolun canlarim ya insallah hepimizin kucagini tez zamanda doldurur rabbim :16:

Kızlarrr, ben dayanamayıp 7. gun (aslında 6 bucuk) kan testi yaptırdım. degerim 10 çıktı. sizce sonuç nasıl? pozitife doğru mu gidiyorum sizce??

ilk deneme..ama az once lekelenme gordum..çok mutsuzum...

Umutsuz olma yerlesme kanamasidir insallah.. Takip et bakalim gececek mi? Bak benim ilk denememde 8.gun kanamam basladi hemde oyle boyle degil yani ama tutmustu tabi sonra dr.hatasindan dolayi kaybettim ve kurtaj oldum. Iyi dusun umutsuzluk yokk

kızlar iğnelere başlayalı 5 gün oldu ama kasıklarımda filan hiç bi ağrı hissetmiyorum acaba yumurtalarım büyümüyor mu normalde yumurtalar büyürken hisseden var mı tedirginim yaaa

Gözün aydın İnş. tek tir ikizlerini hemde 2 defa kaybetmiş biri olarak ben ikiz gebelikten korkuyorum Tabi bu demek değil ki ikiz olursa kaybedeceksin Allah ayında gününde doğacak sağlıklı evlat nasip etsin sevgilerimle

geçmiş olsun canım...çook üzüldüm...:43:
peki tekrar hamile kalamadınmı...sorun ne sizin niye hamile kalmıyosun:49:[/QU
canım eşiminde beenimde bir sorunumuz yok çok şükür ama çok geç evlendik ve benim yumurta sayım çok azalmış daha fazla vakit kaybetmek istemedik canım herşeyin hakkımızda hayırlısı

Back
X